Reacties voor: Disney Infinity 3.0 voor Apple TV toch niet zo oneindig: Disney stopt ondersteuning

Slecht nieuws voor gaming op de Apple TV: één van de grootste games op de Apple TV krijgt geen ondersteuning meer. Disney Infinity 3.0 krijgt geen verdere updates meer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Het feit dat Disney geen updates brengt zorgt er niet voor dat her straks niet meer te gebruiken is. Er komt gewoon geen extra content, net zoals op de PS4 en Xbox One het geval is. Alle Star Wars pakketten en Inside out zijn te spelen. That’s it. Dat is de game. Het blijft uiteraard te spelen, er komt niks extra’s meer. Beetje bangmakerij dit, iCulture.

  2. Origineel geplaatst door Freek
    Het feit dat Disney geen updates brengt zorgt er niet voor dat her straks niet meer te gebruiken is. Er komt gewoon geen extra content, net zoals op de PS4 en Xbox One het geval is. Alle Star Wars pakketten en Inside out zijn te spelen. That’s it. Dat is de game. Het blijft uiteraard te spelen, er komt niks extra’s meer. Beetje bangmakerij dit, iCulture.

    Was je bang?

  3. Het komt misschien eerst verkeerd over in dit artikel, alsof het spel niet meer te spelen valt. Maar lees het artikel eerst nauwkeurig, want iCulture vermeld nergens dat je het spel niet meer kan spelen (dat kan natuurlijk wel, voor altijd). Wel een beetje jammer dat nieuwe content niet meer geüpdatet zal worden aangezien Disney jaarlijks nieuwe films uitbrengt.

  4. @Freek: Ik denk het juist wel.
    Sommige oude apps op de mobile devices werken ook niet met de nieuwe software updates. Na verloop van tijd zullen apps dus misschien niet meer gaan werken of uiteindelijk door de uitgever verwijderd worden uit de app store.
    (duurt alleen denk ik nog wel een tijd, voor de apple tv)

    Maar als je wilt gamen, zou ik persoonlijk sowieso liever een gameconsole kiezen.
    Voor 300 heb je al een ps4/xbone met degelijke controller, met blu-ray speler en ook ondersteuning voor netflix/videoland.

  5. Alleen in de Amerikaanse applestore verkrijgbaar?

  6. Ik had hoge verwachtingen van de nieuwe AppleTV voordat ie uit kwam, maar de prijs was gewoon te hoog voor wat je kreeg en ook nog aparte controllers moeten kopen was de doorslag. Als je dan ook nog een infinity starterskit erbij zou aanschaffen zou het helemaal een duur grapje worden.

  7. Niet helemaal mijn game, was niet van plan om figuurtjes te kopen om het spel volledig te kunnen spelen, maar wel jammer dat ze de stekker er uit trekken. Het was de eerste console waardige game, ook de laatste?
    Ik vermaak me prima met Asphalt 8 en Crossy Road, DuckTales: Remastered is trouwens ook een aanrader! Was ook van plan een controller aan te schaffen, maar tot dusver nog geen games voorbij zien komen waarvoor dat de moeite waard is. Waar blijven games zoals Grand Theft Auto en Star Wars Knights of the Old Republic?
    Lijkt er ig op dat veel ontwikkelaars de Apple TV links laten liggen omdat de Apple Remote verplicht is als input. Het is volgens mij vrij makkelijk om een game tijdens de ontwikkeling ook geschikt te maken voor de Apple TV, maar nieuwe games zoals GTA Liberty City Stories zijn niet te spelen op de Apple TV.
    Verder ben ik blij met mijn eerste Apple TV, al lijkt het er tot dusver op dat ik beter voor de 32GB versie had kunnen gaan.

  8. Dat is mooi *** net vorige week na veel wikken en wegen zo’n starterspakket en 2 playsets gekocht. Spel is zeker 1 van de betere op de tv momenteel.
    Op het forum geven ze aan dat de Marvel playset niet speelbaar is ivm multiplayer mogelijkheden.
    Spel is wel uitgebreid dus nog zat uren speelplezier. Jammer als er een nieuwe disney film uitkomt dat deze dan niet te spelen is(leg dat maar eens uit aan je dochter)

  9. Waarom eigenlijk?
    Reden waarom ik het alweer afgegooid heb voordat ik zo’n set ging kopen, is omdat het heel traag is met laden. Andere games hebben dat niet zo. Sommige betaalde games zijn wel weer heel leuk.

  10. Op 20 Januari zei de Vice-President of Production voor Disney Infinity, de heer John Vignocchi nog bij de aankondiging van de launch datum (15 maart) voor Marvel Battlegrounds plaste:

    ‘The play set will, as ever, be a buy once use on any supported platform affair. Whether you’re playing on Xbox 360, Xbox One, Windows 10, Steam, PlayStation, Wii U or the Apple TV, the figures and play set piece will be compatible. PC players will need to cash in the web codes to claim, since there’s no physical base included.’

    En dan zeggen ze (2 weken) na de launch dat ze Apple TV en PC niet meer supporten.
    Ik noem dat consumentenbedrog.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.