Reacties voor: Tegenvaller: D-Link Omna 180-camera krijgt geen ondersteuning voor Secure Video

Eerste HomeKit-camera blijft achter
D-Link heeft laten weten dat ze geen update gaan uitbrengen die de camera geschikt maakt voor Secure Video, de nieuwe HomeKit-functie in iOS 13. Er worden geen verdere updates voor de camera uitgebracht.

Reacties: 2 reacties

  1. En dit is precies de reden dat ik van al die merken afgestapt ben en gewoon goedkopere xiaomi camera’s haal en deze dan integreer mer Home Assistant. Helemaal klaar met al die bedrijven die “slimme” dingen uitbrengen en het een jaar later al niet meer ondersteunen of geen updates meer uitbrengen (maar wel de hoofdprijs betaald hebben). Nee dank je, NEST was al voorgegaan met het uitschakelen van de API. Foei!

  2. Origineel geplaatst door Jimmy Schings
    En dit is precies de reden dat ik van al die merken afgestapt ben en gewoon goedkopere xiaomi camera’s haal en deze dan integreer mer Home Assistant. Helemaal klaar met al die bedrijven die “slimme” dingen uitbrengen en het een jaar later al niet meer ondersteunen of geen updates meer uitbrengen (maar wel de hoofdprijs betaald hebben). Nee dank je, NEST was al voorgegaan met het uitschakelen van de API. Foei!

    Ik denk er precies zo over. Daarom gewoon voor € 50 mijn huis geautomatiseerd. Via AliExpress. Lampen, schakelaars echt alles! En gebruik gewoon een simpele app icm Siri shortcuts. Werkt allemaal echt prima!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.