Reacties voor: Apple stelt het delen van iCloud-mappen uit naar voorjaar 2020

Niet alles loopt op rolletjes bij Apple. Het delen van mappen in iCloud zou al in iOS 13 aanwezig zijn en stond ook gepland voor macOS Catalina. Maar Apple heeft nu stilletjes aangegeven dat het is uitgesteld naar het voorjaar van 2020.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Lekker dan… hier keek ik het meest naar uit… nog even volhouden dropbox.. nog even..

  2. Dat wordt dan weer een extra jaartje Dropbox voor mij…
    Snap dit echt niet zo goed, er werken zoveel mensen bij Apple.. je zou dan toch mogen veronderstellen dat ze mankracht genoeg hebben om dit goed neer te zetten zonder het eerst weer uit te moeten stellen? Ik snap dat het in een keer goed moet zijn omdat miskleunen grote gevolgen hebben, maar ik begrijp niet zo goed dat ze het niet voor elkaar kunnen krijgen..

  3. Jammer, maar beter even uitstellen zodat het dan wel goed zal werken dan wanneer ze het nu vrijgeven met veel ergernis omdat het niet goed werkt.

  4. @Sjaak: We zullen het nooit begrijpen, ik had het ook verwacht. Anderzijds hebben ze wellicht nog teveel euvels ontdekt, dat het verstandig zou zijn om release ervan te uitstellen.

  5. Wat me dan wel ook gelijk opvalt is de HomeKit Secure Video nog wel gewoon als feature staat, zou dat dan toch eerder komen?

  6. MobileMe-verhaal herhaalt zich. Prioriteit ligt tegenwoordig bij pratende Mickey Mouse enz. ipv degelijke services die werken. Daar moet je dan €1500 voor iPhone voor neertellen en €2500 voor MacBook Pro. Omdat de hardware en software ‘seamless’ zouden samengaan.
    Wel Apple: sinds iOS 13 zijn al mijn notities en herinneringen in iCloud IN ROOK opgegaan.

  7. Dan maar Dropbox!!

  8. Niet alles loopt op rolletjes 😁😅😂🤣🤨 IOS13 en ipadOS is een drama van updates, bugs etc etc. Het versie nummer doet echt zijn bijgelovigheid waar.

  9. Origineel geplaatst door Christophe
    MobileMe-verhaal herhaalt zich. Prioriteit ligt tegenwoordig bij pratende Mickey Mouse enz. ipv degelijke services die werken. Daar moet je dan €1500 voor iPhone voor neertellen en €2500 voor MacBook Pro. Omdat de hardware en software ‘seamless’ zouden samengaan.

    Wel Apple: sinds iOS 13 zijn al mijn notities en herinneringen in iCloud IN ROOK opgegaan.

    Grappig…ik heb ‘t zelfde probleem gehad met de notities. Alles weg! Maar ook m’n favorieten in Apple kaarten!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.