Reacties voor: Nieuwe details over Apple Watch: 2 uur opladen, muziek streamen

Nieuwe details over de Apple Watch maken duidelijk dat de smartphone in 2 uur volledig op te laden is. Ook heeft Apple de batterijduur verlengd.

Reacties: 27 reacties

  1. Ik begin toch langzamerhand echt enthousiast te worden over de Apple Watch. Misschien gaat ie er toch wel komen! Benieuwd naar maandagavond!

  2. Feit blijft wel dat het een weinig modieus ding is, lelijk gewoon. Ik wacht op versie 7, ik voorspel je dat er dan een slik design er zal zijn;-)

  3. Kan je ook spotify op de apple watch krijgen
    Weet iemand dat

  4. Hoe meer ik er van lees hoe meer ik blij ben dat ik de Pebble Time Steel heb besteld. €300 is voor mij de maximale prijs die het waard is. Mijn huidige Pebble doet precies wat ik wil. Notificaties tonen en natuurlijk de tijd. Meer heb ik niet nodig. Waarom zou ik foto’s of maps willen bekijken op een klein horloge display terwijl ik mijn iPhone 6 plus met zijn 5,5 inch scherm op zak heb?!?

  5. Is de reden van de notificaties alleen om je pols ook niet voor privacy issue dat als je hem weg legt dat niet iedereen je meldingen kan zien.

  6. @emeel: feit is wel dat de Apple watch volgensmij de enige watch is waar je zoveel keuze hebt in bandjes en de watch zelf.

    @Richard: dat zeiden ze ook bij de ipad, waarom zou ik een ipad kopen als ik een telefoon heb en een pc. Dus afwachten of de watch ditzelfde effect gaat hebben.

  7. Kan echt niet wachten!!!

  8. @Rudra: Ik ook niet, ik ga em vandaag meteen kopen!

  9. De Apple watch lijkt me ideaal voor navigatie op de fiets of te voet. Ook voor bedienen van je muziek onderweg. Notificaties boeien mij niet zo. Hartslagmeter is fijn tijdens het sporten en ik ga vast nog meer redenen tegenkomen om hem te kopen.

  10. Cool design, erg mooi, handig wellicht ook, maar:
    Een horloge elke dag opladen hahaha is iedereen gek geworden ofzo? Back to my Casio CD-40 🙂

  11. Ik snap het probleem met de accu niet. Als hij het een dag volhoudt is dat toch perfect?

  12. @Pieter: Precies.
    Ik hoef mijn iPhone 6 vaak pas de 2e dag van de week op te laden. Heeft er natuurlijk net mee te maken hoe vaak ik hem gebruik.
    Ik denk dat dit na verloop van tijd ook met de Apple Watch zo gaat lopen.

    Als je ‘s nachts je iPhone en Watch oplaad dan ben je van het probleem af, toch ?
    Voor mij is het al zeker dat ik de Apple Watch ga kopen ook gezien dat ik weer ga beginnen met fitness en fietsen.
    Ik zit toch nog even met een vraag. Wat heb ik aan een stappen teller en nog een paar van die functies, ik ben rolstoelgebonden ?

  13. Ik ga hem direct bestellen als ik hem zie in de Apple store online … Draag toch enkel horloge in weekend omwille van mij job is het echt niet te doen om in de week hem te dragen …. Eerste iPad was ook succes en vele dachten idd ook niet veel mensen gingen kopen omwille dat ze al iPhone en iMac hadden … Maar niets is minder waar … Vele zijn pro en contra Apple watch … We zullen zien wat verkoop cijfers laten zien na enkele maanden

  14. En uhh zit dr ook een oortjesingang in de apple watch?

  15. “De notificaties zijn te bereiken door naar beneden te vegen en je kunt dan ook meteen reageren.”

    En daar zit volgens mij het probleem van de Apple watch. Als je wil reageren op een notificatie lijkt het me bijna onafwendbaar dat je je iPhone daarvoor nodig hebt. Of het nu mail, whattsapp, twitter, Facebook, een bericht, en verwijzing naar een link of wat dat ook is, ik zie niet in hoe je fatsoenlijk kan reageren vanaf je Apple watch. En als je dus je iPhone moet pakken om te reageren blijft er weinig over van de nut van een Apple watch. (Zeker voor het geld wat dat ding kost)

  16. Kopen, kopen en kopen… :)))

  17. Weet iemand hoe het zit als mijn iphone al verbonden is met een andere bluetooth device, zoals een carkit of speaker? Moet ik dan de watch ontkoppelen of kan zowel de watch als bijv de carkit verbonden blijven. Is nl wel cruciaal. Het koppelen en afkoppelen is nl geen optie. Zeker niet met een carkit.

  18. Werkt het ook met android?

  19. Al vaker gezegd, maar zie niet wat de Apple watch toevoegt aan gemak. Streamen van muziek is al helemaal achterlijk: wie zou dat willen??? Je hebt immers je iphone nodig! Waarom dan niet gewoon doen en de muziek streamen via iphone ipv indirect streamen via watch? Het is te gek voor woorden dat dit (zoals veel foefjes op de apple watch) serieus genoemd wordt als een feature… Nogmaals, je hebt je iphone nodig. Dit horloge is zonder je iphone volstrekt nutteloos… Als apple ooit gaat inzien dat dit gewoon een standalone device moet zijn, dan wordt het wellicht interessanter (want dan kun je je iphone thuislaten bijvoorbeeld). Wat mij betreft ongelofelijk dat mensen hier lyrisch van kunnen worden.

    @emeel: Idd is ook nog eens spuuglelijk.

  20. Het lijkt me erg leuk zo’n iwatch. Ik vind het ontwerp wel leuk.(ieder zijn eigen smaak)

    Het nut van een smartwatch ben ik nog niet helemaal van overtuigd.
    Persoonlijk vind ik dat een smartwatch waterdicht moet zijn(hardlopen,douchen etc) batterijduur toch echt minimaal 4 dagen( en het excuus van: wat is het probleem om je watch elke dag naast je iPhone aan de lader te leggen is onzin.mijn wandcontactdozen raken vol met al die laders en mijn iPhone ligt 1x per 2 dagen aan de lader)
    Daarnaast toch echt Max 250 euro voor zo’n watch. Want prijs is toch echt doorslag gevend. Apple een beetje kennende gok ik op 399..

  21. Nog steeds super blij met mijn pebble van 119 euro 🙂

  22. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  23. Tijd dat de ervaringsdeskundigen gaan schrijven over smart watches.

    De notificaties op Pebble en ook in Android wear kun je geheel customizen per app. In meetings gebruik ik veel de mute of priority only stand.

    200 Apps op je watch? Hoeveel heb je er op je phone en hoeveel daarvan wil je op je klok toegankelijk hebben?

    Killer feature van de klok zou toch wel het snel kunnen antwoorden via speech To text zijn. Jammer dat zelfs een google niet altijd begrijpt of ik Nederlands of Engels spreek of een mix. Voor de LG had ik Pebble, daar vond ik de notificaties al nuttig genoeg, het makkelijk kunnen bepalen of je iets moet beantwoorden zonder constant die telefoon te pakken.

    Navigatie op de pols gebruik ik niet alleen fietsend en lopend maar zelfs in de auto. Dag dag TomTom.

    Spotify bedien ik via de klok, nummer vooruit achteruit en volume.

    De kalender kaarten in Gnow zijn ook erg fijn om op tijd te komen.

    Het wachten is op de asus zenwatch, die ziet er tenminste mooi uit. Of liever nog een klok met een echte wijzerplaat, waarbij in het glas geprojecteerd wordt…

  24. Ik was enorm blij met mijn iPad 1, ook al ben ik nu weer heel blij dat ik een iPad Air bezit. Je moet niet te snel voorruit kijken, volgens mij heeft Apple hier weer een mooi nieuw product neergezet. Maar het zal niks voorstellen wanneer er over een aantal jaar een fantastisch nieuw model op de markt is. Maar dan ben je ook weer een paar jaar verder, hè.

  25. Iemand hier iets van gehoord? Koptelefoon met GPS

  26. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  27. Ik heb al anderhalf jaar de Pebble Watch, en ja hierdoor heb ik niet meer de neiging om mijn telefoon telkens op te pakken om te kijken of ik notificaties heb gehad. Ik heb ze namelijk allemaal al gezien op mijn horloge.
    Heerlijk gevoel 🙂

    De Apple Watch kan nog veel meer en is slimmer, en daarom is het ook zo interessant.

    MAAR: 1 tot 1,5 dag gebruik en dan weer opladen?
    NO FREAKING WAY

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.