Reacties voor: De andere tablet: HP geeft meer details over HP Slate

HP gaat in 2010 de HP Slate uitbrengen, een tablet-computer die op Windows 7 draait en minder dan 1.500 dollar gaat kosten. Concurrentie voor Apple, of niet?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. als hij duurder is dan die van apple ben ik benieuwd of er uberhaupt wel iemand is die dat ding wil hebben

  2. Er valt kennelijk nog weinig te demonstreren voor een product dat al 2 jaar klaar is, getuige het lage demo- en hoge kletsgehalte…

  3. Ik denk dat hun grootste probleem is dat er een ‘normaal’ OS op draait. Het zal best dat die touch ready is, maar wie zit er nu te wachten op iets wat wel met touch werkt maar je met je ‘dikke worste vingertjes’ die kleine (normale) icoontjes niet fatsoenlijk kan aanraken.. Apple heeft gekozen voor een platform dat al gemaakt is om met je vingers te bedienen, Windows 7 zoals dat op die HP slate draait is maar gewoon een desktop OS..

  4. Een echt OS zou ook wel eens de kracht van deze slate kunnen zijn. Met deze slate (als hij echt zo uitgebracht wordt) kun je wel alles doen wat je op een laptop kan doen. Dat betekent gewoon echte Office, websites mét flash, multitasking en (lichte) games die je ook op de PC kan spelen. Hoe dat uitpakt met besturing etc. is nog even afwachten natuurlijk.

    Het is moeilijk een afweging te maken tussen een écht computer OS en een aangepast OS zoals de iPad nu gebruikt. Op zich zou een écht OS mij meer bekoren, ik wil geen grote iPod ik wil een computer. Aan de andere kant is het de vraag of de processors goed en zuinig genoeg zijn om zo’n slate die HP wil introduceren lekker snel en ‘snappy’ zal zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.