Reacties voor: Deel SpringBoard in zoals je dat zelf wilt met Iconoclasm (jailbreak)

Iconoclasm neemt alle barrières weg die er normaliter zijn met betrekking tot de indeling van je iconen op SpringBoard. Met Iconoclasm kun je (als je wilt per pagina) instellen van hoeveel rijen en kolommen je gebruik wilt maken op je SpringBoard en kun je zelfs geheel vrij iconen plaatsen. De functionaliteit die geboden wordt door Iconoclasm is grotendeels al beschikbaar in de vorm van verschillende gratis tweaks, maar de functionaliteit binnen één tweak combineren komt de stabiliteit van SpringBoard volgens de ontwikkelaar ten goede.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Een leuke varriant op blanks, die blank iconen toevoegt tussen je normale inconen om zo op de zelfde manier als clasm je springboard in te delen. MAar ik zie er totaal het nut niet van in waarom je ruimte zou willen tussen sommige inconen e.d.

  2. Misschien is het handig als jullie voor de newbies zoals ik het adres van de repo erbij zetten.

  3. jammer dat hiervoor betaald moet worden… zo geniaal is het nou ook weer niet… Vroeger was alles beter:P cydia is tegenwoordig niet veel meer dan een extra (slome) appstore…

  4. @Tim Wolf: je bent met Iconoclasm wel iets vrijer dan met blanks, je kunt zelf de X- en Y-coördinaten aangeven waarop je wilt dat iconen geplaatst worden. Dit kan b.v. interessant zijn in combinatie met een bepaald thema of een bepaalde achtergrond.

    @jordie: Ste Packaging is een standaard Cydia repository. Het adres ervan is http://repo.smxy.org/cydia/apt

  5. Welk theme gebruikt hij?

  6. Origineel geplaatst door Tim Wolf
    MAar ik zie er totaal het nut niet van in waarom je ruimte zou willen tussen sommige inconen e.d.

    Sommigen gebruiken javascript klokjes/weatherwidgets and so on, maar die staan dan meestal bovenin of net boven de dock. Het voorbeeld van hierboven (de afbeelding) snap ik ook niet helemaal, is dat een dambord WIP? 🙂

  7. Welke mod/app gebruik deze jongen om icoontjes op zijn spotlight pagina te krijgen?

  8. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Welk theme gebruikt hij?

    Classica 2.

    OT: Koop het misschien wel, met iBlank is het altijd zo’n geklooi.

  9. Nog een simpel voorbeeldje van de mogelijkheden:
    http://twitpic.com/tm4yy

  10. Ik ben nou toch benieuwd of ik iets niet goed doe.
    Het lukt mij namelijk niet om de iconen vrij te verplaatsen. Alle andere tweaks zijn verwijderd (FCSB, iBlank, enz)
    Het meest storende is nog dat Categories over zijn nek gaat. Zodra je Iconaclasm aanzet crasht je SB bij het tappen van een folder.

    Zou dit naar verwachting werken dan is het zijn geld meer dan waard.

  11. Heb deze zojuist aangeschaft en op zich is het een aardige tool. Zitten wel wat minpuntjes aan :

    – de .plist bewerken c.q. extra aanmaken gaat wel, maar is wat omslachtig. Ik begrijp dat men bezig is om dit in een grafische interface te zetten zodat dit een stuk makkelijker wordt.
    – als ik in iTunes onder programma’s kijk, dan komen de schermpjes niet (meer) overeen met wat ik op mijn iPhone zie. Ook niet na synchroniseren. Dat is erg jammer want nu moet alles toch evengoed weer op de iPhone gerangschikt/gesorteerd worden terwijl dit via iTunes nu juist zo makkelijk was.

    Ik ga er nog lekker mee stoeien en heb nog geen spijt van die 1,45 euro (via Paypal) 🙂

  12. eindelijk. 5×4 op eerste scherm, de rest 4×4.

    had altijd het probleem dat mijn meest gebruikte apps niet op het homescreen passen. en dan heb ik youtube, appstore, calculator en nog een paar andere al gedockt staan in sbs…
    maar nu dus wel 🙂

  13. @Paul Durden:

    ik ben het met je eens dat deze nieuwe app meer vrijheid bied als je inderdaad een theme gebruikt oid. Maar dan blijf je toch bezig want er komen nieuwe apps en die iconen moeten dan weer bij het thema passen. Zelfs het theme van tenius wat ontzettend uitgebreid is kan niet op tegen het maken van de iconen in de Style van het theme. Daarom zie ik het nut er niet van in.

  14. Et voila, weg alle blanco webiconen 😀
    supertool!

  15. Misschien handig voor de niet jalibroke eigenaars van hun iPhone is kijken naar App Butler App Organizer erg handig App wat het geld wat mij betreft meer dan waard is.

    Je kunt je App per ‘soort’ rangschikken bijv. muziek, games (zelfs als je veel games hebt kun je deze nog rangschikken)

    erg handig om wat orde in de app te scheppen.

  16. ik heb nog wel is dat me iphone crashed en dan opstart in safmode met iblank etc is me hele springboard ooverhoop en ben ik 10 min bezig voordat ik alles weer heb zoals ik het hebben wil… iemand toevallig al een crash gehad met gebruik van deze tool? en zo ja blijven de icons dan wel mooi staan?!?!

  17. Welke mod/app gebruik deze jongen om icoontjes op zijn spotlight pagina te krijgen?

    Dat wil ik ook wel weten!!!
    wie weet het?

  18. @garth: Iconoclasm maakt gebruik van X- en Y-coördinaten in plaats van blanks om dit effect te bereiken dus ik vermoed van wel.

    @Jelmer: @Jelmer: SpotBright (BigBoss)

  19. Origineel geplaatst door Paul Durden
    SpotBright (BigBoss)

    Top. Dank je Paul. Is bijzonder handig.

  20. Heb deze net gekocht en eens kijken wat we ermee kunnen! Dat het niet voor iedereen brengt waar het voor gemaakt is lijkt me duidelijk. Maar voor mij als ‘beginnende’ iPhone gebruiker is het best handig zonder allerlei verschillende tweaks.

  21. HèHè, eindelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.