Reacties voor: Derde beta tvOS 9.1 voor nieuwe Apple TV beschikbaar gesteld

Apple heeft de derde beta van tvOS 9.1 vrijgegeven voor ontwikkelaars. De update is vanaf nu te downloaden voor de vierde generatie Apple TV.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Laat ze nou eerst maar eens die Remote app bijwerken. Tis een mooi ding die Apple tv maar de wijze van tekst invoer is echt Apple onwaardig!!

  2. Ik mis de mogelijkheid om muziek af te spelen tijdens een app. Zou leuk zijn als ze dat toevoegen maar ik ben bang dat developers dat zelf moeten doen. Op iOS kan dit via het swipe-menu maar op de Apple TV bestaat dat niet. De Fireplace-app zou bijvoorbeeld leuk combineren met muziek 🙂

  3. @Thomas: helemaal mee eens: tijdens een game spelen zou muziek ook wel fijn zijn

  4. Waardeloos ding die ATV4. Alleen maar steaming problemen omdat het ding niet buffered. En Ik ben niet de enige. Menig blog en forum staan er vol van. Zelfde configuratie, bron, iMac i.c.m. een ATV3 verloopt probleemloos. Zou toch denken dat de aanwezigheid van geheugen juist minder probleem zou geven. Zou nog even wachten met aankopen totdat probleem verholpen is.

  5. @Ronald: Zo zaken wijzen eerder op internetproblemen, mijn atv speelt echt alles supervloeiend.

  6. @Ronald: Ik heb juist minder problemen met mijn Atv 4 en vindt hem beter als mijn Atv 3. Vooral met airplay.

  7. Origineel geplaatst door BC-degraaf
    @Ronald:Ik heb juist minder problemen met mijn Atv 4 en vindt hem beter als mijn Atv 3. Vooral met airplay.

    Ik heb ook nergens last van alles werkt super

  8. Origineel geplaatst door Karnemelk
    Laat ze nou eerst maar eens die Remote app bijwerken. Tis een mooi ding die Apple tv maar de wijze van tekst invoer is echt Apple onwaardig!!

    Het zou al enorm schelen als ze weer ondersteuning voor bluetooth toetsenborden toevoegen in tvOS. Ik blijf dat een héél rare omissie vinden tov de TV3 waar dat wèl al kon, zeker nu Siri weer zo beperkt en langzaam wordt uitgerold😕. Maar ‘t lijkt me eigenlijk zelfs sowieso handiger, een toetsenbord raakt tenminste niet in de war van Engelse song- & filmtitels als je taal op NL staat ingesteld 🤔 Èn je kunt er weer ongezien wachtwoorden mee intikken, is die stupiditeit ook meteen opgelost…

    Die huidige on-screen letterinvoer is inderdaad echt een pathetisch anachronisme, dat was al onhandig op videorecorders in de vorige eeuw, maar je kan er anno 2015 ècht niet meer mee aankomen op een nieuw ‘high-tech’ device 😢

  9. Die afstandsbediening is ook niet handig. Hoe vaak ik dat ding per ongeluk aanraak en daarmee het hele apparaat opstart of iets pauzeer is al niet meer op 1 hand te tellen.

  10. Hier ook veel streaming problemen. De Apple TV even van het stroom afhalen en er weer op doen helpt, aldus de Netflix helpdesk.
    Ze zijn al op de hoogte van de problemen..

  11. Verbinding (bedraad) beter dan atv3. Er zijn verbeterpunten maar verder gewoon zeer tevreden

  12. Origineel geplaatst door Thomas
    Ik mis de mogelijkheid om muziek af te spelen tijdens een app. Zou leuk zijn als ze dat toevoegen maar ik ben bang dat developers dat zelf moeten doen. Op iOS kan dit via het swipe-menu maar op de Apple TV bestaat dat niet. De Fireplace-app zou bijvoorbeeld leuk combineren met muziek

    Kan gewoon. Hangt van de app af die je gebruikt voor muziek. Zo is er een radio app, weet ff niet welke, radio 10 of Skyradio, die houdt de muziek gewoon actief.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.