Reacties voor: DJ-applicatie Touch DJ afgeprijsd met 25%

Touch DJ is voor het eerst afgeprijsd, met 25%. De prijs is nog steeds hoog, maar deze dj-applicatie stelt daar wel behoorlijk wat tegenover, zoals 25 meegeleverde dance-tracks en de mogelijkheid om je mp3-bestanden te importeren.
Lees het complete artikel → DJ-applicatie Touch DJ afgeprijsd met 25%
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Is deze nou ook beter dan beaterator of die van makayama?? Iemand?

  2. Ik wacht nog steeds op een DJ applicatie waarmee ik iTunes songs kan mixen.

  3. Ik wou dat er een traktor kwam op de iphone, touchdj is echt zwaar klote.

  4. Ik zou liever de Kaossilator van Korg op de iPhone zien. 😀

  5. Sonorasaurus al eerder aangeschaft maar nu z’n geld nog niet waard. Helaas.

  6. @gonnie

    hallo, hoe kan ik via jullie twitter afgeprijsde apps & games volgen?

  7. Waarom zou je met zo’n app op je iPhone / iPod willen pielen?? Er zijn veel betere apps voor de PC (ook gratis) wat veel makkelijker (en beter) werkt dan je mobiele appeltje.

  8. Multitouch bied veel voordelen op een normale pc. Helaas maakt Touch DJ er niet echt goed gebruik van. 2 tracks gelijk laten lopen is mij tot nu nog niet gelukt.

  9. Origineel geplaatst door softijs
    Ik wou dat er een traktor kwam op de iphone, touchdj is echt zwaar klote.

    Lekker onderbouwd!! Kun je ook uitleggen waarom?

  10. Origineel geplaatst door dries6951
    Waarom zou je met zo’n app op je iPhone / iPod willen pielen?? Er zijn veel betere apps voor de PC (ook gratis) wat veel makkelijker (en beter) werkt dan je mobiele appeltje.

    Stel je bent op een feestje, maar de muziek is er (nog) niet/ kapot / etc., dan plug je je iphone in en klaar. Het enige vervelende aan de standaard ipod genius functie zijn de pauzes tussen nummers.

  11. Heb Touch DJ App sinds 2 dagen, ik moet de manual pdf nog lezen blijkbaar want zo 123 kun je niet vanuit de App even je eigen nummertjes in een tracklistje gooien. Een tijdelijk misverstand natuurlijk, hoop ik. Het gelijk zetten van bpm is te doen, maar het is wel spelen met het versnellen en vertragen om te tracks recht te zetten (en tegelijkertijd tijd de snelheid juist in te stellen). Volgens mij zit er geen optie in dat je A in je linker oor hoort en B in rechts (maar 50/50) je kunt wel het volume van A en/of B aanpassen. Standaard zitten er een paar house en trance nummertjes bij, en tevens wat nutteloze voice sampljes. Tevens kunt zelf een sampletje inspreken met je Mic. Tja wat verder nog op te noemen, een equalizer, standaard mengpaneel volume mogelijkheden (hoge, midden, diepe tonen aanpassen). Ik durf niet te zeggen je de iPhone aan een versterker (of speakerdock) kan hangen om met de eardops het volgende nummer klaar te zetten. (gok van niet..)

  12. Origineel geplaatst door TheOnePb
    Sonorasaurus al eerder aangeschaft maar nu z’n geld nog niet waard. Helaas.

    Mee eens. Deze heeft wel alle opties en kun je oproepen. Veel sneller ook. Wel even wennen maar als je het eenmaal door hebt is er leuk mee te werken.

    Ik lees dat je geen twee nummers gelijk kan draaien. Dat is onzin. Ook kun je gebruik maken van een koptelefoon. Je hebt hiervoor een Y splitter nodig. Lees de handleiding.

  13. En dan heb je nog quixpin DJ. 1.59 euro. Leuk om mee te spelen maar heb uiteindelijk allebei weer verwijderd en gebruik touch dj nu. Serieuze alternatieven heb ik verder niet kunnen vinden.

  14. geef mij toch maar good old fashioned CDJ-1000! 🙂

  15. @ Gery D

    Good old is geen cdj1000!
    want zo lang wordt er nog niet met cdtjes gedraaid!;-)

  16. Doe mij gewoon maar mijn good old Technics SL1210 mk2 draaitafels met een good old mengpaneel met schuiven en draaiknoppen. Volgens mij zal een iPhone app of andere dj game daar nooit aan kunnen tippen, hoe leuk ik de ontwikkelingen op dit vlak ook vind.

  17. Origineel geplaatst door xan
    Doe mij gewoon maar mijn good old Technics SL1210 mk2 draaitafels met een good old mengpaneel met schuiven en draaiknoppen. Volgens mij zal een iPhone app of andere dj game daar nooit aan kunnen tippen, hoe leuk ik de ontwikkelingen op dit vlak ook vind.

    @xan: maar dan wel met Stanton elementen en naalden natuurlijk 🙂

  18. @xan: true! Of dit soort snufjes of vinyl. Niks daartussen. Cd is lelijk!

  19. Ik kocht dit programma en het is wonderlijk dat zoveel mogelijk is op een iPhone. Maar een uurtje draaien is eigenlijk niet te doen met “visual mixen”. Een splitter is een optie, maar dan heb je natuurlijk geen stereo output. Het “visual mixen” zou wat beter gaan als er in een BPM match was voorzien, die komt echter pas in een andere versie. De bijgeleverde tracks zijn op zich van heel aardige kwaliteit. Kortom, superleuk speel programma maar m.i. niet serieus om live te mixen.

  20. @Hans, explain BPM match? Doel je daar op een soort van (iTunes) Genius of een knopje om de tracks softwarematig op elkaar af te stemmen? (in kader van look-mom-without-skills?).

    @xan onderbouw dat eens? Ik draai zelf in woonkamer met 2stuks DJM-600, en dat bevalt me zeer goed. Heb nooit met vinyls gedraaid maar volgens mij heb je met die CD mixers net even wat meer mogelijkheden.

  21. Op de site van de makers van Touch DJ staat een gratis bestandje wat je kunt downloaden waarmee je je eigen muziek kunt inladen op je iphone. Het is wel ff zoeken op de site, maar hij staat er wel. Ik heb em inmiddels gebruikt en dat werkt fantastisch!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.