Reacties voor: De Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van Gonny

Gonny van der Zwaag geeft in dit overzicht haar selectie van de beste iPhone-applicaties van 2009. Pastebot, Prowl, 2Do, Tweetie 2, Kindle, Harbor Master, BNO News, Mind Machine, Love Art en Virtuoso Piano haalden de top 10.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Hoi Gonny! Leuke top 10! Zal eens even wat van jouw apps gaan opzoeken. Beste wensen voor het nieuwe jaar!!

  2. Gonny e.a. toegewijde contribuanten een best 2010 met veel iPhone nieuws toegewenst!

  3. Aan iedere iphoneclub-lezer, en bovenal de redactie; een zeer goed, gezond, gezegend, gelukkig nieuwjaar toegewenst. Dat er maar veel iphone-goeds mag uit komen.

  4. Een heel gelukkig en gezond MMX!

    Ik geniet dagelijks van jullie website en tweets!

  5. Stop het aub met die BS. We willen het echt niet meer weten.maak terug plaats voor het echte nieuws ipv die stome top tien van ieder lid.

    De top 10’s zijn van mensen die achter de schermen heel hard aan iPhoneclub meewerken. Jouw opmerking klinkt als: “doe je werk en hou verder je mond”. Beschamend.

  6. @dekon: Spreek a.u.b. in de ik vorm ipv de wij vorm. Je kan niet voor iedere bezoeker praten.
    Als het je niet bevalt: niet lezen…..

    Ik vindt het zeer interessant, doe leuke tips op.

  7. Ik ga toch met Dekon mee. Een proffesionele, toonaangevende site die dan iedereen die ook maar iets doet voor ze zijn top 10 laat spuien….

    Ik zie toch ook geen krant die een complete uitgave maakt met top 10 nieuwsgebeurtenissen voor elke medewerker….

    Het iphoneclub 2010 jaar is met een dieptepunt begonnen

  8. @Placer: Volledig niet mee eens. Dat maakt het juist leuker, toch wat persoonlijker dan een onpersoonlijk website! Kijk je wel eens ontbijtnieuws op rtl4 met Jan de Hoop?
    Je kan misschien denken; beetje onprofessioneel. Maar dat maakt het juist leuker en persoonlijk, zodat je er een beetje bijgetrokken voelt.

  9. En daar zijn de eerste zeikerds alweer! Ook in 2010!
    Zucht, dat het merendeel het prachtig vind om te lezen en evt nieuwe apps ziet en zo weer wat heeft geleerd zal deze 2 zeikerds worst zijn! Hee als je dit niet waardeerd kom dan ook niet op deze site! Duizenden en duizenden waarderen het wel! ELKE dag maar weer, beste site voor mij van 2009!

  10. Stelletje zeikerds!
    In deze tijd van het jaar is het heel normaal dat er top 10’s, 100’s 1000’s of 2000’s gemaakt worden! Wat maakt het nu uit dat er eens wat top 10’s staan? Op deze manier zie je ook weer apps die je anders nooit zou zien.
    En alsof er in deze periode zo verschrikkelijk veel nieuws te melden is.

  11. Leuke top 10’s gezien. Ik heb toch weer wat tips opgedaan. Erg handig.

    Iedereen een gelukkig nieuwjaar.

  12. Als ‘guru’ heb ik natuurlijk ook een lijstje gemaakt. Kijk op http://www.yingfuli.nl

  13. Grappig dat iedereen weer een ander lijstje heeft. Maar weinig apps die bij iedereen in de top3 staan.
    Iedereen een gelukkig nieuwjaar en laten de hopen dat Apple met geweldige vernieuwingen komt en dat we Android (voorlopig) voorblijven.

  14. Heey gonny,
    Ik heb gisteren 2Do gedownload, ziet er geweldig uit 😀
    Alleen kan me 2Do’s niet terugvinden in iCal :s mja verder ziet de app er goed uit!!!

    EDIT: owja wel 🙂 hij pakt alleen events (nog) niet mee en alles in me agenda zelf zijn events 😛

  15. Ik wilde (puur voor mijzelf sprekend) nog even vermelden niet tot het Top-10 fobe, maar tot het Top-10 waarderende contingent te behoren.

  16. @Dekon: Natuurlijk maken we weer plaats voor echt nieuws. Maar op een dag als de 31ste december leek het ons leuk om eens een kijkje te geven in de personen achter iPc. Mensen die al hun vrije tijd besteden om te zorgen dat jij echt nieuws hebt te lezen.

    De top 10’s geven een kijkje in de personen, maar kunnen ook voor nieuwe inspiratie zorgen en nieuwe applicaties ontdekken. Een van de doelen van deze website. Mensen nieuwe applicaties laten ontdekken.

    Natuurlijk vind de een het idee minder interessant en de ander juist wel. Maar als we een dag iets terug doen aan de community waar we zo van houden dan mag dat hopelijk met een knipoog. Ik heb in de aanloop van deze serie artikelen meer dan 10 uur gewerkt om alles bij elkaar te zoeken en op te zetten. Uren die ik ook speciaal voor jou maak. Gewoon omdat ik het leuk vind. iPhoneclub is naar mijn mening een website die door mensen is gemaakt en wordt gelezen, die samen een grote gezamenlijke interesse hebben en dat voor ons in ieder geval de drive is om echt nieuws te publiceren. Wat volgens mij in 99 van de 100 gevallen aardig lukt.

    Maar je kunt blij zijn, we hebben ze gehad. Je zult een jaar lang geen top 10 van ons zien ;-).

    @Placer: Die ook maar iets doet. Sorry maar ik hoop dat je eens ziet hoeveel mensen er eigenlijk iets doen voor iPhoneclub zodat onder andere jij geholpen wordt met jouw liefde voor de iPhone. Die mensen zijn dag en nacht bezig om iPhoneclub een succes te maken. En dat werpt zijn vruchten af. Niet voor niets noem je ons toonaangevend ;-).

    Betreft je reactie over de krant. Ik denk dat de krant niet te vergelijken is met de community die wij hier in stand proberen te houden. Maar ook daar staan columns in waar persoonlijke dingen in staan. Zo persoonlijk ben je het op iPhoneclub toch nog niet tegen gekomen ;-). Voor ons is dit serieus absoluut geen dieptepunt. Maar van allerlei kanten de mogelijkheid om mensen te helpen met hun iPhone. Maar ook voor jou geldt. De top 10’s zijn voorbij. We gaan weer over op echt nieuws :-D.

  17. Prachtig gesproken Mike!
    Ik vind de Top10’s in elk geval geweldig, heb er een hoop apps van grdownload. Op 31 december is er weinig technisch nieuws, en toch wist iPhoneclub me prima bezig te houden!

  18. Heel erg leuk die top 10. Ik denk dat ik Pastebot ook eens ga proberen

  19. Ik ben er blij met de 10 van alle iphoneclub auteurs daardoor heb ik remote jr leren kennen en meteen gedownload. Ben er super blij mee. Dus ook in 2010 veel succes met leuke artikels schrijven iphoneclub auteurs!

  20. thx voor de lijstjes guys, heb er echt een paar leuke dingen uit kunen halen !

    Voor iedereen (ja, ook de zeikerds) een happy 2010, en veel iPhoneclub-leesplezier !

  21. Beste wensen voor 2010!
    De top 10 ‘s vind ik wel leuk om ff snel door te kijken, ontdek toch weer nieuwe mogelijkheden. Tussen 100.000 apps is t lastig om te vinden wat je wil hebben, thanks iphoneclub voor de selecties!
    Succes!

    Ps waarom vind iedereen tweetie2 beter dan twittelator?
    PS2 al islateclub.nl geregistreerd gonny?

  22. Origineel geplaatst door Placer
    Ik ga toch met Dekon mee. Een proffesionele, toonaangevende site die dan iedereen die ook maar iets doet voor ze zijn top 10 laat spuien….Ik zie toch ook geen krant die een complete uitgave maakt met top 10 nieuwsgebeurtenissen voor elke medewerker…. Het iphoneclub 2010 jaar is met een dieptepunt begonnen

    1 het was nog 2009 toen het gepubliceert werd 2 je mag blij zijn dat ze op oudjaar werken zo zie je toch apps die je nog niet had en toch interessant zijn thanks ipc
    komaan happy 2010

  23. MOOI TIP:

    Top 10 was juist erg leuk. Ik zou willen dat jullie de laatste dag van iedere maand zo’n top 10 maken van dat maand, maar dan wel 1 lijst van algeheel iphoneclub.

  24. dont forget to do your android and palm top tens on your other sites 🙂 do you guys ever sleep ? its good to see you cover all makes of phones , least if one drops out you have the others 🙂 dont think you will have another iphone top 10 in 2020 as the iphone will be long gone by then , happy new year

  25. @Thumper_uk: 2020? Dan heeft Apple al lang weer een ander prachtig apparaat uitgevonden waar we tegen die tijd even enthousiast mee bezig zijn.

  26. Prowl
    Na deze app in enkele top 10s gezien te hebben ook growl en prowl geiinstalleerd(Vista). Ik krijg het niet aan de praat; registreren van applications moet 1 voor 1 en dan heb je ook alleen push als je PC aanstaat. Mis ik iets?? Graag een link naar goede info page wat je ermee kan.

  27. Ik vind ze leuk hoor, die Top-10’s. Soms doe je daar inspiratie mee op. En ook is het vaak wel leuk om te lezen wat jullie van de Apps vinden die ik zelf al op m’n iPhone heb staan..
    Mag van mij volgend jaar weer!

  28. Zal het je sterker vertellen, denk dat het merendeel zon top 10 wel vaker wil zien, Al is het alleen al om inspiratie op te doen, dat je door die duizenden apps toch wat leuke dingen kan vinden via anderen! Heb nu ook al 4 apps geïnstalleerd dankzij de top 10’s

  29. Wat ik nu jammer vind is dat enkele bezoekers niet inzien dat overige bezoekers wel dit willen zien.

    Ik ben geen iPhone fan eerste uur. Pas toen de 3G kwam kijken vond ik het wel de aanschaf waard. Ik ben veel mobiel en m’n iPhone voldoet aan de functie PC gamen anno 2000, laptop werken en mobiel internet. Bovendien past 10/17″ nog steeds niet in mijn broekzak.

    Ik vind het wel interessant om de top 10s te bekijken. Ik ben wel benieuwd wat er op iemands iPhone staat puur omdat ikzelf elke dag wel een app tegenkom die ik wel leuk vind. Zelden komt het voor dat ik Apps lang gebruik maar er zit zoveel in die AppStore dat ik ook dingen mis. Daarom kom ik ook naar deze website. Voor iPhone nieuws n voor het forum om wat info op te doen.

    Als je überhaupt een voornemen hebt voor 2010, tel eens tot 10 lees na wat je gezegd hebt en hou het negatieve commentaar voor je. Er zit nog altijd veel verschil tussen opbouwende kritiek en simpel zeuren om aandacht.

    My 2 cents…

    Leuke top 10 alleen weinig wat ikzelf niet gebruik

  30. Ik vind het juist heel interessant een top 10 te zien van iemand die praktisch alle apps onder ogen krijgt..

    btw die 2 (Dekon & Placer) moeten gewoon niet zeuren, want ook terwijl zij aan hun kerstmaal bezig zijn met familie en vrienden, komt er hier gewoon nieuws op iPc binnen..

    iedereen nog de allerbeste wensen voor 2010

  31. Kortom, eigenlijk iedereen ziet zo’n top 10 graag, hoop dat de mensen van Iphoneclub dit ook zien en lezen..niet dat ze het zozeer MOETEN of wat dan ook, maar dat het toch meer dan gewaardeerd wordt. Ook de jailbreak apps toplijstje die hier een tijd geleden werden genoemd hebben veel mensen doen besluiten om te jailbreaken..waaronder ik..zo zie je maar hoeveel invloed wat meer info kan hebben..maar goed.

  32. @Gonny: thx voor de tips. Nummer 10 (de piano) levert bij mij een betaalde App als ik je link klik.
    Link aangepast, dankjewel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.