Reacties voor: De 5 favoriete iPhone-tweaks van 2011 van redacteur Paul Pols

In onze serie favoriete iPhone-apps van medewerkers van iPhoneclub noemt Paul Pols de beste jailbreaktweaks van het afgelopen jaar. XMBC, FakeClockUp, IntelliscreenX, WiFi Booster en ManualCorrect zijn Paul's favorieten van 2011.
Paul Pols -

Reacties: 10 reacties

  1. @Paul: sinds een week heb ik een atv 2 en een iPad 2 (iPhone 4 heb ik al 1 jaar in mijn bezit). Ik wil ook een synology kopen en hoop dan eigenlijk mijn pc niet meer nodig te hebben om films/muziek te streamen naar mijn atv. Is dat wat jij bedoelt met de laatste regel in je bericht?

  2. @Jasper: Ja, dat is precies wat er staat in de laatste regel. Ik heb zelf ook de ATV2 met een WD mybook live 2TB en werkt uitstekend. In combi met XBMC gaat er een wereld voor je open. ATV2 moet je wel jailbreaken, dat dan wel weer.

  3. Ik had wifitrak op mijn telefoon (zonder jailbreak). De app zag veel meer wifi signalen dan IOS zelf. Heb hem nog lang nadat Apple hem uit de store had verwijderd kunnen gebruiken. Helaas werkt hij niet meer onder IOS5.

  4. @Paul weet jij of er ook een lokatie toggle zit in intelliscreenx? Zoja dan zeg ik sbsettings vaarwel.

  5. Zit er denk ik niet in. Heb enkel airplane, rotation, data, wifi, respring, bluetooth en dan naar rechts scrollend brightness en links ram en ipadressen

  6. Ik heb die fastclockup meegenomen. Wat is me telefoon ineens snel!! (A)

  7. @dave: @zjerre: Sinds de laatste update van intelliscreenx kun je alle toggles die je in sbsettings hebt, toevoegen aan de intelliscreen quicksettings. Om thema aan te passen is er genoeg info te vinden (Google). Helaas is het wel noodzakelijk sbsettings geïnstalleerd te houden. Je kan het wel helemaal verbergen.

  8. Fakeclockup!!! Werkt echt supertop!
    Kon het nog niet maar is echt een openbaring op de iphone 4!!! Supersnel!

  9. Voor de mensen die nu pas het “licht” zien met xbmc en een nas (synology) verdiep je eens in sabnzbd, sickbeard en qouchpatato… Als je dat aan de praat hebt.. Gaan al je downloads vanzelf! Echt makkelijker dan dat is volgens mij niet mogelijk!! Echt alles kan dan! Nog ff Qouch en prowl installeren op je idevices

  10. Mooi verhaaltje dit..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.