Reacties voor: Diddybeats: iPhone-oordopjes van Diddy en Monster

Diddy (Sean Combs) heeft via Monster Cable een eigen lijn oordopjes op de markt gebracht. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, roze en wit en kosten 150 dollar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Ik vind het nogal wat geld..

    De kwaliteit van het geluid uit de iphone ook niet echt best. Dezelfde oortjes in mijn Mac geeft een veel beter geluid. En dat bij dezelfde geluidsinstellingen.

    Ik ga dus echt geen 150e betalen voor oortjes

  2. Dit is echt al zowat al een maand geleden gepresenteerd…

  3. Zou me kapot schamen met die dingen in…

  4. 149 dollar Per STUK ?? of per setje ?

  5. Bij BCC krijgen verkopers 3% provisie als ze iets van Monster verkopen. Reken maar uit 😉

    Probeer maar ns. Ga naar een willekeurige BCC winkel en tuur een beetje naar de HDMI kabels van 130 euro, binnen een minuut heb je een verkoper op je lip 😉

  6. Haha, HDMI kabels van 130 euro.
    Digitaal is digitaal, een kabel van 130 euro gaat 1tjes en 0tjes niet beter overbrengen dan een kabel van 10 euro.
    Een 1tje verandert namelijk niet zomaar in een 0 xD.

    Bovendien lijken me deze oortjes niet eens zo goed. Zit er een tweeter en een woofer in? De behuizing is namelijk erg klein.

  7. Origineel geplaatst door Stijn
    Haha, HDMI kabels van 130 euro.
    Digitaal is digitaal, een kabel van 130 euro gaat 1tjes en 0tjes niet beter overbrengen dan een kabel van 10 euro.

    Dat boeit BCC toch niet 😉 Zelfde geldt trouwens voor heel veel andere elektronicawinkels maar dat van BCC weet ik ‘toevallig’ 😉

  8. @ Joost:
    3,90 euro? Daar doe je het voor! 😛

    $150.. Dit vind ik nog meevallen, maar ik kan het ook nog niet beoordelen omdat ik deze in-ears nog nooit heb geprobeerd.
    Vergelijkbaar met SuperFi’s met meer bass?

  9. Origineel geplaatst door Chuck
    @ Joost:
    3,90 euro? Daar doe je het voor! $150.. Dit vind ik nog meevallen, maar ik kan het ook nog niet beoordelen omdat ik deze in-ears nog nooit heb geprobeerd.
    Vergelijkbaar met SuperFi’s met meer bass?

    Wel als dat ook je uurloon is, wat wel ongeveer het gemiddelde is daar 😉

  10. @Stijn:

    De dure HDMI kabels zijn “gold-plated” en hebben een dikkere behuizing. Goud geleidt elektrische signalen beter dan de materialen in de goedkopere HDMI kabels. De behuizing dat dikker is bij duurdere kabels zorgt er weer voor dat er minder data verloren gaat tijdens het versturen van signalen. Maarja of je hier veel van merkt?

  11. Origineel geplaatst door tomToomm
    verloren

    Goud geleidt niet beter, maar goud roest niet. Dat is waarom er goud gebruikt wordt.

  12. Diddiy daddy of wat dan ook is toch een zielig persoon. Van hem moet ik niets.
    Mijn oortjes zijn ook 100€ en klinken echt enorm veel beter dan zulke van 50€.

  13. ik gebruik gewoon de hdj2000 van pioneer oerdegelijk en een goed geluid

  14. @tomToomm: Als je het over Gold-plated HDMI kabels hebt, moet je eens op aanbiedingssites kijken als iBood of 1DayFly. Normaal zijn die dingen achterlijk duur, maar daar krijg je er 2 voor minder dan een 10tje.

  15. Ik heb in-ear van Shure. Kosten ook 200 euro maar dat hoor je ook echt. Dit is merkloos met veel geld voor een duur betaalde artiest die zich hier aan verbind. Leuk als fashion statement voor een kleine groep, niet voor mensen die willen genieten van kwaliteit.

  16. Ik heb deze week de Monster Beats Studio by Dr. Dre gekocht. Superieur geluid, mag ook wel voor 299. Moet wel zeggen dat het geluid op de iPhone minder is.. maar ik gebruik hem ook meer voor op m’n MacBook en andere apparaten 🙂 Top producten dat zeker! als je echt van muziek houdt zijn dit echt aanraders…

    @ iedereen, Om jullie even uit de droom te helpen dat “gold plated” HDMI kabels van weet ik hoeveel geld beter zijn dat de kabels van 20 euro heeft het goed mis.. vergeet namelijk niet dat HDMI een digitaal signaal is, dus het gaat om 101010101010100011001001 enz., en goud verbeterd het signaal echt niet 🙂 zie ook stijn z’n opmerking 🙂

  17. Inderdaad, goud roest niet maar geleid iets minder dan koper. Maar vergeet niet dat roest de gemakkelijkste plekjes uitzoekt. Dus let op dat je niet met die gemakkelijk te vervangen en relatief goedkope goldplated HDMI-kabel er voor zorgt dat het de connector in je flatscreen van over de 1000 euro is die gaat roesten.

    Verder: Monster is net als Bose, of nog ietsje erger. Spul van goede kwaliteit maar verschrikkelijk overprijsd. Ik heb zelf dopjes van 120 euro, dus ongeveer dezelfde prijs, maar ik betaal niet voor de merknamen van zowel Diddy en Monster… het geld zit in de kwaliteit.

  18. Probeer eens de Bose In-Ear. €100,- maar je krijgt wel prachtig geluid.

  19. @tomToomm:

    Data verloren gaat? Wat een Crap! Je lijkt op die gasten van de Miamarkt wel die zijn ook goed in sprookjes, toen ik zulke dingen daar hoorde dacht ik: Ik Ben Toch Niet Gek!!!

    Slogan klopte dus wel!

  20. Origineel geplaatst door Joost
    Origineel geplaatst door tomToommverlorenGoud geleidt niet beter, maar goud roest niet. Dat is waarom er goud gebruikt wordt.

    yeah right. =S goud geleid zeker wel beter of het nou roest of niet (niet dat goud roest 😉 ). ik vind deze oordopjes ook wel duur al heb ik wel 100 euro gelapt voor mijn bose in ears en ik kan je zeggen dat die dingen wel echt heel awesome zijn.

  21. Origineel geplaatst door Diederik
    Probeer eens de Bose In-Ear. €100,- maar je krijgt wel prachtig geluid.

    inderdaad 😀

  22. De kwaliteit van Monster-produkten is onomstreden (even los van het feit of die in het geval van goedkopere HDMI-kabels al dan niet net zo goed is), maar helaas kun je dat van de mentaliteit van dit bedrijf niet zeggen…

    Google eens een beetje op ‘Monster cables’ en je trekt een beerput van ellende open.
    Misleidende vergelijkende setups in winkels, schandalig hoger prijzen die op geen enkele manier in verhouding staan tot de (goede)kwaliteit, het aanklagen van alles en iedereen die toevallig ook maar iets met de naam Monster (een kleine midget-golf baan bijvoorbeeld, alsof dat verwarring op zou leveren…).

    Kortom; niet echt een bedrijf waar ik graag m’n geld aan geef…

  23. Origineel geplaatst door tomToomm
    @Stijn: De dure HDMI kabels zijn “gold-plated” en hebben een dikkere behuizing. Goud geleidt elektrische signalen beter dan de materialen in de goedkopere HDMI kabels. De behuizing dat dikker is bij duurdere kabels zorgt er weer voor dat er minder data verloren gaat tijdens het versturen van signalen. Maarja of je hier veel van merkt?

    Nonsense, er gaat digitale informatie over de kabel, een beetje invloed van buitenaf en verliezen op de kabel zijn niet merkbaar.
    Een 1 komt aan en een 0 komt aan.
    Bij analoge informatie is dat anders.

  24. @Maxx: Voor de helft van het geld had je dubbel zo goede koptelefoons kunnen hebben (Audio-Technica ATH-M50, Sennheiser HD600 etc.)

  25. Ik ben erg tevreden over mijn in ear headphones van monster (dr dre), heel erg goed geluid, zeer goede pasvorm en kabels die niet snel in de knoop geraken. Van mij hadden ze ook de naam Andre Hazes mogen heten, want welke naam eraan hangt is niet relevant. Gaat mij om de kwaliteit.

  26. @Leo Kennis:

    ik denk toch eens dat je dit apparaat op moet zetten. Bass is subtiel maar relaxed. Middel en hoge tonen komen kraalhelder over. Enige minpunt. De ingebouwde eq van de iPhone is gewoon brak.. Op een MacBook klinkt het al zoveel beter! Zou apple toch eens aan moeten werken..

  27. @Leslinho: Heb ik allang gedaan 😉 Hoewel beter dan de meeste koptelefoons, is het toch vooral een bak bass en nauwelijks mids waarbij je ook nog eens 100 euro bijlapt omdat er ‘Dr. Dre’ opstaat.

    Maar als jij er gelukkig mee bent: houden zo 🙂

  28. Ik vind het design wel erg mooi. Als er goed geluid uit komt, is het het geld misschien wel waard (Ik heb uiteindelijk ook 119 euro neergeteld voor m’n V Moda Nero)

    Alleen jammer dat P Diddy er dan weer bijgehaald moet worden als marketingstruc, dat haalt de cool factor er toch weer van af.

  29. ik heb Beats By Dr Dre in het wit, om me witte iphone tematchen. Maar moet jullie eerlijk zeggen heb veel headphones gehad in mijn leven maar de Beats By Dr Dre is echt een nieuwe ervaring. De sound is echt gewoon super. heb nog nix zoals dit gehoord. Min punt zijn de batterijen die er in moeten.

  30. @Joost:

    vanaf 10,5% chroom roest staal ook niet meer, dus dat is niet de hoofdreden, het betere geleidingsvermogen zit er natuurlijk ook voor tussen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.