Reacties voor: ‘4,7-inch iPhone met LCD-scherm wordt in 2017 een goedkoop instapmodel’

De huidige 4,7-inch iPhone met LCD-scherm wordt in 2017 een goedkoper instapmodel en krijgt de naam iPhone 7s. Dat voorspelt analist Ming-Chi Kuo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Is het dan niet dat de goedkope iPhone 7s door gaat en er een nieuwe lijn ontstaat die gewoon iPhone Pro heet?!

  2. 90% zal sowieso voor de Iphone 8 gaan zoals ik.

    Ik ga echt niet nog een jaar met de zelfde design lopen freaking 4 jaar lang bedenk iets nieuws Apple waarom kan de concurrent het wel.

    Apple begint langzaam de hete adem van de concurrent te voelen.

  3. @Julian: Klopt…. de Galaxy S-lijn is de afgelopen jaren qua design ECHT totaal anders geworden…. de huidige iPhone’s zien er echt niet uit😉
    Gelukkig zal de iPhone 8 HELEMAAL anders worden! 😂😂😂. Sterkte!

  4. @104wrnverkcie: Ik vind de Galaxy dus gewoon geen mooie telefoon, zal wel aan mij liggen. En de huidige iPhone nog steeds wel. Smaken verschillen, gelukkig.

  5. Origineel geplaatst door Julian
    90% zal sowieso voor de Iphone 8 gaan zoals ik.
    Ik ga echt niet nog een jaar met de zelfde design lopen freaking 4 jaar lang bedenk iets nieuws Apple waarom kan de concurrent het wel.
    Apple begint langzaam de hete adem van de concurrent te voelen.

    Inderdaad zeg, ik koop allang geen Macbooks meer, design is al jaren hetzelfde…..

  6. Haha elk jaar het Zelfde gepiep over “design”.. Ach als iets werkt dan werkt het toch? Gelukkig verschillen de smaken, wat mij betreft tweaken ze het huidige design nog een beetje en bij voorkeur Space Grey terug.

  7. @104wrnverkcie: De S7 edge lijkt anders behoorlijk anders dan een iphone.
    Overigens hoop ik niet dat apple over gaat naar amoled, ik heb nu meerdere jaren een scherm gehad en inbranden gebeurd helaas toch nog steeds.

  8. Ja design is belangrijk daar stond Apple altijd voor maar jullie grote bedrijven waar jullie van houden die is blijkbaar niet zo goed meer in.
    Alles alleen maar platter maken of dingen er uit halen kuch kuch headphone jack en laat me niet beginnen over de nieuwe Macbook Pro.

    En oja heel goed in adapters maken.

  9. @MLVC: Misschien is mijn bericht verkeerd overgekomen, maar ik wilde aangeven dat de Samsung telefoons er ook al jaren hetzelfde uit zien. Ik vind de iPhone al jaren een mooie telefoon. De reactie dat je “echt niet nog zo’n telefoon zou nemen” vond ik een beetje sneu😉

  10. Ik ben eigenlijk meer benieuwd naar een upgrade met SE formaat..

  11. Origineel geplaatst door Johannes
    @104wrnverkcie: De S7 edge lijkt anders behoorlijk anders dan een iphone.
    Overigens hoop ik niet dat apple over gaat naar amoled, ik heb nu meerdere jaren een scherm gehad en inbranden gebeurd helaas toch nog steeds.

    Ik begrijp dit ook helemààl niet, een high end telefoon met een veel;slechter scherm. Amoled is catastrofaal en eigenlijk niet verkoopbaar wegens het felle inbranden en vroegtijdig verkleuren… bijna ALLE televisie producenten zijn ervan afgestapt voor dié redenen, maar waarschijnlijk redeneren ze dat iedereen om de 1-2 jaar zijn smartphone toch maar omruilt?
    Amoled it eigenlijk nog nooit geschikt geweest voor consumerdoeleinden ivm levensduur… om te zwijgen van de truken die ze moeten uithalen om er realistische kleuren uit te krijgen…

  12. Origineel geplaatst door Sabina
    Ik ben eigenlijk meer benieuwd naar een upgrade met SE formaat..

    En je bent de enige niet 😏

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.