Reacties voor: De 32.000 kilometer lange reis van de iPhone 5 (infographic)

De iPhone 5 maakte een reis van 32.000 kilometer, vanaf het eerste idee bij Apple in Cupertino, tot de productie in China en weer terug naar Cupertino.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Zo blijkt maar weer dat de iphone5 geen energieneutraal product is en behoorlijk wat footprints achterlaat op de wereld.

  2. Ik denk dat de Samsung’s en Nokia’s toch ook behoorlijk wat van de wereld zien hoor, die dingen worden ook eerst de halve aardbol over gesleept. Trouwens, Zowel Apple als Nokia en Samsung en alle andere GSM-producenten claimen niet dat hun producten energieneutraal zijn.

  3. over de footprint maak ik me niet zo druk, weet je hoeveel chips / schermen er in een container kunnen? en hoeveel containers op een vrachtschip? dan is de milieubelasting per chip bijna niets, de gebruiker van het toestel maakt in 1 dag een grotere footprint dan het toestel dat hij/zij bij zich heeft …

  4. Geinig, maar kan me niet voorstellen dat de iPhone’s die voor Europa en andere delen van de wereld anders dan USA eerst terug gaan naar Cupertino… volgens mij kun je van alles met een stekker in huis zo’n plaatje maken en schrik je wellicht van de reis van jou wekker of magnetron 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.