Reacties voor: Meerdere vestigingen van Dixons en MyCom gesloten

Niet alle winkels van de BAS Group blijven geopend. Meerdere Dixons- en MyCom-vestigingen in Nederlandse steden zijn gesloten en worden leeggehaald, zo ontdekte iCulture.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Ben op weg naar Zwijndrecht 🙂

  2. Op de websites van de winkels zie ik geen meldingen meer over het faillissement en bij Dixons is de lijst met winkels aangepast: Hoogstraat Rotterdam staat er ook niet meer tussen (en vele andere zijn verdwenen)

  3. Die in Sittard is ook dicht, wegens omstandigheden gesloten hangt op een A4tje op de deur.

  4. Ik heb gehoord dat er best veel van de 88 dixons fillialen gaan sluiten waarschijnlijk meer dan de helft (±50).
    MyCom inderdaad 19 van de 41
    En iCentre komt er het beste vanaf, die gaat door met alle vestigingen…

  5. Oef, extra pijnlijk voor de medewerkers van de getroffen filialen dat ze zelf hun winkels ‘mogen’ leeghalen.😢

    Die mensen onder hen die ook iCulture lezer zijn: heel veel sterkte!

  6. Ben zelf ook werkzaam bij Dixons en mijn filiaal blijft gelukkig wel open, alleen is het de vraag wat er met het personeel gaat gebeuren. Daar is nog geen duidelijkheid over. Waar wel duidelijkheid over is is dat er inderdaad een doorstart komt. Dixons Capelle aan den IJssel gaat bijvoorbeeld ook dicht en was vandaag al gesloten.

  7. Hoe zit het met het feit dat ik mijn telefoon ter reparatie heb opgestuurd 3 weken voor het fallisement daar totaal geen info over heb gehad qua de status van de reparatie en ik dixons niet meer man bereiken? Zie ik mijn telefoon ooit nog terug?

  8. Geen MyCom en Dixons meer in Roosendaal. Dus geen winkels meer in het centrum, waar je elektronica kan kopen. Het enigste wat er nog zit een een a-mac.
    Dus voor alle kabeltjes geheugenkaartjes of zelfs een laptop moeten we naar breda of alles via internet gaan bestellen.

  9. @timo: kan je ook kopen bij Amac hoor:)

  10. Erg wrang dit.
    iCentre werd een tijd terug (1 of 2 jaar geleden?), na dreigend faillissement, door de BAS groep overgenomen en konden voor een groot deel gewoon doorgaan.
    En nu vallen er een aantal Dixons en MyCom filialen.

    Maar kijk eens om je heen als je weer eens in een winkelcentrum bent. Het ene na het andere filiaal/bedrijf sluit de deuren.
    Ik vrees dat het online winkelen nu definitief zijn tol gaat eisen voor veel fysieke winkel(keten)s, ondanks (of misschien wel vanwege) het feit dat het economisch weer wat beter gaat. Want blijkbaar is de consument door de crisis van de afgelopen jaren toch wat voorzichtiger geworden en zoekt zijn spullen toch meer en meer op internet.

    Maar die winkelcentra en stadscentra waar de helft van de winkelpanden leeg staan geeft toch wel een erg triest aanblik.

    Heel veel sterkte voor alle betrokkenen.

  11. Het is heel triest en jammer. Maar als ik naar mezelf kijk, koop ik tegenwoordig electronica op de woonboulevard (in Breda bij Mediamarkt en BCC) in plaats van moeilijk parkeren om helemaal naar de binnenstad te gaan. De winkels buiten de stad zijn tegenwoordig simpelweg veel makkelijker te bereiken. Online aankopen doe ik eigenlijk niet zo heel veel, want als ik iets wil hebben, wil ik het direct hebben.

  12. ook raar dixsons purmerend gaat dicht en blijft ook open volgens dit bericht

  13. Erg jammer eerste gaat icenter weg in Zaandam omdat de dixons er naast zit en nu is de dixons ook gesloten heel de stad vernieuwd en er blijft geen winkel meer over

  14. In Groningen waren ooit drie Dixons filialen, daar is nu niks meer van over.
    Ach kwam er toch niet veel meer sinds de laatste in de kelder van de V&D opende.
    Jammer was ooit een leuke winkel, zal het persoonlijk niet missen.

    Wel vind ik het erg voor al het personeel die nu geen werk meer hebben.

  15. De iCentre zijn volgens een poos geleden reeds overgenomen door een ander partij, vandaar dat ze er nog zijn.

  16. @robbin: Bel even met 010-2068673, dat is de nog bestaande afdeling die er voor zorgt dat jouw reparatie netjes wordt afgehandeld!

  17. In mijn woonplaats blijft Dixons voorlopig open. (Als enige winkel in het centrum zo’n beetje… ) service is er altijd erg goed! Hopelijk blijft dat zo!!!
    (Wil in december mijn nieuwe iPad mini 4 daar halen!!!)

  18. Ik was gisteren in de stad en inderdaad zijn zowel de dixons als de mycom gesloten in Assen. Ze waren al bezig met het leeghalen van de winkel. 🙁

  19. Roep ik al jaren dat Dixons failliet gaat, ze zijn niet goedkoop en het assortiment is ook niet je van het, na de verbouwingen zijn de winkels ongezelliger geworden en zag je ook veel minder publiek, verbouwen hoeft niet altijd positief uit te pakken.
    Nu is het wachten op Blokker waar het ook heel slecht mee gaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.