Reacties voor: DayDeal geeft gratis iPhone-styluspen weg

De koopjessite DayDeal geeft een gratis iPhone-styluspen weg. Voor 2,95 euro en je persoonlijke gegevens krijg je de stylus toegestuurd.
Lees het complete artikel → DayDeal geeft gratis iPhone-styluspen weg
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Hij lijkt op een stylus die ik rond kerst op een kerstmarkt heb gekocht voor een euro, als ‘m dat is is zelfs die 2,95 te veel. Heb ‘m na een keer proberen al weg gegooid omdat je ‘m hoorde krassen op het scherm (gelukkig geen schade)

  2. Mmm gratis in ruil voor je gegevens. Ben benieuwd waar die dan terecht gaan komen 😉

    Ik sla de ronde over lijkt me dat hier iets te veel privacy zaken verhandeld worden.

  3. Besteld, we gaan wel zien of dat goed werkt, voor 2,95 ist niet echt duur 🙂 En die gegevens, och, dr zijn zoveel instanties die het al hebben…

  4. Heb laatst Apple-oplaadkabels van €20 voor alleen de verzendkosten gekocht.. Ik denk dat het niet zozeer gaat om je gegevens, want die krijgen alle verkoopsites, maar meer om dat je er een account aanmaakt en rondkijkt.

  5. Op eBay koop je er 2 voor 2€!

  6. Ik heb 2 van deze stylus pennen gekocht voor $1,nogwat incl. verzending. Dus de prijs indicatie van de website klopt niet helemaal 😉

  7. Ik snap persoonlijk niet waarom iPhoneclub reclame maakt voor deze site, deze site houd zich niet eens aan de reclame regels:
    Het vinkje voor een nieuwsbrief inschrijving staat standaard aan
    en om het allemaal echt moot te maken kun je het ook niet uitvinken……

    Een site die zo met de wetten in dit land omgaat vertrouw ik in elk geval niet met mijn persoonsgegevens!

  8. Hahaha een winkelwaarde van €10.-??? Preciés deze pennetjes koop je op eBay voor 30 cent per stuk! Ze maken dikke winst dus, en jij maar denken dat 3 euro goedkoop is… Slimme actie wel 😉

  9. Echt heeeerel schraal dit. Je koopt die dingen voor 10-50 cent incl verzendkosten in china. Aks je er wilt kun je ze voor 1 dollar kopen

  10. @maarten: Omdat dit een paar euro voordeel oplevert en veel mensen er nu een willen.

    Origineel geplaatst door Errornl
    Echt heeeerel schraal dit. Je koopt die dingen voor 10-50 cent incl verzendkosten in china. Aks je er wilt kun je ze voor 1 dollar kopen

    Als je wilt kun je een nep-iPhone kopen voor 20 dollar.. Koop je andere accessoires?

  11. Via marktplaats 1 gekocht: €0,99
    Werkt prima!!

  12. Waarschijnlijk dealextreme kwaliteit, daar is die te koop voor 1 a 2 dollar, geen verzendkosten. Je moet alleen wel een paar weken wachten op je bestelling, al meerdere malen daar wat gekocht, spotgoedkoop maar verwacht geen winkelkwaliteit van 10 euro (beetje misleiding op Daydeal).

  13. @Peter: Welk merk of waar op Marktplaats?

  14. Komaan iPc, deze tip van een lezer publiceren jullie. Maar mijn tip waar iPhone 4 16Gb verkocht wordt via een wél betrouwbare Belgische site voor 399 EUR (weliswaar refurbished) wordt straal genegeerd??

  15. Gratis voor gegevens
    Lijkt me niet zo betrouw baar

  16. Gewoon op deal extreme kijken heb je ze voor minder met gratis verzending en je geeft geen gegevens weg

  17. Hahaha

    gratis touchscreen-stylus weg te geven. In ruil voor je persoonlijke gegevens en 2,95 euro verzendkosten krijg je de (merkloze) styluspen thuisgestuurd.

    Haha wat een mop.

  18. Besteld. Alleen dan wel twee. Kennelijk kan dat gewoon. We zien wel of ik er ook twee geleverd krijg.
    Voor die prijs kan t toch niet echt mis gaan.

  19. Weet iemand of er intussen ook dunne stylussen te koop zijn, dus met een schrijfkop ter dikte van een viltstift oid? Deze en vergelijkbare stylussen zijn allemaal zo dik…

  20. Mensen niet kopen!! Je wordt echt hard genaaid. Deze stylus is op diverse site’s voor nog minder dan 50 cent te koop incl. verzending! Je moet het zelf weten maar het is gewoon rotzooi!

  21. Origineel geplaatst door iNick
    Weet iemand of er intussen ook dunne stylussen te koop zijn, dus met een schrijfkop ter dikte van een viltstift oid? Deze en vergelijkbare stylussen zijn allemaal zo dik…

    Ik denk dat een dunner pennetje óf niet werkr óf weinig zin heeft, want het touchscreen is ontworpen voor vinger-dikte. De breedte van het pennetje stel je softwarematig in.

  22. Origineel geplaatst door Jeroen
    Mmm gratis in ruil voor je gegevens. Ben benieuwd waar die dan terecht gaan komen

    Las laatst dat Nederlanders vanaf 50 cent korting bereid zijn om ziel en zaligheid prijs te geven aan bedrijven. De kans is dus groot dat dit gretig aftrek gaat vinden. Tis gratis, hollen!

  23. Gezien de reacties moge het wel duidelijk zijn dat de redactie van iPhoneclub de plank een beetje misslaat met dit artikel… ik kan me haast niet voorstellen dat de redactie niet op de hoogte is van sites als dealextreme, inthebox waar dit soort merkloze namaakaccessoires volop verkrijgbaar zijn voor minstens de helft van 2,95 euro ZONDER verzendkosten. Of is dit tóch een ADVERTORIAL???

  24. Gewoon op dealextreme, daar kun je zelfs iphone oordopjes voor 1 dollar kopen, echt veel voordeliger.

  25. In ruil voor je ziel krijg je van mij een iPad 3

  26. Zeker een dikke FAAL IPC. In hoeverre is het ‘voordelig’ om voor 2,95 verzendkosten een merkloos piece a crap die ze zogenaamd gratis aanbieden aan te schaffen. Als serieuze partij weten jullie zeker weten betere aanbiedingen als dit te vinden. Heck, daar hoef je geen specialist voor te zijn..

    Advertorial written all over it. Hoop dat dit niet te vaak gebeurt. Nu heb ik weer een een bogus partij voorzien van een click…

  27. Origineel geplaatst door Bubbly
    Heb laatst Apple-oplaadkabels van €20 voor alleen de verzendkosten gekocht.. Ik denk dat het niet zozeer gaat om je gegevens, want die krijgen alle verkoopsites, maar meer om dat je er een account aanmaakt en rondkijkt.

    Heb je die inmiddels ontvangen? Ik heb ruim 2 weken geleden besteld maar nog niks gehoord.

  28. Bij de Wibra kosten ze €1,-

  29. Zoals al in het artikel duidelijk is aangegeven is dit geen advertorial. Als dit soort lezerstips (wat ook duidelijk zo was gezegd onder het artikel, met link!) niet worden gewaardeerd is het wellicht beter als we aan dit soort kortingsacties geen aandacht meer besteden, want blijkbaar wordt het toch als commercieel ervaren (en nogmaals – dat is zeker niet het geval).

    Verder gaan we er vanuit dat mensen webwinkels waar je voor 50 cent hoesjes en namaak-iPhones kunt kopen, zelf wel weten te vinden, dus daar gaan we geen artikelen over publiceren. Daarnaast schrijven we vaak genoeg over Dealextreme, dus het is niet dat we die webwinkels bewust negeren.

  30. @Gonny van der Zwaag: Mijn mening: de site had beter anders ingedeeld kunnen zijn, waardoor je een eigen plek hebt voor deze aanbiedingen en deals. Dat gezegd hebbende: 1400 keer 2,95 = €4130,- in bulk verpakken en versturen, moet voor minder dan €1000 kunnen; profit 🙂
    Goed ondernemerschap heet dat, en voor 2,95 en een adres een pen krijgen is toch niet zo erg?!

  31. Ook besteld dacht ik. Nu zie ik dat ik een coupon had moeten ‘inleveren’ geldig tot 25 maart…. Meer mensen opgelicht?

  32. @Jan: WTF OOK IK BEN OPGELICHT!! Zelfs de site van deze knakkers is niet bereikbaar!! Nog meer van deze tips?? Thnx IPC

  33. @013: Toch gewoon besteld (e-mail waarin ik aangeef er vanuit te gaan dat ik hem krijg ivm gemaakte verzendkosten) dmv coupon en gekregen… Opgelost dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.