Reacties voor: Dixons opent eerste iPad-only winkel in Nederland

Dixons heeft de eerste iPad only-winkel in Nederland geopend. In de winkel kun je alleen iPads en accessoires aanschaffen. Speciaal opgeleid personeel licht het publiek voor in Hoog Catharijne, Utrecht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Maar is het echt iPad only? Het lijkt me logischer als het gewoon een Apple-only winkel is….

  2. Als de prijzen dan ook nieuw worden lijkt het me een bezoekje waard. Op dit moment zit Dixons dik in het midden qua prijzen, dus niet echt intresant in deze crisis.

  3. In het midden van wat??

    Ken je dan een hele keten winkels waar de iPad goedkoper is dan bij Dixons?

    Of winkels waar hij duurder is?

  4. Origineel geplaatst door Karel-Willem
    In het midden van wat??Ken je dan een hele keten winkels waar de iPad goedkoper is dan bij Dixons?Of winkels waar hij duurder is?

    Ik wel, en jij zou dat ook kunnen weten als je even kijkt bij bv kelko.nl

  5. Origineel geplaatst door dries6951
    Origineel geplaatst door Karel-WillemIn het midden van wat??Ken je dan een hele keten winkels waar de iPad goedkoper is dan bij Dixons?Of winkels waar hij duurder is?Ik wel, en jij zou dat ook kunnen weten als je even kijkt bij bv kelko.nl

    Word wel lastig om bij kelko.nl naar binnen te lopen. Webwinkels kun je totaal niet vergelijken met een normale winkel.

  6. Het heeft totaal geen zin webshops met winkels te vergelijken. Tuurlijk zijn webshops “vaak” goedkoper. Zij hebben de kosten niet die een winkel wel heeft 🙂 Kijk naar wat de ipad in de winkel kost of zelfs bij Apple Nederland en het is allemaal gewoon één prijs.

  7. Vrij kansloos dit. Naast de officiële Apple store en de officiële Apple outlets, nu dan een Dixons iPad only store..

    Er is geen behoefte aan imo.

    Dixons lijkt hiermee gewoon op het succes van Apple mee te liften, niks mis mee, maar zo ver ik kan zien wordt elektronica verkoop tegen woordig meer en meer via het internet gedaan, en zijn ‘betonnen’ winkel alleen nog interessant als het iets extra’s toe te voegen heeft zoals Apple retail stores dat heel slim aan pakt…

    Dixons is een aflopende zaak, net als platencamera zoals Free record shop er

  8. Ik vind het wel een gedurfde zet van Dixons, dat zich duidelijk probeert te onderscheiden van de grijze middenmoot. Tablets zijn een enorme hausse, en dus is er veel vraag naar.

    Wel vraag ik me in alle eerlijkheid af of het verstandig is om iPad-only te zijn. Je bindt je dan echt aan 1 merk en 1 product en je wordt dan toch een soort aftreksel van een Applestore.

    Juist door verschillende merken Tablets te voeren en klanten echt van advies te voorzien, kun je je onderscheiden. Want hoewel ik zweer bij m’n iPad, zijn er steeds meer serieuze alternatieven, waar je je klanten mee wil kunnen bedienen.

  9. iPad only…. pffff, al tijden staat er bij de ingang vanaf HoogCatrijne een tafel met wat Apple spulen, om de bezoeker naar boven te lokken met het complete V&D Dixons aanbod. Nu is deze zelfde “tafel” een iPad only shop… hoe groot kun je non nieuws brengen.

  10. Wellicht zit die winkel ergens in het gooi, verder zijn er prima alternatieven voor Apple als het om de prijs kwaliteit vehouding gaat

  11. Als de treinen weer eens niet rijden rond utrecht hebben de reizigers tenminste iets te doen. HC is natuurlijk wel de plek om zulk een aktie te doen. Altijd druk.

  12. Wat een afgang. Het is een lange toonbank met hier en daar een ipad, tegen de toonbank de div stekkers etc.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.