Reacties voor: Dashboard binnenkort ook op de iPhone? (Cydia)

Ontwikkelaar Steven Troughton-Smith wil Dashboard, zoals we dat ook op de Mac kennen, naar de iPhone brengen. Het gaat voorlopig nog om een proefproject, want in de huidige versie heb je er nog niet heel veel aan.
Lees het complete artikel → Dashboard binnenkort ook op de iPhone? (Cydia)
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Nu begin ik toch wel te twijfelen of ik ook een jailbreak uit moet voeren. Dit lijkt me namelijk erg makkelijk

  2. Ik bedenk me alleen nu dat het allemaal wel erg klein is. Voor een post-it geld namelijk dat deze op moet vallen en dat doet hij nu niet 🙁

  3. Dit vertraagt je iphone enorm lijkt me.. En volgensmij was hij (tijdelijk?) gestopt met z’n app toch? Vanwege z’n appstore apps die gecrackt werden?

  4. Origineel geplaatst door Leroy
    Dit vertraagt je iphone enorm lijkt me.. En volgensmij was hij (tijdelijk?) gestopt met z’n app toch? Vanwege z’n appstore apps die gecrackt werden?

    dacht net aan dezelfde 2 puntjes..

  5. Origineel geplaatst door Leroy
    Dit vertraagt je iphone enorm lijkt me.. En volgensmij was hij (tijdelijk?) gestopt met z’n app toch? Vanwege z’n appstore apps die gecrackt werden?

    Hij is gestopt met Stacks (een ‘jailbreak-app’) omdat deze steeds gekraakt werd en dus niets meer opleverde. Daardoor zou hij meer tijd krijgen voor z’n andere ‘AppStore-apps’. Blijkbaar heeft-ie daardoor nu dus ook meer tijd voor andere apps.

    Wat betreft het geheugengebruik, het lijkt logisch dat een extra proces de telefoon wat langzamer zal maken, maar zonder het geprobeerd te hebben kun je nooit zo stellig zeggen dat het de telefoon ‘enorm’ vertraagd natuurlijk.
    Misschien heeft-ie een manier gevonden om het proces niet constant te draaien, of valt het geheugengebruik heel erg mee.

    Verder lijkt het me vooralsnog niet erg nuttig, en meer vallen onder de categorie eye-candy. Een klok zit er al op, en memo’s ook. Alleen als je heel snel en eenvoudig ‘over elk open programma heen’ een notitie kunt maken (als een soort inbox voor ideetjes enzo), sneller dan met de gewone Notitie-app mogelijk is, dan zie ik wel het nut ervan. Verder staat of valt alles met welke widgets er beschikbaar komen natuurlijk…

  6. Waarom met Stack stoppen en met dit komen? Slaat nergens op.

  7. Als het een beetje werkt allemaal zie ik dit wel zitten 😀

    Denk dat het idd een beetje zwaar is voor de iphone

  8. Weet je wat ik dacht toen ik voor het eerst de iPhone zag? Dit is gewoon een lopend Dashboard, en dat is het ook.

    Apps zoals Aandelen of Weer zijn precies hetzelfde op de Mac.

  9. SBSettings voor snelle notities… en LiveClock voor een realtime clock op je springboard… en WeatherIcon voor realtime weather op je springboard…
    wat heb je dan nog hieraan? ze moeten echt met nieuwe widgets komen voordat dit beter is

  10. Op Steven’s site staat:

    Note: I’m still planning on releasing Stack 2.2, some people seem to have got the wrong end of the stick. But it shan’t get any updates.

    Yeah! 😀
    Dashboard lijkt mij ook zeer handig, gewoon allemaal widgets zoals je kan zien op bijv. Samsung mobieltjes.

    en @je rnoeder
    Als je al die dingen aan hebt staan dan neemt dat pas veel CPU. Ik vind 1 simpele oplossing (Dashboard dus) veel beter, ik kan niet wachten!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.