Reacties voor: Wachtwoordenapp Dashlane nu ook met Touch ID en extensie

Dashlane Password Manager voor iPhone en iPad is direct te openen vanuit Safari en andere apps, en te openen met je vingerafdruk.
Bart Breij -

Reacties: 3 reacties

  1. Als je een gratis gebruiker bent doe je er verstandig aan even te wachten met updaten. Er zijn problemen met het weergeven van de wachtwoorden op je device. Ze zijn er wel zolang je de app niet delete. Ook werkt de Safari extentie niet goed. Ze werken aan een fix.

    Persbericht:

    Dear Dashlane user,

    Following the iOS 8 release and the update of our iOS 8 app, some of our users have reported that their Dashlane app appears to have lost their data.

    As long as you have not deleted Dashlane, your data is still on your device. However, the app is currently not displaying it due to a technical issue. We are working on a fix that will make your data available again, and we will release that fix as soon as possible.

    In the meantime,

    Please do not delete the Dashlane app from your device as this will erase the data that is still on your iOS device
    If you have not yet upgraded to our iOS 8 app, please wait until we have announced a fix for this issue
    We will inform you as soon as we have a fix. Please accept our apologies for this inconvenience.

    Emmanuel Schalit
    CEO, Dashlane

    Ik ben een legacy gebruiker zoals ze dat noemen. Ik ben de gegevens niet kwijt, de extentie werkt bij mij niet, maar als ik dit van te voren geweten had wachtte ik zeker met updaten. Misschien verstandig dit op te nemen in het artikel Bart?

  2. Als ze je KO slaan en je telefoon gappen, kunnen ze overal bij door even de telefoon bij je vinger te houden. Een code kun je nog voor kiezen om niet te geven. Als ze je dan KO slaan, kunnen ze ook niks met je telefoon en wachtwoorden.
    Kun je ook touch id uitzetten om in je telefoon te komen, maar wel gebruiken voor Apps?

  3. Origineel geplaatst door A. Haas
    Als ze je KO slaan en je telefoon gappen, kunnen ze overal bij door even de telefoon bij je vinger te houden. Een code kun je nog voor kiezen om niet te geven. Als ze je dan KO slaan, kunnen ze ook niks met je telefoon en wachtwoorden.
    Kun je ook touch id uitzetten om in je telefoon te komen, maar wel gebruiken voor Apps?

    Ach met een nijptang, gasbrander of beetje waterboarden geef je je pincode ook wel af hoor… Dus het blijft altijd maar een schijnveiligheid!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.