Reacties voor: Daimler CEO sprak met Apple over auto’s

Daimler CEO Dieter Zetsche heeft een bezoek gebracht aan Apple en is onder de indruk waar Apple en Google toe in staat zijn, wat auto's betreft.
Lees het complete artikel → Daimler CEO sprak met Apple over auto’s
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Grappig…
    Apple auto
    Praten met Daimler
    Steve reed altijd Mercedes
    Ze praten mogelijk met BMW
    Plaatje onderaan is van een Audi stuur

    Ze zullen vast niet in zee gaan met Kia of Opel.

  2. En Jobs parkeerde zijn auto altijd op de invalide plaats. Las ik ook in zijn boek dat hij zich iedere plek toe eigende. Tja, hij was ook Jobs …

  3. @shardphoenix: Steve jobs reed altijd Mercedes? Hij heeft ook Porsches gereden. Wat dit hiermee te maken heeft weet ik overigens niet.

  4. De foto van Dieter Zetsche maakt het een leuke artikel. Hij ziet er vriendelijk uit.. Wat ik bijzonder knap vind is dat hij al ruim 70 bedrijven heeft bezocht, dat moet hem toch behoorlijke informatie hebben opgebracht en ben benieuwd welke richting hij zal inslaan.

    Dat de autobranche meer en meer mee gaat met internet en computer ontwikkelingen beloofd heel wat. Waar vroeger een auto compleet los stond van de ontwikkelingen op computer en ICT gebied zie je nu dat de industrie zich aanpast.

    Zo ook krijg ik vertrouwen in Apple die een voorbeeld functie en de ontwikkelingen die zij maken invloed hebben op andere takken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.