Reacties voor: Problemen met Family Sharing: ‘Opnieuw downloaden van deze app niet beschikbaar’

Problemen met Delen met Gezin (Famy Sharing) in iOS 8 zorgen ervoor dat sommige gratis apps helemaal niet gedownload kunnen worden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. Is er een mogelijkheid om family sharing te activeren zonder creditcard? Met mijn click and buy account geeft hij aan dat ik een betalingssysteem moet koppelen aan mijn Apple ID.

  2. geweldig apple meer BUG.

    HealthKit > BUG
    airplay > BUG
    airplay/facetime > BUG
    ios wifi > BUG
    icloud drive > BUG
    ios video > BUG
    icloud photo > BUG

  3. Het vreemde is dat ik inmiddels een lijstje met gratis apps heb die ik eerst niet kon downloaden op de iPhone van mijn vrouw, maar na een aantal dagen wel. Zoals. Agoda, schoolpraat, NOS, SNS mobiel bankieren, duikersgids, burgernet, ns reisplanner. Toch is de lijst met niet werkende apps nog steeds langer.

  4. Mijn vriendin had dat probleem bij de Dropbox app. Via iTunes de app downloaden op een pc werkte wel gewoon.

  5. Liep ook tegen dit probleem aan met de Rabobank app. Opgelost door deling op te heffen, de app te downloaden en daarna weer deling aanzetten.

  6. Ik vind het echt stom dat je een creditcard moet toevoegen. Apple is niet goed bezig.

  7. Er zijn meer problemen met familie Sharing. Ik wil bv. een familielid toevoegen met twee keer een underscore in het E-mailadres. Dit is niet mogelijk. Ik krijg een melding dat deze bewerking niet kan worden voltooid omdat er speciale tekens in de Email accountnaam zitten. Terwijl dit notabene haar appel-id is!

  8. Haha, ik zie dat jullie m’n radar toch interessant vonden?
    Was al bang dat ik de enige was

  9. Mijn vrouw en gebruiken hetzelfde Apple-is. Ik kan haar niet als gezinslid toevoegen omdat ook zij met mijn naam als gezinshoofd staat ingesteld op haar eigen telefoon. Ik krijg dat met geen mogelijkheid weg.

  10. @ice: Lijkt een Vista of Windows 8 debacle te worden.

  11. Echt, wat een gepruts bij Apple. Dit is toch ongelooflijk!

  12. Ik begrijp dat het gezinshoofd een creditcard moet hebben, maar moeten de andere leden van FamilySharing ook een creditcard hebben?

  13. Welke bugs worden nu in iOS 8 opgelost en welke niet ?
    Of moeten we dat weergaan raden ?

  14. Apple verliest onderhand alles wat voor mij de keuze altijd makkelijk maakte ondanks de prijs…….
    – probleemloos
    – intuitief
    – betrouwbaar

    jammer dit gepruts

  15. Er is ook een probleem met koop apps zoals weather pro en tomtom door mij geconstateerd, zodra ik het programma opstart krijg ik de melding dat deze app niet meer wordt gedeeld en moet kopen in de app store, als ik dat doe krijg ik de melding dat deze al door een gezinslid is gekocht en gratis kan downloaden met het zelfde effect weer als ik de app opstart……

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.