Reacties voor: Deze website biedt een overzicht van apps met donkere weergave

Liefhebbers van een dark mode in apps op iOS of Mac opgelet: op de site Dark Mode List vind je een overzicht van apps die een donkere weergave ondersteunen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Waar is jullie donkere modus dan?

  2. Origineel geplaatst door Lourens
    Waar is jullie donkere modus dan?

    Uit het artikel.

    Er wordt hard gewerkt aan een versie met volledig donkere modus. We hopen dat het in de eerstvolgende update klaar is, maar helaas geen belofte op dit vlak. Wij zijn ook afhankelijk van de tijd die onze ontwikkelaar hier maximaal in kan steken.

    Staat er letterlijk in 😏

  3. Als jullie een donkere modus toevoegen, maak het dan zoals bij Reddit, zodat op basis van tijd/locatie de nachtmodus aangaat 🙂

  4. Grappig. Ik zocht gisteren precies dit en toen vond ik dezelfde site. Dit lijkt toch gewoon de manier van iOS om richting een dark mode te komen. Alle apps moeten zelf aansluiten. Ik hoop dat ze het doen want het kijkt wel relaxed in de avond.

  5. Telegram heeft ook een dark modus. Ik gebruik het echter niet want overdag is het gewoon veel minder overzichtelijk (vind ik). Savonds in bed is het echter ideaal.
    Het handmatig omzetten is mij echter te veel moeite.

    Dus een modus die zichzelf inschakelt zou wat mij betreft de beste optie zijn. (En zal dus door iOS aangestuurd moeten worden?)

  6. Top, dat jullie er al weer actie op hebben ondernomen. 👍🏼

    Kunnen je jullie dan ook bij @wbroek indienen dat jullie pagina’s niet stil hoeven te staan als je terug wil gaan naar een vorige pagina of menu? Het werkt nu zo irritant en vertragend namelijk.

  7. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Lourens: 🤦

    Haha beste reactie die je kon geven!

    Anyway, gebruik nu 2 dagen (helaas heeft mn iPhone in de nacht een update gedaan van 10.3.3 naar 11.2.2) noodgedwongen de donkere modus. Beter dan de iOS 11 lichte versie. Zo erg!

    (Ps, zal niet beginnen hoe slecht mijn batterij nu is en hoe stom de WiFi widget en blauwtant nu zijn omdat die altijd aanblijven)

  8. Hmm… volgens mij is het gewoon een kewstie van andere CSS toepassen op UIWebview… Tenminste, bij mij heb ik het werkend gekregen om mijn eigen CSS code aan een UIWebview toe te voegen. Een schakelaar in de instellingen toevoegen om die CSS te veranderen zou in principe mogelijk moeten zijn…
    Om de app goed te laten reageren op slim omkeren? Ha, ja, daarbij kan ik me wel voorstellen dat zoiets wel moeilijk te doen is bij een UIWebview. Als jullie dat werkend krijgen… wow.

    Maar goed, ik kan hier wel veel zeggen, maar ik weet natuurlijk niet hoe de app van jullie weer in elkaar zit. Weet dat ik ‘t goed bedoeld had. ^-^

  9. Wat ik ook mooi vind is dat je een optie heb om een donker achtergrond in te stellen voor je app icon. Dat zou alle apps moeten hebben. Met een zwart wallpaper ziet het er strak uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.