Reacties voor: De 3G iPhone en de FCC-mythe

Het is gebruikelijk om te denken dat mobiele telefoons eerst in de database van de FCC verschijnen en een paar maanden later op de markt verschijnen. Uit eerdere FCC-aanmeldingen van Apple blijkt dat er niet meer dan zes maanden nodig is en dat lang niet alle aanmeldingen meteen naar buiten worden gebracht.
Lees het complete artikel → De 3G iPhone en de FCC-mythe

Reacties: 6 reacties

  1. Wat zit de wereld toch ongelovelijk raar inelkaar. Het is echt absurt wat eruit een hype kan voortkomen.

  2. ‘Ongelovelijk’?!? ‘Absurt’?!?

    Ja, dat zijn zo ongeveer wel de woorden die bij deze reactie bij me opkomen ja…

  3. Bij de lancering van de 2.5G Iphone lagen de belangen natuurlijk anders dan die voor de -op komst zijnde- 3g iphone. Bij de 2.5 Iphone kon apple potentiele klanten een half jaar van te voren lekker maken. Nu zou een vroegtijdig bekendmaken van de 3G iphone de verkoop van 2.5G sterk laten stagneren tot het moment dat de 3G ook daadwerkelijk op de markt zou komen. Dus ………

  4. @ remarius

    klopt als een bus,,

    Is de 3G Iphone het wel waard om te wachten,, ik bedoel je moet toch wel betalen voor het internet?? of niet?

  5. @ siemen

    3G wordt ondersteunt door het nederlandse netwerk, EDGE niet waardoor je terug gebracht word naar gprs snelheid (traag). Een toestel met 3G kan dus gewoon sneller internetten. In de states maakt dit niet uit aangezien ze daar wel EDGE hebben, eigenlijk zijn we in NL meer de uitzondering op de regel met het niet hebben van EDGE, vandaar dat we hem nog steeds niet hebben bij de providers….

  6. @ corally

    jah dat klopt en weet ik ook, maar de 3G generatie ondersteunt toch UMTS en nog wat andere dingen? die gebruik je dan toch om mee te internetten? Voor zo ver ik weet moet je flink betalen voor het gebruik van UMTS en dat is iets wat mij dan weer beetje zonde lijkt van de centen. Daarom was mijn vraag of het eigenlijk wel waard was om op de 3G versie te wachten.

    maar toch bedankt voor je reactie;)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.