Reacties voor: Dertig procent van Amerikaanse iPhone 3G-kopers zijn switchers

Volgens een nieuw onderzoek van de NPD Group is dertig procent van de Amerikaanse iPhone 3G-kopers van provider gewisseld. Dat is meer dan bij de eerste generatie iPhone (23%).
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. ben benieuwd wat de getallen in Nederland zijn. Denk dat deze niet veel anders zullen zijn. De iPhone legt de operators in ieder geval geen windeieren.

    En, eerlijk is eerlijk, de abo’s op T-Mobile zijn echt niet slecht te noemen. Nu nog het netwerk optimaliseren en iedereen is happy.

  2. Eensch, ik betaal minder dan voorheen en heb dan ook nog eens belachelijk veel smsjes

  3. Ik ben ook geswitched.. van de Iphone (goede zakcomputer, geen volwaardig telefoon!) naar een nokia E71. Iphone ingeleverd, contract ontbonden. Kon gewoon niet normaal ermee bellen (netwerkprob..) en de telefoonfuncties van de iphone bevielen mij niet.

    Het wordt tijd dat mensen eens de waarheid onder ogen gaan zien en toegeven dat wij met z’n alles bedrogen zijn door T-mobile en Apple. De Apple Iphone 3G is gewoon nog een concept en wij zijn de proefkonijnen!

  4. Heb trouwens nu een Vodafone abonnement met 3G internet.. Wat een opluchting!

  5. @mert: ik denk dat ieder persoon voor zich hierover mag oordelen, ik gebruik namelijk naar volle tevredenheid de iPhone met tmobile. Maar ik moet toegeven dat het niet goed te praten is dat je tevredenheid qua netwerkproblemen afhankelijk moet zijn van je woon/werkgebied.

  6. Heeee Mert!
    Thuis zeker ook een pc’tje staan?

  7. @ Peter

    Ja gelukkig Peter.
    Ik heb Apple een kans gegeven, omdat ik zelf niet zo van Windows ben. Ik ben ook geen Microsoft aanhanger. Maar laat het toch wel duidelijk zijn dat je een Iphone in ‘bruikleen’ hebt. Apple bepaalt wat voor programma’s je er op installeert (tenzij je een jailbreak uitvoert). Ik was heel erg tevreden over de Iphone, maar hij voldoet gewoon nog niet. Het is duidelijk nog een concept. Ik ben ook zeker van plan om de Iphone 4G (of hoe ze ‘m ook zullen noemen) te kopen, maar dan moet het geen telefoon zijn met ‘ziektes’.

    En wat zijn die ziektes?
    De batterij gaat ECHT kort mee. 6 uurtjes hield ie nauwelijks vol. Moet ik dan iedere keer mijn lader bij me hebben? Of laten we het niet hebben over het feit dat je een smsje niet kan verwijderen. Je moet een hele lijst met smsjes verwijderen. Geen bluetooth, behalve voor koptelefoons VAN Apple. Wat nog meer? Geen camera settings.. Geen excel editor! En wat wel te zeggen over ontvangst en bereikproblemen?

    Desalniettemin blijft het een toestel waar geen alternatief voor is. Wat me ook irriteert is dat Apple te lang doet om de bovenstaande ‘ziektes’ op te lossen. HEt is gewoon een arrogant bedrijf!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.