Reacties voor: De Uitvinders: nieuw boek van Walter Isaacson over de computerrevolutie

Auteur Walter Isaacson heeft een nieuw boek: in 'De Uitvinders' lees je over de digitale revolutie, de opkomst van computers en internet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Hartelijk dank voor de recensie. 😉 Ik ga dat boek zeker kopen.

    Ik hoop alleen dat het boek niet te zeer op de Amerikaanse pioniers gefocust is. Amerikanen vergeten nogal graag dat er ook in Europa computer pioniers waren zoals bv. Konrad Zuse. Zuse had al in 1941 een computer, de Z3, gebouwd die Turing-volledig was.

  2. @Timosha: Nou, ga er maar van uit dat het puur op de amerikaanse markt gericht is. Maar ik wil hem zeker ook gaan lezen (of luisteren in mijn geval), er staat nog niet bij of er ook direct al een audioboek versie van beschikbaar is.

  3. Die gaan we even downloaden bedankt voor de tip

  4. Wat is het verschil in de oktober en september versie? Buiten de prijs.

  5. Quote:
    Alweer zo’n dikke pil! maar juist door de veelheid aan hoofdpersonen moet dit boek een stuk makkelijker door te komen zijn dan de biografie van Steve Jobs.
    Unquote

    Dat viel toch wel mee? Het leest als een trein!

  6. Origineel geplaatst door Gabor
    Het leest als een trein!

    Zo traag???

  7. Ik ben op dit moment bezig met de biografie van Steve Jobs, nog nooit heb ik zo’n dik boek gelezen 😉 maar hij leest heel lekker weg en interessant.
    Misschien deze ook een keer lezen

  8. Engelstalig versie. Via Amazon.com $ 10.27 (en de Kindle app)

    Ik vraag me af waarom een boek van een Amerikaanse uitgever in NL 2 keer zo duur moet zijn.

  9. Lijkt me een heel boeiend boek. @IMC: de prijs van een E-book kan je niet vergelijken met een print versie. Volgens het artikel scheelt de Engelse en de Nederlandse editie maar 4 euro. Maar wellicht zijn er websites waar het goedkoper is.

  10. De MacBook die voor Steve Jobs staat (op de kaft van het boek) lijkt me zo modern. Zie ik het nu verkeerd of is het gewoon een MacBook Pro??!! Is chronologisch onmogelijk, maar toch…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.