Reacties voor: De iPhone voor $99: kan en zal het gebeuren?

De afgelopen dagen wordt er gedagdroomd over een iPhone van $99. Is dat haalbaar voor Apple? En zo ja, lijkt het realistisch dat ze het ook zullen doen?
Lees het complete artikel → De iPhone voor $99: kan en zal het gebeuren?
Dennis de Jong -

Reacties: 27 reacties

  1. Daarbij zou een goedkope iPhone de verkoop van iPods ondermijnen. Wie gaat er nog een iPod halen als je voor 99 dollar hetzelfde hebt en er gelijk een telefoon bij krijgt?

    Leuk bedacht, maar lijkt mij geen reële optie voor Apple.

  2. Als Apple een groter deel van de markt wil,is het natuurlijk wel de strategie om te gebruiken.
    Je sloopt de competitie dan vakkundig….

  3. Lijkt me onzin..

  4. Het mooiste van dit artikel vind ik de afbeelding erboven. Heel erg mooi!

    Wie het ontworpen heeft weet ik niet, maar het kan zo bij Apple (als de nieuwe “Tablet” waar iedereen het over heeft?) in productie!!!!

  5. Ik mis een plek om je oor tegenaan te leggen, het lijkt me dan ook een onzin bericht. Ik zie het niet gebeuren dat Apple een telefoon op de markt brengt die je alleen met je oordoppen kunt horen.

    Wel zoals al eerder is gezegd, een mooi design verder. Vooral het feit dat het echt “wide” is het screen spreekt me wel aan. Dat mis ik wel op mijn eiFoon.

  6. ik vind de “iphone’s” op de afbeelding veel minder dan de huidige…

    bovendien zit de home button op een onmogelijke plek voor als je de iphone met één hand vasthoud (alleen je duim gebruikt)

    een 32GB model is wel rieel..

  7. Het zou de markt stuk maken idd. En waarom worden de gesubsidieert?

  8. Broodje aap verhaal. Laten ze nu eerst de 3G simlock vrij op de markt brengen voor een schappelijke prijs.
    Op de foto lijkt het meer of we te maken hebben met een ipod opvolger.

  9. Mensen, lees voor je reageert eerst eens het artikel en ga niet af op het plaatje, wat hier slechts voor de sier bedoeld is. De inhoud van het artikel gaat bij lange na niet over het plaatje.

  10. Ehm, ik zie het wel gebeuren. Check de prijzen in de rest van Europa mensen. Je krijgt hem in NL voor 1 euro! Vergeet niet dat er gewoon een 2 jarig abbo bij zit, dus vergelijken met de prijs van iPod touch is niet echt nuttig. Apple wacht nog een tijdje tot vrijwel iedereen die de huidige prijs ervoor over heeft hem ook daadwerkelijk heeft gekocht. En daarna de prijs verlagen zodat de groep mogelijke gebruikers groter wordt.

    En Apple wijzigt en verlaagt wel prijzen, zie maar wat er bij de vorige iPhone gebeurde (2x zelfs!).

    En komop mensen, de iPhone nano is voorlopig nog grote bullshit, op het moment krijgen ze de iPhone echt niet kleiner, en heel erg verminderde specs voor een wat kleiner ding doen ze niet. Sowieso krijg je dan gedoe met App Store.

  11. Ook zou de introductie van een iPhone nano, waar sinds een jaar al geruchten over gaan, een goede toevoeging kunnen zijn aan dit idee.

    Apple heeft nog zo gezegd, er komt geen iPhone nano, omdat we het ontwikkelaars niet moeilijk willen maken door verschillende programmaversies te moeten maken

  12. Ik zie het wel, ik heb NU tenminste een fatsoenlijke iPhone. 😀

  13. Simlockvrij en tegen de 500 Euro zou de markt ook al open breken. Het blijft mij een raadsel waarom Apple het zichzelf zo moeilijk gemaakt heeft met die vaste partners. Ik ben zeker dat de verkoop explosief toeneemt als de iPhone vrij te verkrijgen is……

  14. Downgraden door 3G weg te halen? En dan de opbrengsten, pr en al het andere van de App Store missen? no way…

  15. bovendien, hoef ik elk geval geen telefoon van 100$, me buurmeisje heeft em dan ook.
    Klinkt wel een beetje belachelijk, maar apple denkt ook al jaren zo. De Ipods zijn ook veel te duur, maar precies zo dat veel mensen hem kopen en dat het toch nog een beetje exclusief is

  16. je vergeet wel dat als je de iPhone voor 99$ zou kunnen kopen dat je er dan ook een 2-jarig abbo bij moet sluiten dat ook wat centen gaat kosten; kom je dus toch goedkoper uit als je die iPod koopt….@Dennisf

  17. De berichtgeving klopt niet helemaal. De geruchten gaan louter over een mogelijke prijsverlaging die Apple kan doorvoeren. Daarbij zou de huidige iPhone (die in de VS op het $199 prijspeil zit) in prijs worden verlaagd (in de VS naar $99). Dit kan omdat Apple zoveel geld op de bank heeft best uit 🙂

  18. Ik sluit me helemaal aan bij Marten: de €1 iPhone is er in Europa al, dus kan ‘ie er in de VS ook makkelijk komen. Aan dit soort prijzen zit toch altijd een verplicht abonnement vast.

  19. Laat Apple deze versie maar eens goed doorontwikkelen voor ze gaan stunten met andere modellen. Ik zie Apple dit truukje ook niet zo snel uithalen. Dat past niet in de manier waarop het bedrijf al jaren te werk gaat.
    Misschien dat ze voor het holiday season nog een kleide upgrade hebben. Maar dit soort grote veranderingen zou ik niet verwachten.

  20. Je ziet gewoon al aan de gekartelde hoekjes van de afbeelding dat dit gewoon in Photoshop is gemaakt.

    Fake en Apple heeft absoluut geen nood aan een wegwerp toestel van 99euro.

  21. LET OP: de prijs die hierboven genoemd wordt 99 USD is in combinatie met een abonnement!!

    Zet dit aub ook even duidelijk in het artikel, zo lijkt het net alsof het toestel 99 USD gaat kosten. Of misschien willen jullie het zo laten lijken, trekt toch een hoop bezoekers 😉

  22. Origineel geplaatst door Dennis
    Mensen, lees voor je reageert eerst eens het artikel en ga niet af op het plaatje, wat hier slechts voor de sier bedoeld is. De inhoud van het artikel gaat bij lange na niet over het plaatje.

    Ik zie ook wel dat het plaatje geen iPhone is en dat schreef ik ook niet.
    Ik schreef dat ik het een heel mooi ontwerp vind voor een zgn. iTablet. 😀

  23. Origineel geplaatst door Glareskin
    Simlockvrij en tegen de 500 Euro zou de markt ook al open breken. Het blijft mij een raadsel waarom Apple het zichzelf zo moeilijk gemaakt heeft met die vaste partners. Ik ben zeker dat de verkoop explosief toeneemt als de iPhone vrij te verkrijgen is……

    Helemaal mee eens, de volgende nog een beetje meer uitgewerkt, wat meer standaard mogelijkheden ( officedocumenten kunnen bewerken), een goed werkend gps systeem met kaarten opgeslagen op de iphone, dan natuurlijk 32 of 64 GB en dan zou ik er inderdaad 500 euro voor overhebben als hij simlock vrij is natuurlijk. Tot zolang hoop ik dat mijn 1ste gen iphone niet stuk gaat, want ik zou hem maar moeilijk kunnen missen.

  24. Ze hebben wel vast het massa/wegwerp kanaal van Intertoys getest…misschien dat dat naar meer smaakt.
    Verder loopt de vergelijking met de iPod markt mank: daar is Apple marktleider en dicteert de prijs/kwaliteit ratio. In de mobiele markt geenszins.
    Jongens als Jobs vinden het helemaal niet verkeerd om de Nokia’s een flinke knock-out uit te delen. De smartphone heeft een enorme prijs-elasticiteit dus vraagt er eigenlijk om.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.