Reacties voor: De iPhone 3GS is een koopje in Zweden

De iPhone 3GS 16GB kost bijna helemaal niks meer in Zweden. Met een abonnement met onbeperkt internet inbegrepen kost de telefoon slechts 260 euro en dat is ínclusief de abonnement- en toestelkosten.
Lees het complete artikel → De iPhone 3GS is een koopje in Zweden
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Kijk, zo kan het ook!

  2. Daar kunnen die naaiers(lees providers) van hier een voorbeeld aannemen

  3. En hier in België kost het toestel 475 euro. 11 tot 15 cent per sms en 24 cent per belminuut. 3G internet is hier onbetaalbaar. Wel raar dat het daar wel kan tegen die prijzen…

  4. De prijs van een SMS-je 0,043 eurocent? Dat is de kostprijs voor de provider. Bedoeld wordt waarschijnlijk EUR 0,043 of 4,3 eurocent.

  5. Zou je die ook kunne bestellen en naar België kunnen laten zenden?
    Maar wel elke maand de kosten betalen.

  6. Een bewijs dat het ook zo kan, hier kan de telecommaffia wel lessen uit trekken! Door deze prijzen te hanteren gaat de gebruiker gewoon vaker zijn toestel ter handen nemen en in totaal misschien meer uitgeven dan als men aan een “zwaar” abonnement vast zit.

  7. 0,043 eurocent!!! dat is dus 0,00043 euro!!
    Das wel heel goedkoop voor een SMS

  8. Hebbe hebbe!

  9. Groots importeren doet

  10. Kan iemand mij uitleggen wat het grote verschil is tussen Zweden en NL? Waarom moet eenzelfde aanbod hier pakweg 4x zo veel kosten? Je zou zelfs zeggen dat een landelijk dekkend netwerk in Zweden duurder te oderhouden is dan hier.

  11. Jammer de 3GS die ik heb is een fijn en mooi vorm gegeven toestel. Maar ja, de tijd en dus de techniek gaat verder en de techniek gaat heel hard. Straks moet je ieder jaar een nieuw toestel aanschaffen. Dan neem ik m’n ouwe Nokia maar weer ter hand want m’n zuur verdiende centjes moeten niet alleen naar Apple gaan tenslotte..

  12. Ik zie geen bron maar het artikel klopt niet. Bij een abo van 99 kroon/11 euro krijg je de iPhone 3gs 8gb.

    Of er nog meer dingen niet kloppen weet ik niet, maar daar ga ik wel vanuit.

  13. Jammer dat er gelijk zo (dom) gereageerd wordt. Wat zij doen is nieuwe klanten binnenhalen en voornamelijk oude voorraad dumpen. Ze leggen wat toe omdat ze anders meer kosten hebben.. *zucht*

  14. Dit wordt wel een aanrader in 2014 als Europa flat fee overal gelijk moet zijn. Heerlijk deze verhalen. Alleen voel ik me tot die tijd toch een beetje klote.

  15. Wilfred: Dat klopt, alleen heeft tre geen landelijke dekking. Dat is ook niet rendabel. De dekking in het zuiden is overigens gewoon erg goed. In het Noord-westen is het gewoon verrot. Als je er komt begrijp je ook gelijk waarom dat zo is 🙂

    Belangrijk verschil met Nederland is dat de providers hier niks kwijt waren voor UMTS licenties. Je moest met het mooiste voorstel komen, that’s all. Dat werkt beter en zoiets was in Nederland ook beter geweest. In Nederland heeft het miljarden in het laadje gebracht maar is de situatie nu verrot. Misschien dat de nieuwe provider UPC/Ziggo daar verandering in kan aanbrengen maar dat denk ik niet.

    Mij lijkt het nog het mooiste als de overheid de netwerken overneemt en zorgt voor perfecte dekking en de huidige providers een soort MVNO worden.

  16. Jongens, het gaat hier over een toestel dat al meer dan 2 jaar op de markt is! Wie boeit dat nog of dat gratis weggegeven wordt?? Ik moest het nog niet hebben als het volledig gratis was. Pffff. Klinkt misschien heel arrogant, maar Apple is niet ZO geweldig dat je oude toestellen nog zo in de spotlight moet zetten. 😉
    (dit is overigens geen commentaar op iPC!)

  17. Natuurlijk gaat het hier om een oud toestel, maar zelfs als de negeert is 11 euro per maand spotgoedkoop. Daar heb je hier niet eens een sim-only abbo meer voor.

    En ja er is veel geld betaald voor de UMTS licenties. In totaal zo’n 6 miljard gulden. Die 2,7 miljard euro die 10 jaar geleden is betaald is nog minder dan 1 jaar winst van de operators dus daar kan je nu de absurde prijsstijgingen niet meer mee verklaren.

    Ik zou erg benieuwd zijn naar een tabelletjes met de kosten van vergelijkbare sim-only abbos uit verschillende landen

  18. Vergeet niet dat ze daar Kronen hebben!
    Nadeel: ik kom net uit Zweden
    Voordeel: NL zou is een voorbeeld moeten nemen hieraan (sowieso aan het land zweden)!

  19. Origineel geplaatst door Gaetan
    Jongens, het gaat hier over een toestel dat al meer dan 2 jaar op de markt is! Wie boeit dat nog of dat gratis weggegeven wordt?? Ik moest het nog niet hebben als het volledig gratis was. Pffff. Klinkt misschien heel arrogant, maar Apple is niet ZO geweldig dat je oude toestellen nog zo in de spotlight moet zetten. (dit is overigens geen commentaar op iPC!)

    Een ongebruikt toestel dat vergeleken met de concurrentie nog altijd in de wereldtop behoort van telefoons. Al die nieuwe goedkopere prullen met Android (en de gehele collectie BB) zijn nog steeds zwakker dan een 3G, dus om de 3GS al direct in de categorie zwaar verouderd te plaatsen lijkt me niet kloppen.

  20. Origineel geplaatst door BubblyOrigineel geplaatst door GaetanJongens, het gaat hier over een toestel dat al meer dan 2 jaar op de markt is! Wie boeit dat nog of dat gratis weggegeven wordt?? Ik moest het nog niet hebben als het volledig gratis was. Pffff. Klinkt misschien heel arrogant, maar Apple is niet ZO geweldig dat je oude toestellen nog zo in de spotlight moet zetten. (dit is overigens geen commentaar op iPC!)Een ongebruikt toestel dat vergeleken met de concurrentie nog altijd in de wereldtop behoort van telefoons. Al die nieuwe goedkopere prullen met Android (en de gehele collectie BB) zijn nog steeds zwakker dan een 3G, dus om de 3GS al direct in de categorie zwaar verouderd te plaatsen lijkt me niet kloppen.

    Ik sluit me hierbij aan.

    Ik zou zelfs heel graag een 3GS erbij willen hebben om die verrekte HTC van m’n werk te vervangen. Een stuk dunner, betrouwbaarder en handiger. Alleen moet ik dat uit eigen zak betalen en moet het wel een interessant prijsje zijn wil ik daarvoor overstag gaan.

    Een prima toestel en een prima actie van de Zweden.

  21. ook zijn die allemaal toestellen die al langeretijd op de plank liggen Apple maakt de 16gb versie geloof ik al een jaar niet meer. Is de 8gb geworden

  22. De 3GS is echt achterhaald wie wil Zoeen oud model nog hebben?
    Natuurlijk bieden ze die zo voordelig aan,kunnen ze mooi de oude voorraad dumpen.
    De techniek gaat snel en met de tijd mee,net als de iPhone .

  23. @thomas1:

    Er zijn nog genoeg mensen die een 3gs willen. Kijk maar naar marktplaats of 2dehands.be naar de biedingen. Trouwens niet iedereen wil zo maar 600-700 euro geven voor een telefoon.

  24. @mvveelen

    Heb hetzelfde “probleem” .. ik heb uiteindelijk maar een knappe 2de hands 3GS gekocht voor naast de iphone 4. Blijft een mooie telefoon, behalve dat het scherm wel erg wazig is ten opzichte van de iphone 4.

    via marktplaats gaat een goede 3gs nog zeker voor 225-250-275 euro weg. Dat zijn toch behoorlijke bedragen voor een tweede hands telefoon. Maar ik vind het zeker waard en een tweede iphone 4 gewoon te duur.

    Marktwaarde van de 3G is zekers op marktplaats nog fors, dus ik ga er even vanuit dat de 3GS ook nog 200 euro oplevert als de iphone 5 uitkomt.

  25. Kijk zo hoort het dus 12x11x2= €264 dus dat is werkelijk Niks. Alleen voor het toestel is het al goedkoop. En dan ook nog ombeperkt internet enzo. Echt top. Dat zijn nou NORMALE BEDRAGEN. Alleen hier in NL wordt toch alles 3x verhoogd. En wij nederlanders Komen nooit eens in actie ofzo. Is eigelijk ook best slecht. Het is toch Democratisch dus betekent dat WIJ de macht hebben.

  26. Marktplaats vraagt gewoon wat iedereen vraagt voor een oudere 3GS .De prijzen zijn zo hoog omdat mensen bereid zijn dat te betalen.Heeft niks te maken met de werkelijke waarde van de 3GS die echt ver beneden de aangeboden prijzen zit.

  27. Voor dat geld zou de BlackBerry in Nederland misschien weleens verdrongen kunnen worden van de 1e plaats.

  28. Belgen< Mobile Vikings 2Gb 3G internet = geen kop pijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.