Reacties voor: Diesel brengt lederen iPhone-hoesjes op de markt

Modemerk Diesel brengt ook iPhone-hoesjes op de markt. De lederen hoesjes kosten 43 euro per stuk en zijn van het type flipcase.
Lees het complete artikel → Diesel brengt lederen iPhone-hoesjes op de markt
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Nja, ik ben niet meer weg te krijgen bij Hardgraft. Erg fijne hoesjes hebben ze daar, je moet er alleen wel wat voor over hebben.

  2. Was het niet zo dat je bankkaarten stuk konden gaan doordat je iphone er te dicht tegen zit? Ik vind die Hardgraft echt wel lekker maar ik heb ooit eens gelezen dat de bankkaarten stuk gaan?

  3. Eerder een mooi leren hoesje gekocht van Diesel … beetje jammer dat ze afgeven wanneer ze vochtig worden.

  4. Origineel geplaatst door Kenneth12345
    Was het niet zo dat je bankkaarten stuk konden gaan doordat je iphone er te dicht tegen zit? Ik vind die Hardgraft echt wel lekker maar ik heb ooit eens gelezen dat de bankkaarten stuk gaan?

    Heb al een half jaar een OVChipkaart en een bankpas in dat ding zitten. Ik kan je vertellen dat ze sinds ik ze in dat ding doe nooit meer kapot gaan. Hiervoor sloopte ik die dingen altijd half door m’n portemonnee. In dat Hardgraft hoesje zitten ze gewoon strak in zonder dat ze kunnen breken. Straling hebben die pasjes blijkbaar geen last van.

  5. Origineel geplaatst door Kenneth12345
    Was het niet zo dat je bankkaarten stuk konden gaan doordat je iphone er te dicht tegen zit? Ik vind die Hardgraft echt wel lekker maar ik heb ooit eens gelezen dat de bankkaarten stuk gaan?

    Alleen met rabobank pasjes moet je uitkijken;)

  6. Hardgraft besteld, hopelijk duurt het niet te lang :d

  7. @wouter: Rabobankpasje werkt nog steeds.

  8. Ziet er leuk uit, maar ik hou het bij Speck SeeThru en Miniot iWood 4. Beiden niet de goedkoopste maar voor mij wel de beste.

  9. Joh, ik heb al heel lang een Diesel sleeve voor een 3G(S) voor mn iphone 4. Geen enkel hoesje die beter past en lekker stevig materiaal. Bovenkant een mooie soort stof, onderkant leer. Fijn ding.
    Gewoon gekocht op apple.nl

  10. @Diesel. Hou het bij kleding zou ik zeggen

  11. Dat bruine hoesje heb ik 2 jaar geleden in de online Apple Store gekocht voor m’n 3G die ik toen had. Heel mooi ding, alleen jammer dat ‘ie nu te groot is voor m’n iPhone 4!

  12. Ik blijf bij de hoesjes van Sena, die gebruik ik al sinds de 3G.

  13. Geen levertijd? Briljant, je bestelt een hoesje en hij ligt direct voor je op tafel:-D
    OT: leuk ontwerp, maar ik ben niet zo merkengeil dat k er 10€ meer voor wil betalen.

  14. Die van spijkerstof is gaaf! Alleen staat erbij dat hij niet voor de 4 geschikt is!?

  15. Deze hoesjes zijn ook te koop in The Phone House in Den Haag en Apeldoorn, samen met de Angry Birds en nog veel meer covers.

  16. Ik heb een hoes van Piel Frama (€70) die de creditcards beschermt middels een leren flapje en sluit met een schuifriempje. Stijlvol, bijzonder degelijk en hoogstaande kwaliteit voor de langere termijn.

    Goedkoop is in mijn optiek nog steeds duurkoop.

  17. Irritant lijkt me dat het zowel de microfoon als de luidspreker afschermt, zo lijkt volgens de foto…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.