Reacties voor: Dailymotion gaat eigen iPhone-applicatie voor mobiele video maken

DailyMotion is van mening dat Apple niet alle videohostingdiensten even eerlijk worden behandeld. YouTube heeft de beschikking over plug-ins die DailyMotion niet kan gebruiken. Toch gaan ze een iPhone-applicatie ontwikkelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Eindelijk, mensen vragen hier al maanden om. De video’s in Safari en alle andere videoprogramma’s werken lang niet zo goed als dat het in een Native App zou kunnen werken.

    Release it.

  2. Voor de jailbreakers: met mbv Mobilecinema kun je buiten dailymotion tevens http://www.vimeo.com/hd bezoeken voor hd videos, en natuurlijk ook de non-hd.

  3. Met gratis app Truveo kan je ook videos van youtube en dailymotion kijken.

  4. @Tom:
    dat was mooi, een app voor alles.
    Maar bij films van Dailymotion krijg ik met Truveo (en ook met iWoopie, een app met downloadknop) al een paar maanden de mededeling: “you are not authorized… enz” terwijl het vroeger prima werkte. Btw, ik heb nog ruimte voor 3 knoppen dus echt blij word ik niet van al die (merken)”branding”.

  5. Als er zoiets nou ook voor vimeo komt, wordt ik erg happy 🙂

  6. Dat probleem ken ik ook. SafarI zegt dat de server van iPhone.dailymotion.com niet bereikbaar is. Wat nu?

  7. Eigenlijk zou het beter zijn als dit soort bedrijven gewoon doorgaan met Flash en zich helemaal niet bekommeren om Apple. Zodat uiteindelijk niet al die videoaanbieders buigen voor Apple, maar juist andersom: Flash op de Iphone en het probleem is opgelost.

  8. @Tasjh: ik probeerde imobliecinema te installeren, maar kreeg een foutmelding. Klopt het dat het niet werkt op iphone 3gs/OS3.1.2?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.