Reacties voor: Desktop-app iBetterCharge geeft melding als batterij iPhone leeg raakt

De gratis desktopapplicatie iBetterCharge voor Mac en Windows leest je batterijniveau uit en geeft een melding voordat je batterij leeg raakt
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Bedankt voor de tip Michel! Gaan we zeker gebruiken 🙂

  2. Bedankt mannen! Is geïnstalleerd en werkt perfect!

  3. Mooie app!

  4. Moet iTunes dan constant draaien? Of werkt het ook zonder dat iTunes op staat?

  5. Iets opgemerkt. Mijn iPad zit op het zelfde WiFi kanaal als m’n Mac, maar toch staat op m’n iPad ‘synchroniseren via WiFi’ uit in iTunes. Hoe kan het zijn dat iBetterCharge dan toch mijn iPad vindt?

  6. @Maurice Hooijmans: Je hebt ‘m niet toevallig nog via de kabel verbonden? Dan maakt ‘ie ook verbinding, viel mij op.

  7. @Michel Lusthof: Nee, dat heb ik niet 🙂
    (Screenshot: iPad is nog niet gezet op wifi synchronisatie en toch vind hij hem: http://prntscr.com/2yqb7m)

  8. @Maurice Hooijmans:

    Hier hetzelfde met mijn iphone. Alleen bij het opstarten van de programma de iPhone aangesloten aan de mac. Voor de rest niks gedaan.

    Edit: mijn iPhone blijft alleen in het menu staan met de laatst bekende percentage. maar word niet gezien.

  9. Nadat ik mijn Mac opnieuw heb opgestart, loopt iBetterCharge vast. Opnieuw installeren werkt niet! Probleem blijft zich herhalen!

  10. Deze app heeft alleen zin als je steeds op 1 computer werkt. En wie doet dat nu? Op school staan andere computers, op kantoor ook, systeembeheer gaat echt niet deze app installeren, en meestal kan je ook niet op hetzelfde wifi netwerk.
    Oh, en je iphone kan maar aan één iTunes.

    Kortom: leuk, maar praktisch heel weinig nut.

  11. Origineel geplaatst door Marco
    Kortom: leuk, maar praktisch heel weinig nut.

    Inderdaad. 😉 De app gebruikt de onderliggende iTunes functies van die iTunes installatie waar de iDevices mee gesynct zijn. Verder gebruikt de app mDNS (aka Bonjour) om de iDevices te “pollen”. Niet echt iets voor “batterijfetischisten”.

  12. Origineel geplaatst door Marco
    Deze app heeft alleen zin als je steeds op 1 computer werkt. En wie doet dat nu? Op school staan andere computers, op kantoor ook, systeembeheer gaat echt niet deze app installeren, en meestal kan je ook niet op hetzelfde wifi netwerk. Oh, en je iphone kan maar aan één iTunes.Kortom: leuk, maar praktisch heel weinig nut.

    Ik gebruik overal mijn eigen laptop (MBPr 15″). Op school, werk (werk voor mn zelf) of thuis heb ik altijd mijn eigen laptop in gebruik. Geen probleem voor mij dus 🙂

  13. @Maurice Hooijmans:
    ik heb het zelfde probleem hier Maurice.

  14. Zoals het artikel al stelt: je hebt verschillende gebruikers. Als ik thuis ben dan hangt m’n iPhone 3gs non stop aan de oplader. Altijd dus 100% als ik vertrek, voor mij is dit dus volstrekt overbodig. Ik ken m’n pappenheimers, er zijn mensen die dan meteen hard roepen dat dat slecht voor je accu is. Welnu, ik heb een 3gs, doe dit zo al 4 jaar en merk niets van een achteruitgang in capaciteit. Een fabeltje dus.

  15. Als iedereen nu eens elke nacht zijn iphone oplaadt… Staat hij nu op 70 of 40 of 10%, dit is NOOIT slecht voor de batterij want je laadt steeds het verbruikte percentage op, dus twee nachten vanaf 50% opladen is 2 halve cycli, staat gelijk met één volle cyclus… Je verliest er nooit aan, wij laden reeds járen ELKE nacht onze iPhones, en zelfs een iPhone 4 heeft na drie volle jaren nauwelijks batterijcapaciteit verloren! Die is nu vervangen door een 5S. Wat reuze makkelijk is, is een klokradio aanschaffen waarop je hem oplaadt, die ook fungeert als wekker (met playlist of alarm)
    Als je je iPhone elke nacht laadt, mag je hem nog zeer intensief gebruiken, je komt heus de ganse dag door hoor…

  16. ik heb gelezen dat gebruikers problemen hebben met de iphone batt zelf
    met de laatste update ! mijn ervaring is zelf bij 26% al uitvalt , dus zeker niet langer !!!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.