Reacties voor: Eerste beelden en nieuwe details Disney+ onthuld, kost $6,99 per maand

Disney heeft meer details vrijgegeven over haar aankomende streamingdienst Disney+. In november gaat de dienst officieel van start en is ook te bekijken via Apple-apparaten. Ook de Amerikaanse prijs is inmiddels bekend.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. $7 is echt wel een goede deal. Als je ziet wat er in hun catalogus zit. Ik ga het zeker proberen. Volgens de NY Times zou Europa begin 2020 volgen.

  2. Ik ben benieuwd, de app ziet er in ieder geval super uit 👌🏻

    Mijn vader huurde vroeger 4 films voor +- 20 euro per week om in het weekend naar nieuwe films te kunnen kijken. Duur grapje. Ik denk dat als je veel films en series kijkt, je op een aantal diensten een abonnement kunt nemen en voor een leuk bedrag super veel keuze hebt. Ik zou sowieso naast mijn Netflix abonnement Disney Plus nemen. Misschien ook nog wel Apple TV+, maar dat zie ik later nog wel. Dan ben ik tussen de 25 en 30 euro per maand kwijt en raak ik nooit uitgekeken.

    Wil je niet zo’n hoog bedrag uitgeven, omdat je dat belachelijk vindt. Je kunt altijd de ene dienst stopzetten, een paar maanden abonneren op een andere en weer terug 😉

  3. @Jan: Het zou me echt helemaal niks-nakkes-nada verbazen als het VANAF 7 dollar is… De wereld is nu in rep en roer, maar wat ALS:

    1 scherm, 1 user, 720p, 7 dollar
    alle schermen, 1 user, 1080p, 10 dollar
    Extra user binnen huishouden, 5 dollar
    nieuwste films als eerste (bijv. 6 maanden na bioscooprelease of 3 maanden vóór fysieke release), alles in 4k, 30 dollar

    Dat maakt het toch ineens andere koek. Nog steeds geen superslechte deal.

  4. Hee ik zie de Nintendo switch er ook tussen staan dat is top, daar kan namelijk “nog” geen Videoland, Netflix of YouTube op.

  5. Blijft vervelend die fragmentatie.
    Netflix vind ik top. Dit Disney abonnement is wel een mooie aanvulling voor de kinderen. Zeker icm Nintendo Switch. (Youtube zit daar al wel op. Netflix helaas nog niet)

    Daarnaast heb ik movies XL van Ziggo zit standaard in het snelste abonnement van Ziggo. Op zich prima pakket maar zo een verschrikkelijke interface!!

    Apple TV+ daar verwacht ik eerlijk gezegd niet zoveel van. Ik denk dat de Apple richtlijnen tov sex en geweld het succes van die dienst in de weg staan.

  6. Nu Fox van Disney is els de Simpsons ook beschikbaar gaan worden zal het een grootte concurrent van Netflix worden. Ik denk dat ik maandelijks ga switchen van diensten. Apple tv+🤔 hadden ze beter Disney opgekocht voor wat ze nu gaan aanbieden zouden ze maar 2€ kunnen vragen.

    De Simpsons lopen hier al 24 jaar op de tv. En de oude afleveringen zijn de beste.

    Misschien voor een meerprijs ga je ook toegang gaan hebben tot die catalogus van Fox die ook wel wat meer voor volwassenen gaat zijn.

  7. @Robin M.: Op de switch heb je YouTube al.

  8. 7 euro zou netjes zijn maar met btw erbij zal het eerder 10 euro worden en dan is het verschil kleiner. Tenzij je het jaarabonnement neemt.

    Ik ben alvast niet van plan om beide samen te nemen maar wel om bv 3 maanden Netflix af te wisselen met 3 maanden disney. En ondertussen mijn kijklijstje van Netflix/Disney bijhouden 🙂

  9. @Calvin: De collega’s bij OMT hebben bij Disney geïnformeerd en ze wisten te vertellen dat bij ons de prijs 6,99 euro gaat worden.

  10. @RTF: star wars, marvel, 20th centrury fox films komen ook er op.

  11. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  12. Op de duur zie door het bos de bomen niet meer. Ik zou graag een all in one hebben. Apple heeft een poging ondernomen met hun TV+ maar Netflix doet al niet mee. Dan heb je daar niets aan.

  13. Disney wordt zeker een aanvulling. Ziggo gaat er bij mij uit dus moet wel van content voorzien worden.

  14. Apple tv is formeel nog afwachten hè, het klopt dat ze een plaatje tonen met heel veel services en dat ze het breed willen releasen. Echter tot nog toe hadden ze alleen deals met roku en ps4.

    Geloof wel dat ze ervoor gaan. Verder als je naar hun investeringen kijkt (2024) 2 miljard tbv unieke content ligt dat behoorlijk achter op Netflix (6 miljard) zal me dus ook niets verbazen als men in long run langzaam prijs omhoog brengt. Desalniettemin zal ik zeker lid worden en hoop ik stiekem nog op een prerelease in nl 🙂

  15. Origineel geplaatst door Tom
    Op de duur zie door het bos de bomen niet meer. Ik zou graag een all in one hebben. Apple heeft een poging ondernomen met hun TV+ maar Netflix doet al niet mee. Dan heb je daar niets aan.

    1 partij is ook niet goed voor de filmindustrie. Netflix zou te machtig worden. Ik denk dat het langzaam aan naar 2 diensten moet gaan net als Apple Music en Spotify…anderen spelen niet echt meer mee.

  16. Waar betalen jullie dit allemaal van vraag ik mij af!! En de tijd om te kijken niet te vergeten!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.