Reacties voor: Daar is ‘ie weer: iPhone 3G bij Vodafone

Komt de iPhone 3G straks officieel bij T-Mobile? Onze collega's van One More Thing denken van wel, maar wij hebben zo onze bedenkingen of de huidige Vodafone iPhone-acties iets met een officiële deal te maken hebben.
Lees het complete artikel → Daar is ‘ie weer: iPhone 3G bij Vodafone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Eigenlijk wel aardig om te zien hoe snel zo’n telefoon opeens (2,5 maand na 11/7) overal simlockvrij te krijgen is!
    Nu nog 2 maanden wachten en dan is de prijs denk ik ook met 60% gedaald!

  2. Volgensmij blijft t-mobile nog gewoon de exclusiviteit houden.

  3. Toch jammer, vodafone is een klant kwijt. En T-Mobile heeft er een erg tevreden nieuw klant bij.

  4. @Lodewijk

    Ik denk dat je kunt vergeten dat de prijs zoveel zal dalen.
    De normale iPods blijven ook de standaard prijs totdat er een nieuw model is…
    Gezien de prijs van de Simlockvrije iPhones zal zelfs een gesubsidieerde iPhone van een andere provider niet veel goedkoper kunnen zijn dan de prijs die T-Mobile ervoor vraagt.
    (En zeker geen 60%…)

  5. 60%

    nat vingertje omhoog?

  6. Nu nog een jailbreak voor de iPod touch 2G

  7. Ik snap dus niet dat er in Nederland aanbieders zijn die de Iphone 3G 16GB simlockvrij verkopen voor prijzen tussen de 800 en 1000 euro. Zo duur is een dagtripje naar België toch niet??? (zelfs niet vanuit Groningen)

  8. Ik vind het niet gek dat er weer geruchten opwaaien. Op 11 oktober vervalt de exclusiviteit van T-mobile op de iPhone, dus vanaf dat moment kunnen KPN en Vodafone in principe ook de markt betreden. KPN is al heel lang in gesprek met Apple, het zou mij verbazen als ze niet dit jaar nog met iets komen.

  9. Op 11 oktober vervalt de exclusiviteit van T-mobile op de iPhone

    Ook dit is nog maar een gerucht…

    Is er iemand die nu al een Vodafone iPhone abonnement heeft? Wat zijn de ervaringen? Ik hoor daar namelijk nooit iemand over.

  10. let op mijn woorden. Het komt uit via Hi. Ook van KPN ja.

  11. Het ene gerucht na het andere. Hetzelfde verhaaltje werd bij de lancering van de iphone ook gezegd en nu zijn we precies even ver. Hoe geloofwaardig zijn de geruchten nog. Vodafone heeft een maand terug nog gezegd dat ze het binnenhalen van de iphone op hadden gegeven (vandaar ook het Super Sim abo)

  12. Hier in Zuid Afrika wordt de iPhone sinds vorige week aangeboden door Vodacom. Ik weet niet of Vodacom iets te maken heeft met Vodaphone?

    Pim

  13. zou wel mooi zijn als meerdere aanbieders hem kunnen aanbieden.

  14. Een T-Mobile Shop medewerker probeerde mij te overtuigen van het feit dat T-Mobile volgens hem 5 jaar het exclusieve verkooprecht van de iPhone 3G had. Dat hadden ze hem op de verkooptrainingen wijsgemaakt. Soit, al was het waar, binnen een jaar heeft Apple alweer een opvolger klaar liggen die ze onder andere voorwaarden verkopen en wil niemand die 3G meer hebben.

  15. Zou mooi zijn, bij Vodafone. Ik wil nog privé een iPhone hebben maar wacht tot de 32GB versie er is :-p en misschien verkopen Vodafone en KPN hem dan ook. KPN wil ik NOOOIT van mijn leven meer iets mee te maken hebben, maar Vodafone is echt goed.

  16. Ik kreeg van een medewerker van de Mediamarkt en meerdere van de Phonehouse te horen dat T-Mobile een exclusief contract heeft TOT 1 oktober 2008 en dat de iPhone na die datum voor iedere provider te verkopen is.

    Of dit echt zo is zal de toekomst leren

  17. een beetje concurentie zou niet verkeerd zijn

  18. Als eenmaal ervaart hoe fijn mijn nieuwe draait op Vodafone. Dan voel je je met t-mobile echt bekocht. In klein testje zie hoe snel umts bij V is tov T-m. Wereld van verschil! En ik heb mijn gewone abonn met blox. Superrrr

  19. Origineel geplaatst door: Steven

    Op 11 oktober vervalt de exclusiviteit van T-mobile op de iPhone

    Ook dit is nog maar een gerucht…

    Is er iemand die nu al een Vodafone iPhone abonnement heeft? Wat zijn de ervaringen? Ik hoor daar namelijk nooit iemand over.

    Ja ik heb nog de oude iPhone en gebruik hem nu een jaar met vadodone abbo. Helaas geen snelle inet verbinding. Wel de sim, maar die iPhone ondersteund dat niet. Maar ben er alsnog heel erg tevreden mee. Mijn vriendin heeft dezelfde combi, en ook die is er erg tevreden mee.

  20. ook ik hen al vanaf het begin een Vf anno. Zeer tevreden. Ook umts gaatvgoed via vaste aanvulling op abbo. Wat mij betreft een aanrader.

  21. Is dit echt 129 euro of komen er nog een heleboel kosten bij?

  22. ik kan het me niet voorstellen. Vodafone is een van de grootste operators ter wereld en heeft maar 1 doel geld verdienen met het beste netwerk. Voor de iPhone deal moesten ze Apple een kickback fee betalen van ongeveer 10€ per abo per maand (tmobile dus volgens geruchten 60.000 x 10 is 600.000 permaand x 24 =€€€). En dat gingen ze dus even niet doen. Willen ze dat mensen met hun iPhone op vf komen? Ja want hoe klanten op hun netwerk zitten dat maakt ze niet uit, als ze maar bellen smsen en data gebruiken.

    Dus het iPhone abonnement is een logische stap maar de iPhone zelf aanbieden zou mij heel erg verbazen

  23. Zit nu in het zonovergoten Kaapstad (Zuid Afrika) en heb gesproken met iemand bij Vodacom (50 % Vodafone) en die blijft volhouden dat de iPhone voor alle SIM kaarten van alle providers in alle landen moet werken omdat de WET de hier verbied (Z-A).
    De prijs van het toestel liegt er niet om zo’n € 540,00
    voor de 8 Gb.

    Echter hij had er geen een in de winkel liggen anders zou ik dat even ter plekke hebben getest.

    Blijft de vraag: zouden er SIMLOCK vrije (zonder landen lock) hier in omloop kunnen zijn ???

    En is deze prijs interresant afgewogen tegen ale andere toestanden die je moet uithalen om er een te kunnen kopen rondom Nederland ???

    Want met TomTom heb je zo een aantal winkels gevonden hier in Kaapstad !

    Wie oh wie ??? wie het weet mag het zeggen 🙂

  24. Errata…..

    Moet zijn “omdat de WET dat hier verbied !

    Overigens de genoemde € 540,00 is ook voor de rijkere Z-Afrikanen een hoop geld !

  25. De iphone 3G is nu wel degelijk online te koop met abo’s van diverse providers.
    Zit zelf te kijken voor een witte 16GB versie, maar ben benieuwd hoe het zit met updates etc.
    Kun je die dan gewoon “normaal” updaten of is het unlocken voor andere providers met allerlei hacks ofzo gedaan ?
    Iemand ervaringen hiermee ??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.