Reacties voor: De Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van Mike

Een overzicht van de beste iPhone-applicaties 2009 waarin de beste applicaties en spellen naar voren komen die auteur Mike van Hoenselaar noemenswaardig vind in zijn top 10.
Lees het complete artikel → De Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van Mike
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Iedereen alvast een goede roetsj

    Het bewijs is geleverd: Limburgers zijn Duitsers 😉 Eigenlijk wel een lijstje dat ik had verwacht, alleen de laatste twee zijn verrassend.

  2. Goed geluisterd naar mijn opmerking over de vorige lijst. Leuk om te lezen waarom je elke app in je lijst hebt staan.

    We delen ook nog één ding: The Settlers. Ik verbaas me over de meesterlijke besturing van de spelletje op de iphone, en zelfs als je een gigantische basis hebt gebouwd, wil dat ding nog niet vertragen. De absolute gametopper van 2009, al zeg ik het zelf.

  3. Hallo Mike..
    Je hebt gelijk, de replay value moet er zoizo inzitten bij games, maar wat voor herspeelbaarheid heeft modern combat: sandstorm?
    Want ik zit erg te twijfelen om die te halen…

  4. Fieldrunners zit al aan 1.3.1 hoor Mike ! 🙂

  5. Broadcaster niet beschikbaar? Leuk lijstje verder.

  6. Origineel geplaatst door Mday
    Goed geluisterd naar mijn opmerking over de vorige lijst. Leuk om te lezen waarom je elke app in je lijst hebt staan.

    Alle deelnemers hebben vooraf hun lijst al ingeleverd, dus het zal (ook bij de lijstjes die nog komen) een beetje afhangen van de persoon of hij/zij er een uitgebreide toelichting bij heeft geschreven. Kan dus best straks nog iemand tussen zitten die niet zo goed “naar jou heeft geluisterd”.

  7. @Gonny van der Zwaag: Oh, zo. Niet dat het moet hoor. Ik ben geen authoriteit…

  8. Ik score 3 uit 10 hier..

  9. Goed artikel! Maar ik heb een klein vraagje. Heeft Gameloft de Multiplayer functie nu eindelijk goed gemaakt? Hoorde in de reviews dat die niet werkte :/ Graag antwoord 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.