Reacties voor: De eerste afgewezen iPhone-app: Mr Poot?

Voordat de ophef over afgewezen applicaties uit de App Store in de publiciteit kwam was er al een applicatie afgewezen: Mr Poot.
Lees het complete artikel → De eerste afgewezen iPhone-app: Mr Poot?
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Vind het ook een gigantische kinderachtige app. Apple heeft groot gelijk dat ze deze troep verbannen uit de App Store. Misschien dat kinderen van 11-12 hier erg veel lol aan zal beleven, maar de gemiddelde iPhone gebruiker zit hier zeker niet op te wachten.

  2. @Joost

    Groot gelijk

  3. Iedereen verdient een kans, hoe lullig de app ook is. Laat de gebruiker maar beslissen.

  4. Ik ben het wel eens met alger.

    Net alsof de koe-bel, de xylofoon, de pocket pirate, de rubberduck, de Moo, de Drummer, de Kazoo en nog vele andere applicaties zo “volwassen” zijn en de gemiddelde Iphone-gebruiker hier zeker wel op zit te wachten.

    Geef iedereen een kans en laat de gebruikers zelf maar een keuze maken of ze de applicatie wel of niet willen dowloaden.
    Ze kunnen zelf wel bepalen of de applicatie handig, grappig of kinderachtig is.

  5. ach, tegenwoordig klinkt een scheet al beter dan de beurskoers…en volgens mij zijn die koersen ook niet worldy acceptable…not anymore hehe…

  6. Helemaal eens met Max en Alger, weinig mensen zullen het gebruiken, maar toch… die jongens betalen 100 $ om het in de app store te krijgen en misschien zijn er 5 mensen op de wereld die dit willen hebben…. Laat al die andere mensen dit dan gewoon negeren.

    Waarom zou Apple moeten beslissen wat men wil zien???

  7. Als iedereen om het even welke app zou mogen uitbrengen, dan zou de lijst van app’s zo onoverzichtelijk worden dat de gebruiker de goede nimeer kan terugvinden en enkel gefrustreerd geraakt.

  8. Wat een bullshit, je bent zelf oud en wijs genoeg om te beslissen of je een dergelijke app installeert of niet? Het niveau van dergelijke apps ligt niet hoog, maar een “aansteker app” mag bijvoorbeeld weer wél?

  9. Hahaha dit lijkt me een app die ik zeker zou downloaden mits juist geprijsd (of gratis).. komisch toch? in een lift, tijdens een vergadering of tijdens de les..

  10. Ik vind het hilarisch! …en lach elke dag nog om een scheet.

    Jammer.

  11. Vaag hoor van Apple, volgens mij beslissen ze daar gewoon of ze het zelf leuk vinden of niet. hoe hebben ze dan in vredesnaam de aansteker app toe kunnen laten. want die is lekker volwassen. NOT!!!!
    En dan vergeet ik nog de meest belangrijke, de altijd weer leuke lightsaber app…..die is pas waanzinnig.
    want als je net in een gevecht bent met je buurjongen, dan is die ligthsaber natuurlijk wel heel erg handig.
    Apple laat ons het lekker zelf beslissen wat we wel of leuk vinden, dat hoeven jullie niet voor ons te doen.

  12. had zo een app van de mods kunnen zijn aan die titel te zien

  13. Dan maar in Cydia uitbrengen? 🙂

    leuk toch tijdens de les even met je iphone spelen 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.