Reacties voor: DJ-apps djay en deej dit weekend afgeprijsd

De DJ-apps djay en deej zijn dit weekend afgeprijsd. Deej is meer gericht op beginners, terwijl djay zich op professionelere DJ's richt.
Lees het complete artikel → DJ-apps djay en deej dit weekend afgeprijsd
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Onderwerpen

Reacties: 8 reacties

  1. Iemand ervaring met deze apps? Kan je voor het beatmatchen vooraf luisteren anders heeft het geen zin. Ben nog geen goede dj app tegengekomen

  2. Dit is echt de allervetste djapp voor de ipad, waar je supergave accessoires op aankunt sluiten zoals een draaitafel. Ik had hem bijna gekocht, totdat ik er achter kan dat het net als alle andere djapps alleen de muziek kan lezen die op je ipad staat. Een meer gemaakte klacht las ik op het internet. Want zelfs de duurste ipad heeft “maar” 64 gb, en je kunt itunes op de ipad niet via de usb of memorycard aanvullen. De meeste djs bezitten meer dan 64 gb aan muziek, waarmee dit eigenlijk vrij nutteloos is geworden… Helaas, toch maar een losse draaitafel gekocht die muziek van mn nas kan streamen.

  3. Wel een goede tip trouwens, ipadclub!

  4. Leuke tip maar heeft iemand dergelijk spul wel eens geprobeerd en vergeleken met echte hardware?

    Mijn zoon heeft een Hercules MK-4 DJ-console. Ik heb de indruk dat zo’n hardware ding meer kan dan zo’n iPad app, vooral als de MK-4 is aangesloten op een macbook met Virtual DJ daarop.

  5. @Rembert: Ehh ja. En je hebt gelijk. Maar een app voor maar 18 euro, dat wil je toch ook niet vergelijken met hardware van zo’n 100 euro (ben niet echt meer op de hoogte) + software voor een Mac/pc?

  6. Het weekend valt blijkbaar bij deej niet op zondag, want de prijs is alweer €4,49, jammer. Het was alleen op vrijdag en zaterdag.

  7. Super app! En ja; een Hercules MK4 icm Macbook hiermee vergelijken is natuurlijk onzin….

    Apples en peren…

  8. Djay voor ipad is echt een leuke “aankloot” app. Niet teveel eromheen maar wel leuk liedjes aan elkaar en door elkaar mixen. Ht is het geld zeke waard!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.