Reacties voor: DigiTimes: ‘Grotere iPhone pas in 2014, budget-iPhone in 2013’

Volgens DigiTimes komt er pas in 2014 een grotere iPhone, maar zal de budget-iPhone wel in 2013 verschijnen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. ah digitimes, dan is het nu bevestigd. (not)

    zal ook verbaaasd zijn als er opeens een budget telefoon kwam van apple, lijkt me niet hun stijl….zie je het al voor je, een iphone van plastic zonder retina display? bleh..

  2. Origineel geplaatst door borgqueenx
    ah digitimes, dan is het nu bevestigd. (not)zal ook verbaaasd zijn als er opeens een budget telefoon kwam van apple, lijkt me niet hun stijl….zie je het al voor je, een iphone van plastic zonder retina display? bleh..

    Had je de smart van mercedes verwacht? 🙂
    Ze doen het allemaal ook om meer geld te kunnen maken. Daar is op zich niks mis mee. het hoeft voor mij niet omdat er genoeg nep iphone te koop zijn.

    het zijn ook maar geruchten 🙂

  3. Veel mensen zeuren over een de dure Iphone 5. Ga er maar vanuit dat er een “budget” iphone komt. Wedde?

  4. ….. Met Smart heeft Mercedes tot op de dag van vandaag niet echt veel verdiend…

  5. go dan heb je een neppe iphone dan ben je ook echt goed bezig die dingen draaien op een onstabiele Android. het boeit mij niet als 16 jarige computer freak maar ik koop sowieso niet die goedkopen modellen dan word er op de kwaliteit bezuinigd daar heb ik niet veel zin in dan betaal ik liever 900 euro dan 300. maarja iedereen heeft een mening.

  6. @Brains: Het gaat niet om het zeuren van mensen, maar iphone loopt niet zo geweldig in Europa.
    Dus moet eiföhn wat verzinnen.

    @Marco Veldhuizen: 900 euro voor een ***telefoon ?
    ben je helemaal de weg kwijt ?
    ooh wacht ik lees dat je 16 bent mammie en pappie betalen alles, ik hoor je wel piepen als je op je eigen woont.!!

  7. Midrange, lijkt me dus rond de 300-350.
    A5 core, 4 inch, goedkoper materiaal.

  8. Ik dacht dat een topman van Apple pas zei dat er geen budget iPhone zal komen?

  9. Gewoon uitbrengen onder een andere naam, waarom niet de MacIntoshPhone of MiPhone zonder Apple logotje?

  10. Indien er een budget iPhone komt dan denk ik dat dit in dezelfde stijl is als de iPad mini. De iPad mini is bij wijze van spreke ook de budget versie van de iPad. Voor minder geld krijg je… minder. Geen retina display, kleiner scherm en minder snelle CPU.

    Het lijkt mij sterk maar wie weet, als de budget iPhone uitkomt, zou deze dan ook geen retina hebben? Dit zou namelijk enorm sparen op geheugen en rekenkracht van de CPU en zo kan Apple ook met de iPhone de kosten drukken.

    Ergens klinkt het logisch: de eerste iPod hebben ze uitgebracht in 2001, vier jaar later kwamen ze met een budget model: de iPod Shuffle. De Mac mini kwam in 2005 als afgeleide van de Mac Pro en iMac. En de iPad mini kwam twee jaar later na de eerste iPad. Met andere woorden: elk goed verkopend Apple apparaat is na enkele jaren opnieuw uitgebracht als een budget model.

  11. Apple komt met een iPhone Shuffle.

    Synchroniseert met je Mac en wanneer je ‘m schud belt hij een willekeurig contact uit je adressenboek.

  12. ik snap al die geruchten omtrent een goedkoper model niet.
    Het is pure aandachttrekkerij.

    Onlangs heeft een topman van Apple nog expliciet gezegd dat er geen budget model komt? Apple hanteert productleadershop strategie. Dat houdt in dat zij de beste kwaliteit willen leveren en niet zomaar met een budget model komen.

  13. Heb vanaf dat de Iphone uit kwam elke Iphone gehad , heb de Iphone 5.
    Heb besloten dat de volgende een Samsung gaat worden .
    Apple loopt nu een beetje achter de feiten aan.
    Apple moet echt met iets verschrikkelijks nieuws moois gaan komen wil ik nog een Iphone willen kopen , en geen opgewaardeerde Iphone 5 ( S ) 🙁

  14. Nou op mijn 17e heb ik mijn eigen iPhone 5 zelf betaald en ben er blij mee, dus niet ieder zijn ouders betaalt alles!

  15. Samsung gaat als de brandweer. Natuurlijk gaat Apple over op goedkoop plastic om marktaandeel terug te winnen. Logisch…

  16. zelfs al komt apple met een bugdet iphone, dan nog is het niet de moeite waard. IOS is gewoon oud. 6 jaar lang the same OS! dat geldt overigens ook voor de iphone zelf. #1 iphone(2G)

    #2 iphone 3 en 3G
    #3 iphone 4,4S en de iphone 5 wat eigenlijk gewoon bij de 4/4S hoort is los van een grotere scherm geen echte verandering. in 6 jaar tijd 3 “verschillende” iphones uitgebracht. terwijl alle andere fabrikanten met iets nieuws komen (ieder jaar)

    retina dit,retina dat. eerst was het de app(appstore) android heeft ze ingehaald. dus dat kunnen ze niet meer gebruiken.

    zelfs super fanboys&girls worden afvalligen op een paar radicalen na.

  17. Ja, die paar honderd miljoen radicalen zijn de moeite inderdaad niet.

    Google Play haalt het qua kwaliteit en aantallen nog steeds niet bij de App Store van Apple. Om nog maar niet te spreken van de vele slechte tablet-apps van Google (of eigenlijk het totale gebrek aan veel goede tablet apps).

    Dat iOS al 6 jaar ‘hetzelfde’ is, zet Apple alleen maar op een voorsprong, niet op een achterstand.

    Hetzelfde met de telefoons. Kijk eens naar Samsung. S1, S2, S3. daar maken we dan een grote versie van, daar maken we dan een kleine versie (Note en Mini). Ach, weet je, ook maar een tabletje of 12 in alle maten. Kan het schelen. Eén grote chaotische bende aan producten.

    Pure korte termijn-planning ook. Snel veel wegzetten, en gauw het vorige weer vergeten. Zo werken de meeste ‘telefoon’-fabrikanten. En de geschiedenis leert dat dat meestal de beste manier is om uiteindelijk ten onder te gaan.

  18. @apple user: Dat iOS 6 jaar oud en achterhaald??? Leg me dan is uit waarom de mac serie zo in trek is, macbook pro, imac, mac mini. Allemaal draaiende op het volgens jou achterhaalde mac os.

    Ik denk dat dat DE grote kracht van apple is. Een goede hardware in combinatie met een stabiel besturingssysteem, dat ook nog eens verder geperfectioneerd wordt.

    Maar ieder zijn eigen mening en beleving.
    Misschien ben ik wel zn radicale fanboy zoals jij omschreef

  19. Apple komt gewoon met een 5s dit jaar. Apple is als telefoon gewoon de beste. Als smartfoon is en wordt dat helaas anders. Ik speel nog even verder met mijn iphone4s. Die verlengde 5 hoef ik niet. Of goed of niet. (Geen Raaaaare maat graag)

  20. Origineel geplaatst door Deprins
    @apple user:Dat ios 6 jaar oud en achterhaald??? Leg me dan is uit waarom de mac serie zo in trek is, macbook pro, imac, mac mini. Allemaal draaiende op het volgens jou achterhaalde mac os.Ik denk dat dat DE grote kracht van apple is. Een goede hardware in combinatie met een stabiel besturingssysteem, dat ook nog eens verder geperfectioneerd wordt.Maar ieder zijn eigen mening en beleving.Misschien ben ik wel zn radicale fanboy zoals jij omschreef

    ios =/= osx

  21. @Barry55: Ik heb net ook een iPhone maar ook zelf betaald dat gaat met wat sparen en ik ben ook maar 15 dus …

  22. apple heeft tot juli. als er dan nog geen iphone met groter scherm is uitgebracht, stap ik over op een galaxy note 2!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.