Reacties voor: DigiTimes: ‘Apple grootste smartphonefabrikant in 2011’

De website DigiTimes voorspelt dat Apple dit jaar de grootste verkoper wereldwijd wordt van smartphones. Daarmee passeert het bedrijf uit Cupertino het Finse Nokia, die ook nog last krijgt van Samsung.
Bart Breij -

Reacties: 9 reacties

  1. Nu maar wachten op het verschepen van de iPhone 5 😉

  2. En niet geheel onbelangrijk; Apple doet dit (vooralsnog) met 2 modellen….

  3. Ongeloofelijk hoe winstgevend de fundering van Apple gemaakt is, het lijk bijna exponentieel te gaan!
    Overigens zit er of een reken, of een typfoutje in de tekst”

    Dat stelt de website DigiTimes naar aanleiding van eigen analyse. In totaal worden er 462 miljoen smartphones verscheept naar winkels, 60 procent meer dan vorig jaar toen het aantal 288 miljoen bedroeg. De verwachting luidt dat Apple dit jaar 86.4 miljoen iPhone’s verscheept, maar liefst 82 procent meer dan vorig jaar.

    Moet dit toevallig niet 864 miljoen stuks zijn?

  4. Ben altijd een hele trouwe nokia man geweest wel 12 jaar maar ze kunnen niet meer meekomen!!
    Gooi alles om en richt je op iets als een iphone en kom dan niet met een n8 want dat is het net niet!!

  5. @Diederik Baan: 864 miljoen iPhones??? Denk dat ze daar bij Apple niet eens van durven dromen :).
    De getallen kloppen dus gewoon, want je leest het volgens mij niet goed…

  6. @Diederik Baan: Die denkfout maakte ik ook. Dat komt doordat er in het begin over Apple wordt gepraat en iedereen denkt dat de volgende zin nog steeds over Apple gaat i.p.v. ook de rest. Met totaal aantal smartphones bedoelen ze totaal van de hele wereld. Niet totaal aantal iPhones.

  7. Leuk als je aandelen Apple hebt of een religieuze fanboy bent. Oninteressant voor de gebruiker die gewoon een goed product wil.

  8. @Herman: Misschien moet je dan verkassen naar nu.nl, deze blog gaat over de iPhone en dat heeft juist alles te maken met Apples positie als smartphonefabrikant ^^

  9. @Herman: Wat verwacht je eigenlijk te lezen in een artikel met een titel zoals deze? En daarbij natuurlijk het feit dat het geschreven word voor de iPhoneclub?
    En dit is niet sarcastisch, ik meen het serieus.

    Bovendien kan het voor een gebruiker of een toekomstig gebruiker handig zijn zon artikel. Dit geeft wel aan dat Apple een grote speler is en dat je dus niet zo heel snel een hele foute keuze maakt als je voor hun telefoon gaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.