Reacties voor: Disney+ heeft 28,6 miljoen abonnees, meer dan Apple TV+?

Plus releasedata voor Mandalorian 2 en meer
Disney+ is korte tijd snel gegroeid: de dienst heeft nu 28,6 miljoen abonnees, terwijl er over Apple TV+ nog steeds geen cijfers zijn vrijgegeven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Als je kinderen hebt of van Starwars houdt is het een geweldig voorstel. Apple… tja, waarom zou je?

  2. Zal wel wat aan de content bij Apple TV+ mogen gebeuren. Nu nog geen geld voor over, verder blijft de App met betaalde content en Apple TV + content erg verwarrend

  3. Het is dat ik Apple TV+ gratis heb, anders had ik het niet gekeken. Het is een mager aanbod, maar er zitten wel goede series tussen. Ik raad iedereen aan die streamshopt, een keer een maand het Netflix abonnement uit te zetten en een keer voor Apple TV+ te gaan

  4. Ik denk dat veel zal afhangen van de hoeveelheid nieuwe content die aan Disney+ wordt toegevoegd. Ik heb na de proefperiode geen abonnement afgenomen omdat ik heb gezien wat ik wilde zien en toen zag ik er weinig nieuws verscheiden.

  5. Die hele AppleTV+ app is een warboel van huur, koop en gratis te streamen aanbod.

    Ergens zou ook nog het Netflix aanbod moeten zitten maar ik gebruik de app zo min mogelijk. Niet te doen dat onding!

    Het is dat wij een jaar gratis hebben maar zou er door de app en het povere aanbod geen cent voor willen geven.

  6. Ook voor mij was het een jaar gratis maar na 2 maanden heb ik zelfs het gratis abonnement al opgezegd. Zoals ook door anderen al opgemerkt; het ziet er enorm rommelig uit en er wordt veel te veel extra betaalde content aangeboden.

  7. In de Beta/testperiode heb ik optimaal gebruik gemaakt van Disney+, maar omdat ik geen kinderen heb en heel veel marvel producties mis heb ik mijn abonnement opgezegd. Misschien later ooit weer.

    Apple TV+ heb ik gelukkig een jaar gratis ontvangen, omdat ik in Okt een iPad Pro had aangeschaft. Maar man man man wat is Apple TV+ een puinhoop. Erger dan Netflix. Zelf zou ik er ook niet voor betalen (nu dan, licht aan het aanbod). Huidige aanbod van Apple TV+ is maar een handje vol. Niet interessant genoeg om er gebruik van te maken. Ook ben het eens met de overige personen die gereageerd hebben onder deze post. Het is lastig te filteren wat gratis is, te huur is en te koop is.

  8. Netflix heeft verreweg de meeste opties. Disney+ al lang en breed uitgespeeld als kind al! StarWars en marvel allemaal ooit in de bios gezien. Nog geen kleine kinderen op het moment, maar voor hen zal t geweldig zijn!

  9. @Peter: Ja inderdaad hier ook wel meerdere keren de mist mee ingegaan.
    Ow leuke film op AppleTV+… o wacht betaalde content… 🙁

  10. Gisteren de update gehad van Apple TV+ op mijn LG tv…ik moet zeggen…het is het net niet.
    Dikke nee dus!

  11. Helemaal eens met bovenstaande over de TV-app. Het duurt wel erg lang voordat Apple gehoor geeft aan klachten over Apple TV+ app.

    De series van Apple vind ik kwalitatief wel goed gemaakt. Goed genoeg om 2 maanden per jaar op te abonneren en alles te bekijken. Ik wacht al op seizoen 2 van Dickenson, For all mankind, etc..

  12. Ik heb Disney+ met iemand anders. We betalen elk €35 voor een jaar. Het enige wat ik af en toe kijk is National Geographic. Voor de rest is Disney niet voor mij.

  13. Ik gebruik tegenwoordig de justwatch app voor alle streamingdiensten waarbij nu ook een app is voor de apple tv inclusief watchlist. Hiermee heb je alle content van disney, apple, netflix en amazon prime in een alo via de content wordt direct automatisch de juiste dienst geopend en start je content direct waar je gebleven was. Tip voor iculture redactie om hier een aparte review voor te maken 😉

  14. Bij Disney+ kun je meteen voor jaarbetaling kiezen. Nu heb ik ook 1 jaar gratis Apple TV+, maar hier kon ik alleen voor maandbetaling kiezen. Ik vraag me af of ik het nu al naar jaarbetaling kan omzetten of betekent dit dat de gratis periode meteen eindigt? Kan het helaas nergens zien. Overigens ben ik erg enthousiast over Apple TV+. Goede series. Netflix heeft wel een groot aanbod, maar de nieuwe series worden wel steeds minder van kwaliteit.

  15. Apple TV is echt RUK! Ik ben een applefan van het eerste uur maar hell no dat ik ga betalen om een contentoverzicht te zien en dan weer betalen om de films zelf te zien. Ze denken echt dat we knetter gekke makke schaapjes zijn of zo. Ik hou het lekker bij netflix en disney plus.

  16. Smaken verschillen nu eeeenmaal.

  17. @Sander: dan heb je het verkeerd begrepen. Maar dat is echt de schuld van Apple. Dat mensen het verkeerd begrijpen.

    Streamingsdienst Apple TV+ met eigengemaakte series/films plùs “videotheek” in 1 app zonder duidelijke onderscheid.

    Je zou enkel betalen voor streamingsdienst Apple TV+ met uitsluitend hun eigen series en films.

    En al t andere moet je zien als huur/koop (een soort van moderne videotheek dus) Ze hadden het moeten splitsen in 2 apps.

  18. Origineel geplaatst door Peter
    Zal wel wat aan de content bij Apple TV+ mogen gebeuren. Nu nog geen geld voor over, verder blijft de App met betaalde content en Apple TV + content erg verwarrend

    Ahaa ik snapte er al geen knars van, 1 jaar gratis Apple TV+ bij je iPhone en toch staan er prijzen. erg verwarrend ja. De opzeg datum staat al genoteerd in mijn agenda.

  19. @Sander: Je weet dus als apple fan van het eerste uur niet het verschil tussen de itunes store en apple tv plus🤨

  20. Als de content inhoud blijft zoals die nu is of aan hetzelfde tempo groeit dan zal het een no go zijn voor apple tv+. Nu zit ik in het “1 jaar gratis” verhaal maar ocharme als je nu aan het betalen bent. Er beweegt niks…

  21. Apple heeft nog niet veel aanbod maar de series van Apple zijn wel verrassend goed en van sublieme beeldkwaliteit. Zij hebben tenminste 7 nieuwe series in 2 maanden tijd, dus ik geef ze het voordeel van de twijfel. Wat heeft Disney aan nieuws te bieden, 1 Starwars serie met afleveringen van 30 min. Disney had bij de start meer series klaar moeten hebben. Nu moet je het bij Disney plus voornamelijk doen met oud gedateerd materiaal, films die iedereen al 10 keer heeft gezien. De century fox catalogus gebruikt Disney voor Hulu. Starwars en Marvel liefhebbers hebben de films al gekocht en zo niet, dan ben je hier na 2 maand ook doorheen.

  22. Alleen “Truth be told” is een aanrader op AppleTv+, en bij Disney “The Mandalorian”. Voor de rest merk ik dat ik sentiment beleef bij Disney. Maar mijn kids houden het bij Youtube 🤔

  23. Origineel geplaatst door Rv
    @Sander: Je weet dus als apple fan van het eerste uur niet het verschil tussen de itunes store en apple tv plus🤨

    Als zelfs Apple fans van het eerste uur het niet duidelijk vinden dan schort er wel wat aan. Als gebruiker moeten raden naar verschillen tussen store en tv plus, je brengt het leuk in ieder geval.
    Dit is gewoon onbegrijpelijk en niet intuïtief voor gebruikers.

  24. Vind appletv+ helemaal niks. Waardeloze content en voor de betere content moet je extra betalen. Na 2 weken gratis profversie stop gezet.

    Ik ben voor betalen per view, niks abonnement. Netflix, Disney, youtube en wat nog meer. Ze hebben nog steeds niks geleerd in filmland. Je bent onderhand €50 per maand kwijt voor diverse kanalen. Een film kijk je meestal maar 1x, dus 1-2 euro per film is goed betaald.

  25. @Bhrawashi: niemand verplicht je om alle streamingsdiensten tegelijk af te nemen. Je kunt iedere maand een andere streamingsdienst nemen en dan ben je €5,- tot €11,00 per maand kwijt. Kwestie van op een knop duwen. Alleen leven wij tegenwoordig in een verwende maatschappij dat we alles willen hebben hebben hebben…tegen een spotgoedkope prijs. We willen geen reclame en het liefst iedere maand nieuwe content. Waar denk je dat dit van betaald wordt? Er moet ook nog geld verdiend worden. Ga jij bij je baas voor €3,- per uur werken? Stop met dat kortzichtig denken dat je alles voor €10,- kunt krijgen. 2 uurtjes bioscoop kost al €15,-… voor 1 film

  26. Ik heb Disney al weer opgezegd nadat Mandelorian af gezien heb. Content is niet echt interressant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.