Reacties voor: De iPhone van OMT komt voorlopig niet

One More Thing heeft op haar website een lange uitleg en excuses geplaatst naar aanleiding van hun oorspronkelijke gerucht dat de iPhone deze maand naar Nederland zou komen. De tipgevers waren 100% overtuigd en weten ook niet wat er alsnog fout is gegaan, is de voorzichtige conclusie.
Lees het complete artikel → De iPhone van OMT komt voorlopig niet
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Het is volgens jullie niet verstandig om de oude iPhone te kopen? Wist niet dat er een nieuwe was [/sarcasme]!

    Ik heb mijn iPhone nu ook voor een paar weken en ik heb geen moment spijt gehad. En wanneer straks de iPhone in Nederland wordt geintroduceerd, kan ik zo bij het verlengen van mijn abbo eentje krijgen.

    Waarom zou je niet een iPhone moeten kopen, er is niets bekend over een release datum in Nederland, dus het verstandigste is nog steeds “de iPhone” aanschaffen als je em graag wilt!

  2. @iphoneclub,

    aha, dan begrijp ik jullie volkomen, duidelijk :).

    Mij lijkt het ook onlogisch dat T-Mobile de huidige iPhone zal introduceren. Want ik ben van mening, dat de iPhone pas hier na de zomer of richting de 4e kwartaal zal komen. En dan hopen we dat ze de 3g versie zullen introduceren en dat lijkt mij zeer waarschijnlijk.

  3. ik blijf hopen op het derde kwartaal….Maar ik ging dan ook niet vanuit dat de iPhone in maart al in nl zou arriveren. We blijven dus nog even wachten.

  4. de iphone presteert meer dan voldoende over GPRS
    als je voorheen geen smartphone hebt gehad.
    Als ik m vergelijk met mijn treo650 en SE P800 dan is de iphone weer de winnaar. De treo650 en P800 waren crap in gebruik als het om email en surfen ging als je uberhaubt al online komen kon.

    Tuurlijk zijn GPRS & EDGE langzamer dan 3G en wifi. Wifi ( de snelste van al het draadloos verkeer) werkt hier anders prima in NL. Straks helemaal wanneer apple de iphone deal in NL rond heeft. Want in (bijna) land waar de iphone verkocht word zit in het abbonnement ook gratis wifi via de provider hotspots. Wat wil zeggen dat er dan landelijke wifi dekking is en voor die paar gehuchten of momenten dat je dan toch op GPRS of EDGE terug vallen moet is dat alsnog geen ramp. HET WERKT TENMINSTE

    Als je een iphone zonder 3G slecht vind vanwege het gebrek aan 3G dan ben je niet goed wijs.
    Er is genoeg op de iphone om het 3G te compenseren.

  5. Ik hoop nog altijd dat KPN de provider wordt en niet T-Mobile, KPN heeft een betere service zeker nu hun helpdesk (ik hoop niet dat je ze vaak nodig zal hebben maar je weet het maar nooit) 7 dagen per week 24 uur per dag open is.

  6. 2 dagen geleden heb ik een iphone gekocht, kan iemand mij vertellen hoe het werkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.