Reacties voor: Deezer breidt gratis functies fors uit in iPhone-app

Deezer voor iPhone heeft veel meer functies voor gratis gebruikers. Muziek zoeken en afspelen, radiostations op thema, hitlijsten en meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Hmmm, ik zie niet in waarom je deezer zou gebruiken als er ook spotify is, completer, beter, en grotere userbase en daarbij oogt deezer allemaal een beetje cheasy.

  2. Ik gebruik nu nog Spotify (gratis, geen abo) omdat ik ergens vernomen heb dat Spotify zuiniger zou zijn in dataverbruik onderweg en vlotjes werkt met Edge (alhoewel ik vaak 3G opzet :))

    Een vergelijkend artikel met alle opties zou wel leuk zijn! Had Xbox Music ook even bekeken maar net omwille van dataverbruik afgekeurd.
    Kan er een vergelijkend artikel komen? Of is er al eentje? 🙂

  3. @Wouter: Je mist alleen 1 ding, Spotify kan niet betaald worden via iDeal en Deezer wel. Als je je click & buy account hebt gekoppeld aan je iTunes account word het netjes maandelijks afgeschreven. Ook kan je Deezer rechtstreeks koppelen aan je bankaccount en dat Deezer het maandelijks afschrijft.

    Dat was voor mij de reden om voor Deezer te kiezen.

  4. @Wouter: Ik gebruik Spotify en geen Deezer, maar ben wel sterk aan het overwegen om over te stappen. De userbase is duidelijk groter bij Spotify, maar in gebruik vind ik Deezer toch eenvoudiger.

    Met name favoriete nummers en favoriete albums zijn bij Deezer zoveel eenvoudiger te vinden. (De update naar Jouw Muziek bij Spotify maakt het zelfs nóg gebruiksonvriendelijker.) Een favoriet album heb je bij Deezer met één klik toegevoegd aan je favoriete albums én offline gehaald – waar je bij Spotfiy daar wel een aantal keer voor moet klikken.

    Je hebt bij Deezer altijd de zoekfunctie bij de hand, waar je bij Spotify vaak (op iOS) veel moet terugklikken.

    En na de volledig zwarte update van Spotify ziet Deezer er ook rustiger uit, al is dat een voorkeur.

    Enige dat Deezer mist is een voeg toe aan wachtrij-functie. Maar desondanks is er heel wat af te dingen op je stelling dat Spotify beter is.

  5. @Mark: Bij Deezer hebt je ook een wachtrij functie bij de desktopversie. De mobiele versie volgensmij (nog) niet.

  6. Ik gebruik al vrij lang Spotify maar word een beetje moe van de crashes op de 4S. Vaak traag bij het terug willen gaan naar de afspeellijsten etc. Misschien toch Deezer maar eens proberen dan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.