Reacties voor: Digitech iPB-10: maak van je iPad een volwaardig voetpedaal

Digitech heeft een voetpedaal voor bij je gitaar uitgebracht die gebruik maakt van de iPad. Door de tablet er in te hangen communiceert hij met alle functies van je versterker. Hierdoor wissel je makkelijk tussen programma's.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Hahahah gaaf gedaan. Maar helemaal niet handig.
    Een floorboard heb je juist om het met je voeten te bedienen. Bovendien overleeft de IPAD het wilde gebruik van een floorboard op het podium nooit (alleen al het idee als ik met mijn kisten op het IPAD scherm ga staan).
    Ik hou het voorlopig bij mijn TC Electronic G-Force.
    Wel ontzettend leuk gedaan …

  2. Als ze de iPad nou op een soort standaard hadden geplaatst dan hoef je niet de hele tijd te bukken. Verder echt een vet ding!

  3. Wel belachelijk duur. Voor 580,- heb je iets van 6 BOSS pedaaltjes. Digitech staat ook niet echt bekend om kwaliteit in de gitaarwereld.

  4. ” Wel belachelijk duur. Voor 580,- heb je iets van 6 BOSS pedaaltjes. Digitech staat ook niet echt bekend om kwaliteit in de gitaarwereld. ”

    De prijs van de unit is te hoog dat klopt. Maar je hebt wel een boel mogelijkheden en je kunt de foot switches ook als pedaaltjes gebruiken met een bepaalde aansluiting, de preamps schakel je dan uit. Tis waar je voorkeur naar uit gaat pedaaltjes of een all in unit.. Overigens zijn hun producten best oke, denk aan het succes van hun looper pedalen. De GSP1101 is van een uitzonderlijk klasse qua sound en mogelijkheden en voor een kleine prijs.

  5. @Ricky: Dat is waar, maar ik heb slechte ervaringen met het gebruiken van een iPad om geluid mee te processen. GarageBand en Amplitube heb ik beide en bevalt me zeer slecht.

  6. @Erik:
    Zou het niet zo zijn dat de iPad enkel gebruikt wordt voor de aansturing, maar dat het geluid wordt gegenereerd door dedicated hardware in dat board zelf? Dat zou de prijs ook enigszins verklaren.

  7. de iPad wordt alleen gebruikt om geluiden te editten. De IPB-10 is ook zonder ipad erin te gebruiken, je mist dan alleen de grafische interface en moet het doen met het patchnummer op het 2 cijferige led display rechts boven.
    De knoppen eronder zijn dus om te bedienen met je voeten.
    De adviesprijs van 580 ligt al 100 euro boven de straatprijs.
    Bij verschillende muziek zaken/internet is de IPB al te koop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.