Reacties voor: djay 2 for iPhone en iPad: 20 miljoen Spotify nummers mixen

DJ-app djay 2 voor iPhone en iPad werd vernieuwd met de geweldige mogelijkheid om 20 miljoen nummers van Spotify te streamen en te mixen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Top! Werkt 100 x beter dan Pacemaker.

  2. Djay 2 is een dikke flop!
    Ik had de originele versie,die was zeer goed. Al heb je om er iets meer dan speelgoed van te maken wel een externe fysieke controller nodig,maar dat heeft dan niks met de app zelf te maken… gewoon het feit dat “touch” niet altijd beter is 🙂
    Djay 2 is qua interface serieus opgesmukt,doch laat men hier na de app dezelfde precisie te geven als zijn voorganger.
    Hij werpt mijn BPM door elkaar alsof het een lieve lust is,waardoor de app voor mij gewoon waardeloos wordt.

    Na mailverkeer en welles nietes spelletjes met de makers gooide ik ‘m van mijn iPad af en zette Djay (de eerste dus) er opnieuw op.
    Veeeel beter 🙂
    En wat kan mij het schelen dat ik nu niet als een kleuter geluidjes kan maken.

  3. Toch wel echt een Game changer voor DJ apps. Spotify integratie is super voor de semi-amateur / voor de lol DJ. Maar ook speciaal als het om Spotify third party apps gaat. Ze hebben wel een speciale deal met Spotify. Normaal mag je namelijk maar 1 nummer tegelijk afspelen. (ook in de voorwaarden van libspotify, de developers library, staat dit). DJAY2 heeft een uitzondering onderhandeld. Best groot nieuws dit.

  4. Als ze nou voor zorgen dat iTunes Match ermee kan werken ipv spotify o_O spotify wil gewoon meer klanten en djay2 meer gebruikers, lol (win/win situatie)

  5. Had hem vroeger eens getest op de iphone en vond het maar niks. Nu met de spotify integratie en een nieuwe ipad mini nog maar eens de kans gegeven en ik moet zeggen, ben echt wel onder de indruk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.