Reacties voor: Details Apple’s inruilprogramma ‘Reuse and Recycle’ voor iPhone bekend

Apple start op 30 augustus met een inruilprogramma voor iPhones. Je kunt je oude iPhone inruilen voor een nieuwe en krijgt dan korting op de prijs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. En als je een 3GS + een 4 gelijktijdig inlevert, zou je dan de bedragen opgeteld krijgen? Heb er nog twee liggen en dan wordt een overstap ineens wel financieel interessant!

  2. Origineel geplaatst door BrutusNL
    En als je een 3GS + een 4 gelijktijdig inlevert, zou je dan de bedragen opgeteld krijgen? Heb er nog twee liggen en dan wordt een overstap ineens wel financieel interessant!

    Denk het niet, ik ken iemand die ieder jaar een nieuwe iPhone koopt, stel je voor als hij zijn 64gb 5 en 4S + 16gb 4 en 3GS inlevert.
    Allemaal als nieuw.
    Kun je in mijn ogen je oude iPhone voor “ernaast” houden.

  3. Een giftcard? Waarom?

  4. Is dit enkel voor de iPhone, of komt dit er ook voor iPads/iPods?

  5. Is het ook mogelijk een iPod touch in te ruilen en dan een iPhone met korting te kopen?

  6. Mag iemand mij overtuigen waarom ik me foon zou ‘inleveren’ voor een absurd laag bedrag, terwijl het op marktplaats 30% meer waard is. Verkoop je het lekker daar en koop je de zelfde iphone daar, zo simpel dus..

  7. Origineel geplaatst door Vedrano
    Mag iemand mij overtuigen waarom ik me foon zou ‘inleveren’ voor een absurd laag bedrag, terwijl het op marktplaats 30% meer waard is. Verkoop je het lekker daar en koop je de zelfde iphone daar, zo simpel dus..

    Inderdaad wie is er zo gek om het voor zo’n laag bedrag in te ruilen!
    Terwijl op Marktplaats voor de 5 bijna het dubbele gegeven wordt.

  8. Origineel geplaatst door Vedrano
    Mag iemand mij overtuigen waarom ik me foon zou ‘inleveren’ voor een absurd laag bedrag, terwijl het op marktplaats 30% meer waard is. Verkoop je het lekker daar en koop je de zelfde iphone daar, zo simpel dus..

    Fair enough, maar toch: Marktplaats kost moeite: artikel aanmaken, dagenlang wachten, hopen dat iemand hapt, met iemand afspreken om de telefoon persoonlijk op te halen, die persoon overtuigen dat je de boel echt niet probeert op te lichten.

    Ik zou zelf liever gaan voor het gemak van gewoon afgeven bij aankoop van je nieuwe iPhone. Dan maar €75 minder terug voor m’n oude telefoon.

  9. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Fair enough, maar toch: Marktplaats kost moeite: artikel aanmaken, dagenlang wachten, hopen dat iemand hapt, met iemand afspreken om de telefoon persoonlijk op te halen, die persoon overtuigen dat je de boel echt niet probeert op te lichten.Ik zou zelf liever gaan voor het gemak van gewoon afgeven bij aankoop van je nieuwe iPhone. Dan maar €75 minder terug voor m’n oude telefoon.

    Een iPhone is binnen max 1 uurtje weg, tenzij je een absurd hoog bedrag voor vrAgt.

  10. Kijk eens hier. Krijg nog 270 euro voor mijn iphone 4s.

  11. Leuk idee maar no thanks. Ik verkoop mijn oude iDevices wel op Marktplaats waar ik sinds de eerste iPhone al binnen een dag mijn toestellen voor een mooi prijs kwijt ben.

  12. Zet hem op marktplaats en binnen paar uur wordt je door 20 mensen gebeld! gaat zeker weg! En mensen die hier hun telefoon inleveren hebben denk ik te veel geld.

  13. Eerst jailbreaken, dan pas nieuwe iPhone scoren natuurlijk

  14. Origineel geplaatst door Dennis
    Kijk eens hier. Krijg nog 270 euro voor mijn iphone 4s.

    Dat is de uiterste prijs die je voor je iPhone 4 kunt krijgen, waarom dan een 4S voor dezelfde prijs verkopen?

  15. Apple maakt op de welbekende manier weer eens misbruik van de onzekerheid van veel mensen en klopt ze nu 3dubbel veel geld uit de zak. Eerst door te weinig inruil te geven, vervolgens door ze teveel te laten betalen voor een nieuw toestel en als kers op de taart ze nog een keer uitknijpen met een Apple care contractje. Goeie handel.

  16. @Vedrano: Doe dat dan

  17. Net het online programma reuse en recycle doorlopen, voor voor iPhone 3G/3GS/4–> 0 (!) euri !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.