Reacties voor: DJI Mavic Air 2 drone binnenkort verkrijgbaar in de Apple Store

Apple heeft een nieuwe drone in het assortiment van de (Amerikaanse) Apple Store opgenomen. Het gaat om de DJI Mavic Air 2 drone, die 4K video's en 8K hyperlaps kan maken. We verwachten deze binnenkort ook in de Nederlandse Apple Store.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 6 reacties

  1. Leuk maar wat heb je er in Nederland eraan. Deze drone weegt meer dan de 250 gram zoals de Mavic mini. Ik heb een uitgebreide review gezien van Hardware info. Daar is de drone uitgebreid aan de rant gevoeld. De combo kit wordt wel aangeraden, want heb je 3 accu’s ter beschikking, anders maar 1 en daar heb je niet erg veel aan.

  2. (Red.) De link in het artikel ging naar de Mavic Air 1, dit is nu aangepast. De afbeeldingen kloppen wel gewoon.

  3. @Lemco Luehof: Ik kan wel horen dat je nul komma nul verstand hebt van het vliegen met drones in NL. Dus beetje vreemd dat je op dit bericht reageert!

  4. Origineel geplaatst door Bram
    @Lemco Luehof: Ik kan wel horen dat je nul komma nul verstand hebt van het vliegen met drones in NL. Dus beetje vreemd dat je op dit bericht reageert!

    Dronewetgeving veranderd vanaf juli.. voor drones boven de 250gr geld er dan registratieplicht en opleidingsplicht!

  5. @Bram: De Air 2 weegt meer dan 250gr en dus heb je er – onder de nieuwe regels – een vlieglicentie voor nodig. Daarnaast komt de Air 2 zonder het nieuwe CE-keurmerk, zodat je er binnenkort sowieso maar beperkt mee kunt vliegen.

    @Mike: Dat zijn de oude regels. EU-wetgeving zou in juli van kracht worden, maar is nu vertraagd naar 1-1-2021.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.