Reacties voor: DealExtreme gelooft nog steeds in iPod touch met camera

DealExtreme heeft een nieuw hoesje voor de iPod touch online gezet, met daarin een gat voor de camera. Je weet wel: die iPod touch met camera, die nooit is verschenen. Of is DealExtreme gewoon 9 maanden te vroeg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik geloof er nog steeds in! 🙂

  2. Eigenlijk komen er altijd in oktober nieuwe iPods 😉

    Maar in de 3de generatie was er toch plaats voor een camera, welke uiteindelijk is weggelaten.

    (concurrentie iPhone, productieproblemen ofzo)

  3. Ofwel, hoe wanhopig kan je zijn om Apple scherp te krijgen..

  4. Die hoesjes hebben ze bij DealExtreme gewoon een keer ingekocht en dan is het voor hun te duur om die allemaal weg te flikkeren. Dus dan kun je ze maar net zo goed verkopen, met of zonder gat kun je hem ook gewoon op de oude ipods gebruiken. En dan zul je zien dat de 4G Touch wel een camera heeft, wie heeft dan al hoesjes? Precies.

    Dus niks geen domheid of naïviteit, het is puur zakelijk.

  5. Origineel geplaatst door bram Beirens
    Eigenlijk komen er altijd in oktober nieuwe iPods Maar in de 3de generatie was er toch plaats voor een camera, welke uiteindelijk is weggelaten.(concurrentie iPhone, productieproblemen ofzo)

    september is de aankondiging en dan gaan ze meestal binnen 2 weken in de verkoop, dus toch echt september, maar dat daar gelaten aangezien het volkomen onbelangrijk is.. precies wat Whizz zegt, het is puur zakelijk, en er is een kans dat de ipod z’n vorm behoudt, 2e en 3e generatie zijn hetzelfde, dus als de 4e generatie ook die vorm heeft, zijn zij wel de 1e die ze kunnen leveren..

  6. Goede pr stunt van dealextreme. Ze hopen natuurlijk in het nieuws te komen en het is hen nog gelukt ook 😉

  7. Tis altijd heerlijk shoppen op dealextreme.. ik denk echter niet dat ze connecties hebben om te weten dat er een cam in de touch komt

  8. apple heeft een hoop goed te maken:
    1=flash player uitbrengen voor ipod en iphone
    2=camera in ipod touch
    3=en jailbreake gewoon legaal maken want er zitten soms erg handige applicaties in waardoor de populariteit van ipod en iphone een hoop gaat stijgen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.