Reacties voor: Dit is het Apple Store-strijdplan voor de iPhone 6

Een gelekt document beschrijft tot in detail hoe de iPhone 6-verkoop door Apple Store-personeel wordt voorbereid.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Spontaan personeel! Maar de manier waarop ze met de rij omgaan is natuurlijk prima.

  2. @willem vr:

    Begrijp me niet verkeerd, ben een groot fan van Apple producten. Maar ik vind die lanceringen bij winkels maar eng en sekte-achtig overkomen. Haren overeind als ik die filmpjes zie.

  3. Ik ben van plan om 6 uur te gaan staan in amsterdam. Dit wordt mijn eerste keer. Weet iemand hoe het voorgaande jaren zat? Denken jullie dat ik dan nog kans maak op een iphone?

  4. @le0: Ik vind dit alleen maar goed. Er wordt goed nagedacht over hoe het voor alle partijen zo goed mogelijk kan verlopen. Bovendien wordt je niet direct de winkel uitgewerkt als het geld binnen is maar wordt er juist aandacht besteedt om je zo tevreden mogelijk naar huis te laten gaan. Hieruit merk je wel dat de amerikanen nog zoiets als klantvriendelijkheid en klant is koning kennen. Dat is hier soms ver te zoeken.

  5. @victor: helemaal waar, als ik iets wilt kopen en het geld wil uitgeven, wil ik ook een enthousiaste verkoper, anders kan ik net zo goed op internet bestellen (en meestal doe ik dat dan ook als de verkoper 0,0 inlevingsvermogen heeft.)

  6. Origineel geplaatst door Jesper
    Ik ben van plan om 6 uur te gaan staan in amsterdam. Dit wordt mijn eerste keer. Weet iemand hoe het voorgaande jaren zat? Denken jullie dat ik dan nog kans maak op een iphone?

    Jawel. Je bent niet de eerste maar meestal arriveren de meeste een uur a anderhalf uur voor de opening dus 6:30 – 7:00.

  7. Origineel geplaatst door Robin:

    Jawel. Je bent niet de eerste maar meestal arriveren de meeste een uur a anderhalf uur voor de opening dus 6:30 – 7:00.

    Dankjewel, goed om te weten!

  8. Ik vind het juist prachtig. Eventjes behandeld worden als een koning 🙂

  9. ik ben ook van plan om om een uur of 6 in Haarlem voor de winkel te staan. Vraag me alleen heel erg af of ik dan ook met een 6+ van 64 of 128gb naar huis ga. Wegens de onbekende voorraad.

  10. Ik heb afgelopen jaar voor de 5S in de rij gestaan op het Leidsplein. Eens en nooit weer. Wat een onzin. De store liet bewust 1 klant per 5-6 minuten binnen om de rij buiten lang te houden.

  11. @Tjeu: Ik ben helemaal voor enthousiaste medewerkers die weten waar ze het over hebben maar dat opgefokte geklap en gejoel vind ik echt tenenkrommend. Het woord sekte viel hierboven en daar ben ik het helemaal mee eens. Zo fout Amerikaans.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.