Reacties voor: Dell introduceert draagbare printer Dell Wasabi

Dell heeft een draagbare printer aangekondigd, die via Bluetooth werkt. Je zult dus een Bluetooth-hack nodig hebben om te kunnen printen.
Lees het complete artikel → Dell introduceert draagbare printer Dell Wasabi
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Waarom ondersteunt Apple niet bluetooth op een manier die normaal gebruik toestaat?

  2. Zit er ook bluetooth op de ipod touch? en is dat hackbaar!

  3. groot gelijk !
    ge kunt niet eens een foto doorsturen naar iemand anders via bluetooth :s

  4. Is er dan al een bluetooth-hack? Ik weet alleen van iBluetoothproject maar die kan alleen nog maar apparaten weergeven. Geen bestanden uitwisselen.

  5. @ Hub en Jt: waarom maakt Dell niet gewoon een draagbare Internet-(Wifi) printer…Gewoon een Dell-App die verbinding maakt met Flickr of MobileMe of zoiets.

  6. @Jt: Je kunt toch mailen? Kunnen ze ‘m meteen ook op hun pc opslaan, ipv het thuis dan weer van hun mobiel overzetten naar hun pc.

  7. Ja, en nu de prijs van het fotopapier 🙂

  8. Heerlijk. Dit is typisch iets wat nergens goed voor is maar wat je alleen maar koopt voor het gadget-gehalte. “Wacht, ik heb een printer op zak, ik zal dat e-book even voor je uitprinten.”

  9. 48 velletjes fotopapier voor $20,-
    🙂

  10. moest dit nu gewoon werken met de iphone, had ik hem al lang besteld!

    stomme apple

  11. Maak dan een wifi interface en klaar..

  12. Logisch dat ze het niet via wifi doen, er zijn heel wat meer telefoons met bt dan met wifi dus alleen wifi erop zodat je met iphone kan printen…?

  13. Plus de iPhone ondersteunt geen bestanden uploaden dus dan moeten ze er een email functie in bouwen… En dat allemaal voor een paar iPhone gebruikers? Nee Apple moet eens stoppen met flau doen

  14. ik baal echt enorm dat dat niet werkt, ik wil dit echt graag

  15. Er zijn ook oplossingen die het mogelijk maken om op bijna elke printer in de wereld te printen. Gewoon door een mail te sturen naar een email- adres waarna je een code terugkrijgt om de prints van een printer af te halen. Op Schiphol staat een eerste opstelling in de Business Lounge. Gewoon mailen, unlocken op de printer en voila. Werkt vanaf mijn iPhone en Blackberry (of elk ander device wat kan mailen en dat zijn er veel).
    Ondersteunt 456 formaten documenten, dus geen belemmering hier…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.