Reacties voor: Definitieve Virginizer wordt komende week verwacht

Komende week wordt de officiële iPhone Virginizer verwacht. Daarmee wordt het mogelijk om ook iPhones die eerder met de AnySim zijn gekraakt, weer opnieuw te hacken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. I keep checking iPhoneclub.nl
    Bedankt voor deze tussenstand.

  2. Ik heb de 100% re-virginizer van Hackint0sh toegepast. Deze werkte voor mij prima. Draai nu volledig gehacked op 1.1.1 met alle 3rd party programma’s van 1.0.2, én de iTunes music store.

    Geen problemen meer dus.

  3. Het werk hiervoor wordt overigens voor het grootste deel gedaan door het ‘Elite Team’, niet het Dev Team. Die hadden beloofd binnen een week na het uitkomen van 1.1.1 met een revirginizer te komen, die er nog steeds niet is. Die is nodig omdat AnySIM bugs bevat, die je iPhone beschadigen (zoals Apple ook -terecht- aankondigde). Het ‘Elite Team’ is ontstaan om al deze problemen te verhelpen (binnen het Dev Team was geen ruimte voor kritiek), en zij zijn het die de grote vooruitgang met de 1.1.1 firmware en het revirginizen brengen.

  4. Hoe staat het met de negatieve berichten over 1.1.1 m.b.t. de slechte batterij duur en Wifi problemen ?

  5. @Frits: is je batterijduur onder 1.1.1 vergelijkbaar met je ervaring onder 1.0.2?

  6. ik tast een beetje in het donker, als je 1.0.2 is geunlocked met I-unlocker moet je dan ook wachten op een revirginizer of kan ik gewoon updaten naar 1.1.1
    heeft iemand hier ervaring mee?

  7. @ilya: Dan moet je even wachten op de one-click ‘virginizer’ en tot die tijd NiET updaten naar 1.1.1

  8. thanx,
    dat spreekt mij ook wel aan ‘ one-click’ want als ik al die tutorials zie wordt ik even helemaal niet goed

  9. Wat houd dit nu precies in dan?

    Dat je je 1.0.2 met een unlock, jailbreak, activate helemaal kun ‘virginizen’.

    Daarna kan updaten naar een 1.1.1 en deze ook kan jail.., activaten, en unlocken.
    Zodat je zometeen ook alles op een 1.1.1 kan wat je nu op een 1.0.2 kan?

    Of zie ik dit verkeerd,

  10. De verleiding om toch alvast een iPhone te kopen zijn groot. Gebruiksgemak, vormgeving etc.. Waar ik mij wel zorgen om maak is het omslachtige unlocken. Ik begrijp dat dit binnenkort een fluitje van een cent is als de “virginzer” af is? Betekent dat dan ook dat de komende updates weer “unlocked” kunnen worden?
    Tweede vraag; ik maak nu gebruik van een Vodafone Treo 750V met een push mail account. Dat push mail bevalt mij prima. Werkt dat dan ook op een iPhone.
    Dit soort zaken zijn voor mij wel belangrijk om de keuze te maken; nu kopen (erg verleidelijk) of nog even wachten ;-((

  11. de virginizer heb jij niet nodig als je nog een iphone moet kopen want dan is hij nl. nog maagd.

  12. Momenteel circuleert er de mogelijkheid om via een aantal stappen nu al de iPhone te virginizen.
    Ga hier nog niet mee aan de slag, er zijn namelijk meldingen dat de telefoon hierdoor niet meer te updaten is en overschrijft met lege informatie. Ook schijnt het IMEI nummer dan onnodig blootgesteld te worden..

  13. Ik had vandaag weinig te doen en heb daarom maar zo’n handmatige virginize tutorial gevolgd. Een paar uur later had ik mijn iPhone compleet geunlocked op 1.1.1, en alles werkt zoals het zou moeten. Niet iets om te doen voor iedereen, maar het werkt in ieder geval wel gewoon.

  14. @gabster, als het klopt zijn er een paar ectra’s zoals de tv out optie etc

    op zich is zo een update en opnieuw unlocken totaal niet nodig voor mij
    pas als er een firmware is waarin de safari volledig flash ondersteunt wordt het echt boeiend
    maar als je later nog wat leuke apps wilt downloaden moet je ook de nieuwere firmwares hebben

  15. dus, ik kan morgen een gelockte iphone 1.1.1 kopen, kan ik hem zelf unlocken thuis op mijn windows xp pc ???? dank voor de antwoorden

  16. Dat de hack op Hackint0sh werkt klopt maar bij latere updates heb je een probleem en dat honderden mensen zomaar hun imei nummer invullen op een onbekende website…. wacht op de Revirginizer van het iPhone Dev Team!!!! Meer info op:

    http://iphoneweblog.blogspot.com/

  17. @Ruud. Ok helder & dank – had ik zelf ook kunnen bedenken. De concrete situatie is dat ik nu een iPhone man kopen (firmware 1.0.1) die unlocked is. ik kan dus zo mijn vodafone sim-kaart gaan gebruiken. Dringend advies van de verkoper; niet updaten! Tot zover geen nieuws.

    Dat wil ik natuurlijk niet. Is het nu zou dat bij een volgende update er weer (simpel) unlocked kan worden? Of blijft dat een klusje voor de ervaren hacker. Wat als de iPhone straks wel officieel in Ned is. Moet je dan ook (blijvend) unlocken vanwege de niet Nederlandse oorsprong?

  18. @Ruud. Ok helder & dank – had ik zelf ook kunnen bedenken. De concrete situatie is dat ik nu een iPhone kan kopen (firmware 1.0.1) die unlocked is. ik kan dus zo mijn vodafone sim-kaart gaan gebruiken. Dringend advies van de verkoper; niet updaten! Tot zover geen nieuws.

    Dat wil ik natuurlijk niet. Is het nu zou dat bij een volgende update er weer (simpel) unlocked kan worden? Of blijft dat een klusje voor de ervaren hacker. Wat als de iPhone straks wel officieel in Ned is. Moet je dan ook (blijvend) unlocken vanwege de niet Nederlandse oorsprong?

  19. mmac, je hoeft natuurlijk niet te updaten. op zich worden de methoden wel makkelijker naarmate je langer wacht

  20. Op de website van Iphone Elite Dev Team een iphone baseband virgintool beschikbaar gesteld:

    http://code.google.com/p/iphone-elite/downloads/detail?name=virgintool-release.zip&can=2&q=

  21. En hier voor de thread over de Iphone Elite Dev Team baseband virgintool

    http://code.google.com/p/iphone-elite/wiki/RevirginizingTool

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.