Reacties voor: Derde unlock-oplossing wil op 1 september live gaan

Na UniquePhones en iPhoneSIMfree is er nu een derde software-unlock voor de iPhone ontwikkeld. Vanaf 1 september 2007 zou het gratis beschikbaar moeten komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. “Service Temporarily Unavailable”

    Tja…

  2. ja die site is nu natuurlijk overbeladen.. heb er ook heletijd last van, ik las ergens dat ze een download al hebben maar dat die password protected is, maja die kan je gewoon kraken met een simpel programmetje.. maar kan die link nergens vinden is misschien ook onzin, ik denk misschien zelfs dat het allemaal onzin is, het duurdt wel erg lang allemaal..

  3. ik heb ‘t zipje gedownload, maar zit dus een password op, met brutalforce attack vind ie geen password, dus is raar.. er was iemand die de bestanden had gevonden.. en de namen daarvan had gezegd.. die is gebanned op dat forum.. ben benieuwd.. beetje hyped

  4. Kun je dat zipje ergens uploaden (Rapidshare) en de link hier plaatsen? Die site is overbelast. Ik denk dat de mensen achter die site oplichters zijn, maar wil het wel even bekijken.

  5. Het is een fake. Een soort van 1 april grap op 1 september Wachtwoord is Geohot. Maar de files zijn corrupted. Hier te krijgen http://rapidshare.com/files/52596443/iphoneunlock.rar

  6. Wachtwoord Geohot werkt niet in Winzip en niet in WinRAR. Waarmee pak je die RAR uit?

  7. Ik heb een mac dus met stuffitexpander. Wachtwoord is Geohot, zoals het hier staat.

  8. Hee Vincent jij ook hier! Ben naar aanleiding van jouw inspiratie inmiddels ook aan het hacken geslagen, waarvoor mijn grote dank.

    Enig probleem is dat Woron Scan inmiddels overal wordt aangeboden met een trojan horse, die de gegevens van je SIM naar een ip adres stuurt. Heb jij toevallig nog een Goeie Woron scan liggen?

  9. Ook bij deze Woron scan geeft mijn windows virusscanner (AVG Free) een Trojan Horse alert. Inmiddels is daar op Hackint0sh ook al veel over te doen… deze toch maar vertrouwen en AVG uit zetten of …?

    edit: inmiddels een versie 1.08 gevonden die het wel doet (download em voordat het te laat is).

    Mijn (ooit-van-T-Mobile-gekregen-en-nog-gratis-ook) sim reader is momenteel druk met mijn sim bezig. Ben benieuwd!

  10. Oscar: hoe is het afgelopen?

  11. Het duurde 35 minuten voordat ik alle gegevens van mijn simkaart wist te achterhalen, dus dat gaat uitstekend! Ik heb nu nog twee obstakels te overwinnen:

    – iPhone: is in bestelling en komt waarschijnlijk maandagavond bij mij terecht. Ben meer dan benieuwd.

    – Silvercard: lijkt in heel NL uitverkocht, maar ik kan ze kopen in België wanneer ik er minimaal 10 bestel. Zijn er hier geïnteresseerden die samen met mij er eentje willen aanschaffen? Zo ja, mail even op oscar apestaartje vinck puntje com. Kaarten zijn dan binnen no-time bij mij en ik stuur ze wel door aan eenieder hier in Nederland.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.