Reacties voor: DJ Hardwell treedt op in Apple Store Amsterdam (update: uitverkocht)

DJ Hardwell zal op donderdag 15 oktober een optreden geven in de Apple Store Amsterdam. Iedereen kan er na aanmelding gratis bij aanwezig zijn. Update: alle toegangskaarten zijn al uitverkocht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Nu nog in Brussel met DV&LM.
    Mocht ik dichter wonen was mijn plaats al zeker gereserveerd!

  2. Aangemeld!

  3. VOL 🙁

  4. Gezellig. In de Apple store losgaan op hardwell✋🏻😐

  5. Ik heb gereserveerd wanneer krijg ik mail van Apple over hoe en wat ?

  6. Jullie niet al te belangrijk voelen, het stond al op andere sites voor jullie erover spraken, dus het is niet ‘uitverkocht’ door jullie 😉

  7. Origineel geplaatst door Quins
    Ik heb gereserveerd wanneer krijg ik mail van Apple over hoe en wat ?

    Zo te zien krijg je geen mail met bevestiging. Bij het reserveren heb je wel een webpagina met bevestiging te zien gekregen.

    Qua hoe & wat: donderdag voor 19:30 uur aanwezig zijn bij de Apple Store, dan komt het vast wel goed. Er staan ongetwijfeld weer medewerkers met iPads bij de deur, die jouw Apple ID opzoeken en je binnen laten.

    Persoonlijk zou ik rond 19:00 uur of uiterlijk 19:15 uur aanwezig zijn, om zeker te weten dat je tijdig binnen bent en een plekje kunt zoeken.

    Oh, ik ben er trouwens ook, dus als iemand hoi wil zeggen: stap gerust op me af, altijd leuk om mensen te ontmoeten.

  8. Gonny van der Zwaag: oké bedankt voor de info ! Als ik u zie zal ik zeker hoi zeggen haha. ik heb de reservering net gevonden in de Apple Store app bij reserveringen. Nogmaals bedankt en tot donderdag !

  9. Kom gewoon naar dit feestje, veel betere muziek

  10. Hopelijk past zijn USB stickie in een vd iMacs zodat ie zijn handjes weer laten wapperen boven een muziekinstrument. Uh, mengpaneel. Veel meer kan Hardwell niet.

    Een beetje de Dell vd muziekindustrie – veel geschreeuw, weinig inhoud, en teveel marketing (betaald door Tiësto die in NL voetbad grond wil houden dankzij dit schandknaapje).

    Nee, dank je. Ik werk nog liever met Vista.

  11. Ik dacht dat Apple voor kwaliteit stond? Namen als Drake en Hardwell zijn nou niet echte originele muzikanten die echt een muzikaal talent hebben, maar ja 80% hoort of snapt niks van muziek en volgt alleen maar de menigte……

  12. Voor mensen die zich hebben aangemeld: je vindt de bevestiging in de Apple Store-app. Ga naar het tabblad Account > Reserveringen.

    Je krijgt dus geen e-mail.

  13. Origineel geplaatst door Relph84
    Ik dacht dat Apple voor kwaliteit stond? Namen als Drake en Hardwell zijn nou niet echte originele muzikanten die echt een muzikaal talent hebben, maar ja 80% hoort of snapt niks van muziek en volgt alleen maar de menigte……

    Maar jij weet natuurlijk álles van muziek en hebt wel smaak.

    Jammer dat ik het nu pas lees. Had hem graag live gezien! Hoop dat Apple vaker zoiets doet; ik heb het gevoel dat ze vaker voor rock kiezen.

  14. Weet iemand toevallig hoe lang hij draait?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.