Reacties voor: Day One laat je dagboekpagina’s publiceren

De dagboek-app Day One is voortaan in staat dagboekpagina's te publiceren, om ze vervolgens te delen op Twitter en Facebook.
Lees het complete artikel → Day One laat je dagboekpagina’s publiceren
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Prachtige update. Helaas heeft Day One met deze update (1.13) ondersteuning voor iOS 6 laten vallen.

  2. @Timosha: ik denk dat steeds meer Apps dat gaan doen. Aangezien de meeste Apps voor iOS 7 helemaal opnieuw gebouwd moeten worden.

  3. Origineel geplaatst door Timosha
    Prachtige update. Helaas heeft Day One met deze update (1.13) ondersteuning voor iOS 6 laten vallen.

    Tsja… Apps zullen ook met de tijd moeten meegaan. Ondersteuning blijven bieden aan oudere toestellen betekent vaak dat nieuwe functionaliteiten van nieuwere toestellen niet volledig geïmplementeerd kunnen worden. Ik begrijp dat het voor een deel van de gebruikers teleurstellend is, maar het is niet anders.

  4. Origineel geplaatst door Duncan
    Ondersteuning blijven bieden aan oudere toestellen betekent vaak dat nieuwe functionaliteiten van nieuwere toestellen niet volledig geïmplementeerd kunnen worden.

    Yep, Day One ondersteunt nu volledig “unobstructed background sync” met iCloud en DropBox. En dat kan dus niet met iOS 6.

    Maar Day One is wel zo vriendelijk om de vorige versies nog via de App Store te blijven aanbieden. Zelfs de versie voor iOS 5 (en vroeger) is nog beschikbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.